Įkraunama...
Įkraunama...

Saldumynai kuriems sakote "fe,fu,fui,vei pf" ir pn

Oj labai daug ko nemėgstu... g.gif
iš eiles:
1.Anyžinių gaminių(kaip tik dėzutė voliojas stalčiuj..tik neatsimenu kiek jau laiko) blush2.gif
2.Bet kokio kartaus ar juodo šokolado..fee
3.Bet kokių gaminių su razinom(jeigu norit susipykt pasiūlykyt razinu..tris metus nekalbėsiu)
4.Sviestinių kremų ir visko kas su jais susiję
5.Šokolado su mėta ir avietėm(negaliu net iš tolo ziūrėt)
6.,,Nomedos" saldainiu(jau geriau bėgčiau į mišką negu juos valgyčiau)
7,,Obelėlės"saldainiu
8.,,Miglės "saldainiu(ir tikrai kaltas ne vardas)
9.Medaus
10.Tų juodų guminukų(kur jūs rašėt kad jie kažkieno nacionaliniai)
11.Chalvos
12.Ir tų pyragų kur panašu į duoną
Atrodo viskas o jeigu ką ir praleidau tai pamiršau.
biggrin.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglė :]: 09 birželio 2008 - 17:59
Saldymedžio juostelės - fe,fui,viau wacko.gif chalva,nesvarbu kokia irgi fuuu,avižiniai sausainiai kažkoks nesusipratimas wink.gif o dar viena bjaurastis tai - bet kokie džiovinti vaisiai ar riešutai glaisyti šokoladu scare.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liutkate: 09 birželio 2008 - 18:49
QUOTE(Noa @ 2008 05 17, 20:39)
Nemėgstu plaktos grietinėlės ir riebių kremų... Bet pats šlykščiausias valgytas saldumynas - tai tokie juodi guminukai, nė tai anyžiniai, nė tai iš padangos, nežinau iš ko, bet šlykštūs nežmoniškai. Jų būna Maximose visokiuose tuose guminukų rinkiniuose, tai jau kaaai pataikai - nei ryt, nei spjaut...  doh.gif Sako, švedai juos labai mėgsta, ten jų nacionaliniai... Nu kaip gerai, kad aš ne švedė wacko.gif

Aha, šlykštūs jie labai .Gal tikrai iš padangos pagaminti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joge: 16 birželio 2008 - 15:00
Anyžiniai saldainiai, saldainiai su marcipanais, rytietiški saldumynai, medus, saldainiai su alkoholiu viduje, juodas šokoladas, "Obelėlė" ir saldainiai su vafliais: "Ananasiniai" ir pan. smile.gif
Atsakyti
o man anyziai labai patinka wub.gif

negaliu pakest:
metiniu saldainiu, metiniu sokoladu ir pan
riebiu sviestiniu tortu. nors tortu ir siaip nemegstu
is vaikystes pamenu itin slykstus buvo karvutes saldainiai
cukraus vatos
Atsakyti
Nemėgstu sviestinio kremo, griliažinio torto (brrr, dar iš sovietmečio prisimenu), mėtinio ir balto šokolado, visokio korėto šokolado (ir kas per nesąmonė, tiesiog gerus produktus gadina) schmoll.gif Labai nemėgstu visokių kvapų tešloje ir vanilinio cukraus
Juodi guminukai - iš saldymedžio; man jie patys skaniausi, kitų galėtų ir nebūti, o anyžiniai saldainiai labai padėjo pirmąjį nėštumo trimestrą, jei tik šleikštulys užeidavo - saldainukas į burną, ir viskas thumbup.gif
Šiaip esu smaližė, todėl beveik visa kita (kas aukščiau kitų mamyčių išvardinta) valgyti galima, jei ko nors geresnio namie daugiau nėra....
Atsakyti
aš nemėgstu anyžinių saldainių, saldainių su žele įdaru, viskas kas yra su zefyrais, razinų.
Atsakyti
siaubas kokios cia saldainiu nemegejos visos biggrin.gif as tai tik anyziniu saldainiu navalgau ax.gif nu ir dar ledau su razinom nelabai.. bet razinas isrankioju (MB atiduodu biggrin.gif ) ir ledus suvalgau ax.gif zodziu, mes siaip abu labai smaliziai, kaip
MB sako, jei saldu negali but neskanu lotuliukas.gif
Atsakyti
Anyžinių saldainių ir anyžių degtinės. Fui schmoll.gif
Atsakyti
Nemegstu imbieriniu saldainiu, sausainiu ir kitko is imbiero
Atsakyti
Zefyrų, paukščių pieno, saldainių su žele įdaru, sviestinių tortų.

O cukruotą imbierą kaip tik dabar valgau thumbup.gif niam niam thumbup.gif
Atsakyti
visi zemes sausainiai,isskyrus sluoksniuotos teslos ir PIM's,po to nepatinka KARVUTE, SNICKERS,MEGSTU...apie kitus reiks dar pagalvoti ko as cia nemegstu...jei rimtai dar labai retas koks pyragas man patinka blush2.gif
Atsakyti