Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

Sveikos 4u.gif Noreciu isgirsti ir jusu pasisakymus kokia poza miega jusu vaikai?Maniske jau nuo kokiu 9men visa laika nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia smile.gif Ar ir jusu vaikuciai miega taip?As kai pamatau jog ji taip miega paguldau ant sonelio,man pagal save atrodo,kad nepatogu taip miegoti,bet gal vaikui kaip tik patogu ?
Aciu uz jusu pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 18:01)
Sveikos 4u.gif Noreciu isgirsti ir jusu pasisakymus kokia poza miega jusu vaikai?Maniske jau nuo kokiu 9men visa laika nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia smile.gif Ar ir jusu vaikuciai miega taip?As kai pamatau jog ji taip miega paguldau ant sonelio,man pagal save atrodo,kad nepatogu taip miegoti,bet gal vaikui kaip tik patogu ?

Labas.Mano nuo kokiu 5 men miega ant pilvo is pradziu buvo neramu nes buvau kazkur skaicius,kad padideja kudikiu mirties tikimybe.Paskui nusiraminau jug ji miega kaip jai patogiau ir nieko nepadarysi gali vartyt kiek nori.Mano mamai taip pat buvo keista kaip vaikas gali taip miegot ji irgi maniske apverte.Po keliu minuciu pana vel gulejo kaip jai patogiau.Mano taip pat miega ''rura'' pastacius.As pati megstu miegot ant pilvo.Kai laukiaus man tokio miegojimo truko labai.O kaip pati megsti miegot?Kaip pavyzdziuj miega vyras,o gal net mociute g.gif Zodziu manau tegu miega taip kaip vaikui patogu jug kai nepatogu neuzmigsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 14:01)

sveikute, mano dukryte irgi miega tik taip mirksiukas.gif ir kai paguldydavau i viena puse, visada rasdavau ryte kitoje, tada paguldziau i ta kurioje rasdavau, ir nuo to laiko tik toj miega.sako vaikuciai jaucia kur geriausia mirksiukas.gif (kaip kaciukai ) mano lovoj ji visada atiduria gale koju bigsmile.gif galvoju gal ir mum galvas reiktu i kita puse persideti g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 04 29, 18:05)
Labas.Mano nuo kokiu 5 men miega ant pilvo is pradziu buvo neramu nes buvau kazkur skaicius,kad padideja kudikiu mirties tikimybe.Paskui nusiraminau jug ji miega kaip jai patogiau ir nieko nepadarysi gali vartyt kiek nori.Mano mamai taip pat buvo keista kaip vaikas gali taip miegot ji irgi maniske apverte.Po keliu minuciu pana vel gulejo kaip jai patogiau.Mano taip pat miega ''rura'' pastacius.As pati megstu miegot ant pilvo.Kai laukiaus man tokio miegojimo truko labai.O kaip pati megsti miegot?Kaip pavyzdziuj miega vyras,o gal net mociute g.gif Zodziu manau tegu miega taip kaip vaikui patogu jug kai nepatogu neuzmigsi bigsmile.gif

Labas 4u.gif Oi kaip nuraminot,kad ne mano vienintele taip miega...As lygiai taip pat kaip tu,megstu labai miegoti ant pilvo,nescia taip miegoi negaledavau...Vyras miega ant nugaros pagrinde,gal tikrai atsigime i mane,nors man mano mama sake,kad ir as taip maziuke budama miegodavau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 19:45)
Labas 4u.gif Oi kaip nuraminot,kad ne mano vienintele taip miega...As lygiai taip pat kaip tu,megstu labai miegoti ant pilvo,nescia taip miegoi negaledavau...Vyras miega ant nugaros pagrinde,gal tikrai atsigime i mane,nors man mano mama sake,kad ir as taip maziuke budama miegodavau... ax.gif

Nu va kaip mamyte miega taip ir vaikas. Pav as megstu kefyra ir manoji megsta. Tai kokios mes tokie buna ir musu vaikai
Atsakyti
Mano mazius irgi miega savo miciu atstates.Guldyk kaip nori,bet uzmiegs vis teik taip pat. Tuo labiau,kad kol uzmiega lovyte skersai isilgai ismaiso. Tai vakarai tikra cirka regim lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano zmogutis irgi miega ant pilvo,uzpakaliuka iskeles.Pries miega tai dar galvugaly visa chebra susodina(meskucius,katina,eziuka) smile.gif Vaizdelis-mirk is juoko lotuliukas.gif Vyras juokias,kad "musu vaikas kaip musulmonas" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teresiukas: 01 gegužės 2008 - 01:06
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 17:01)

mano sunelis uzmiega lygiai taip pat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 29, 18:01)
visa laika nakti miega atkisusi uzpakaliuka,lyg ant keliu pasvirusi,kaip kniupscia smile.gif

Ir mūsų zuikis taip miega, o aš vėl jį paguldau ant šonelio ax.gif .Ir man patogu miegoti ant pilvo smile.gif .Būna kad ir kelis kartus per naktį vaikas atsiranda kitam gale, bet kad aš jį visaip mėginau guldyti jis vis tiek verčiasi.Kažkur skaičiau, kad vaiko galva miegant turi būti į rytus arba į šiaurę rolleyes.gif .Ir dar mūsiškis labai mėgsta apsikabinti kaldrytės kraštą ir taip įsikniaubęs miegoti, nors aš negalėdavau priprasti ir dažnai žiūrėdavau kad jis neuždustų unsure.gif , bet jam taip labai patinka ir dabar jau pastebėjau kad pats iškiša nosytę jei pasidaro per šilta smile.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytė dažniausiai miega ant nugarytės rankytes atmetusi prie galvytės į viršų (tipo, pasiduodu blush2.gif ) arba ant šoniukų rankytės prie veiduko. ax.gif
Atsakyti
Nuo pirmos gimimo dienos mūsų kleckiukė miega ant pilvuko. Iš pradžių, tik gulėdavo, o apie šeštą mėnesį ir klūpsčia miega tongue.gif . Klausėm medikų, sakė guldyti, kol naujagimė ant šoniukų, tai labai prastai miegodavo.Tik ant pilvuko geriausiai sekdavos. Ir iki šiol taip miega rolleyes.gif . Nors nei vienas iš mūsų, t.y. tėvelių nemiegam, ji pasirinko būtent taip 4u.gif .
Atsakyti
biggrin.gif grazu skaityt tokia tema wub.gif O jei rimtai, tai maniske irgi ilga laika miegojo "uodegyte i virsu" o dabar vis dazniau apsivercia ant nugarytes arba ant sono. Kartais buna, kaip tete sako, "pasautos meskos" poza - t.y. ant sono, o kojos ir rankos istemptos i prieki doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti