Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

Maniske mergina migruoja po lovyte, sukaliojasi, vartosi. Bet visada uzmiegant gulasi ant pilvuko smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mano grazuole nuo 9 men miega tik ant pilvuko, jai taip patogiausia, retkarciais pamiega ant soniuko, bet greit vel apsivercia ant pilvo bigsmile.gif
Atsakyti
Maniske irgi dazniausiai ant pilvo miega ir kojytes sulenkusi po pilvu.Niekaip nesuprantu,kaip jai taip keturiom patinka miegoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vavute @ 2010 03 11, 20:13)
Bent jau mieganciu vaiku nereguliuokime smile.gif kaip jiems patogu, taip jie ir miega.  mirksiukas.gif Maniske labai vartosi, spardosi, blaskosi po visa lova, tai sunku pasakyti kokia poza dazniausiai miega...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maniskis mazdaug nuo menesio miega ant pilvo.Dabar pamiega ir ant nugaros,ant sono,bet ilgiausiai vistiek ismiega ant pilvo,sulenkes kojas po pilvuku biggrin.gif
Atsakyti
Mano pupos tai viena ant nugarytes pakreipus galva ant sono ir sako neuzklok,o kita kamuoliukas susisukes ir antklode iki nosies. biggrin.gif
Atsakyti
Dažniausiai ant šoniuko 4u.gif
Atsakyti
maniskis visaip - ant sonu, ant nugaros, dazniausiai ant pilvo ir kojos sulenktos po pilvuku smile.gif ax.gif
Atsakyti
Na dabar pradejo miegoti ant pilvuko kiek prabundu randu ant pilvelio,nors iki siol tik ant soneliu,nuo pirmu dienu-as tasikeldavau apsukdavau ant kito sonelio.tai taip ir buvo ipratusi. smile.gif Nors kokiu pozu neatrandi ir kur atsiranda. doh.gif Mes miegam vienoje lovoje,tai visada prasibundu apkloti ar siaip paziureti,viena nakti atsikeliu ziuriu mano mergytes tik uzpakaliukas man prie veido,kazkada radau prie koju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2010 08 20, 20:13)
Maniske irgi dazniausiai ant pilvo miega ir kojytes sulenkusi po pilvu.Niekaip nesuprantu,kaip jai taip keturiom patinka miegoti  biggrin.gif

Maniskis lygiai taip pat miega thumbup.gif jei pabandai pataisyt, istiest kojytes, tai greit vel pasikisa po savimi lotuliukas.gif
Atsakyti
oi sunelis,tiesiog kniubscias miega biggrin.gif ,galva ant pagalveles,o uzpakalis virsuje thumbup.gif gerai atrodo,bet kai pats uzmiega stengiuosi ji apversti ant sonuko,man kazkodel atrodo kad jis gali nuguleti rankytes ar pan.
Atsakyti
Miega ant soniuko, bet uzmiges taip migruoja lovoj, kad randu kitoj pusej, nei palikau 4u.gif
Atsakyti