Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikščioti pas būrėjas reikia mokėti

QUOTE(Gytarė @ 2008 07 23, 21:39)
Didžiausią įtaką turėtų jausti Liūtai, taip pat Jaučiai, Skorpionai ir Vandeniai.

Sekmadienį klausyk N.V.Wolmer laidą - turėtų daugiau papasakoti.

pirma karta apie sia laida girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner @ 2008 07 24, 09:09)
pirma karta apie sia laida girdziu  g.gif

http://www.dharma.lt...jo-laidu-temos/
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2008 07 24, 08:42)

As apsalus... Ilindau i pirma pasitaikiusi aprasyma "RADIJO LAIDA. Astrologija. Kylantis Karminis Mėnulio mazgas Žuvyse" ir pataikiau kur reikia - nugi ten apie mane prirasyta bigsmile.gif

"Šiaip Mergelei bus pristabdomos neefektyvios veiklos sritys, sunku bus daryti tai, ko nereikia Jūsų sielai, dvasiai, ką darote formaliai, tik dėl savo egoizmo. Dėl to gali sustoti, labiau nei visuomet atrodyti beprasmiški tie darbai, kai dirbama tik dėl darbo, nieko neduodant sielai, aplinkai. "

Cia apie laikotarpi, kai karminis mazgas Ketu iejo i Mergele 2006m birzelio 22 ir turejo isbuti jame iki 2007/12/08. Tai vat viskas, kas aprasyta, man absoliuciai tiko, nes kaip tik tada priemiau drastiska sprendima - nebegalejau pakesti savo sauso sunkaus darbo, per kuri jau nebemaciau nei saves nei nieko palinkui ir nusprendziau iseiti i dekreta blush2.gif Vis dar neatsidziaugiu del savo sprendimo, nes turiu nuostabia dukryte, apie kuria labai svajojau ir pagaliau radau laiko grizti prie to, kuo kazkada domejausi - ivairiu ezoteriniu dalyku, radau laiko sau, pamastymams, daugiau bendrauju su vyresniaisiai berniukai, kuriems labai manes truko visus tuos metus kai dirbau ir budavau nuolat ziauriai pavargus ir pikta. Zodziu, straipsnyje parasyta visiska teisybe. Aplamai tas puslapis labai geras, tik as kazkodel vis apie ji pamirstu - ilendu, pasiziuriu, ir vel nebeuzsuku kol nerandu kur nors nuorodos, kaip siandien radau Gytarres nuoroda g.gif Aciu Gytare, kad vis primeni apie ta gera psl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 07 24, 10:33)
Aciu Gytare, kad vis primeni apie ta gera psl 4u.gif

Prašom. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif pirmiausia pasakysiu,kaip i sia tema papuoliau smile.gif kazkaip susidomejau Vaizgantes asaba ax.gif bigsmile.gif uzejau i jos profili ir radau labai daug jos sukurtu temu. Pati kaip matot neseniai cia uzsiregistravusi.O jei i tema,tai niekad nebuvau pas burejas jokias,o reikia? rolleyes.gif Siaip tai butu idomu gal,bet ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Realybe @ 2009 10 17, 19:53)
Sveikos mirksiukas.gif  pirmiausia pasakysiu,kaip i sia tema papuoliau smile.gif  kazkaip susidomejau Vaizgantes asaba ax.gif  bigsmile.gif uzejau i jos profili ir radau labai daug jos sukurtu temu. Pati kaip matot neseniai cia uzsiregistravusi.O jei i tema,tai niekad nebuvau pas burejas jokias,o reikia?  rolleyes.gif  Siaip tai butu idomu gal,bet ar verta?


O, nauja vaižgantės uodegėlė bigsmile.gif
Gal ir nereikia šiuo metu pas jas vaikščioti, nes jos krizės dėka darbais apsivertę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 10 17, 21:01)
O, nauja vaižgantės uodegėlė  bigsmile.gif
Gal ir nereikia šiuo metu pas jas vaikščioti, nes jos krizės dėka darbais apsivertę  mirksiukas.gif

Ne uodegele tongue.gif biggrin.gif Idomu pasirode,tai ir paspioninau lens.gif
Atsakyti
ar tiesa kad bureja negali burti ant virtuvinio stalo? tik tam reikalui stalas turi buti skirtas?
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2009 10 27, 15:40)
ar tiesa kad bureja negali burti ant virtuvinio stalo? tik tam reikalui stalas turi buti skirtas?

Tikrai gali burti ir ant virtuvinio stalo, ir autobusu stoteleje, ir miske ant kelmo ir praktiskai bet kurioje vietoje....Zinoma,jeigu salia kortu bureja pasides barsciu lekste ar tuo paciu keps blynus,tai reiketu pasisiulyti uzeiti kita karta...ir daugiau ten nebesirodyti biggrin.gif Visi ritualai,tame tarpe ir specialus stalas su tam tikros spalvos staltiese,skirti klijentui nuteikti ir sukurti mistine bei paslaptinga aplinka.....Ir tai nera blogai.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 10 27, 17:35)
Tikrai gali burti ir ant virtuvinio stalo, ir autobusu stoteleje, ir miske ant kelmo ir praktiskai bet kurioje vietoje....Zinoma,jeigu salia kortu bureja pasides barsciu  lekste ar tuo paciu keps blynus,tai reiketu pasisiulyti uzeiti kita karta...ir daugiau ten nebesirodyti biggrin.gif Visi ritualai,tame tarpe ir specialus stalas su tam tikros spalvos staltiese,skirti klijentui nuteikti ir sukurti mistine bei paslaptinga aplinka.....Ir tai nera blogai.

aisku. smile.gif
Atsakyti
BURIU KORTOMIS 3 KALADEMIS (TARO, LENORMAN, PAPRASTOMIS). SEANSAS VYKSTA APIE 2 VALANDAS. BURIMO KAINA 80 LITU. TAIP PAT PADEDU SU BALTAJA MAGIJA SPRESTI IVAIRIUS KLAUSIMUS (MEILES, VERSLO, PINIGU). UZKALBU AMULETUS. ESU BAIGUSI TARO PARAPSCICHOLOGIJA (BAKALAURO DIPLOMAS), LENORMAN DIPLOMAS. VILNIUS. 867760731 SUSANNA
Atsakyti