Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

maniskis miega ivairiai migruoja po visa lovyte tai ant nugaros rankas iskeles i virsu tai ant sono tai kniupscias atstates uzpakaliuka ant sono zdziu visom pozom kokiom tik begalima biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus kazkokia avarija su tais miegais,jei miega lovytej,tai tik ant pilvuko,grazu ziuret,bet kad ilgai nemiega,keliasi ir keliasi,jau praradau vilti,kad kada ismiegos visa nakti verysad.gif
Atsakyti
maniske irgi miega visom pozomir po visa lova.Ir lovyte jau tuoj maza bus doh.gif
Atsakyti
Maniskis ismiega visa nakti, daznai randu ant pagalves padetas kojytes doh.gif
Atsakyti
Mūsiškė mažai po lovą migruoja, bet visko pasitaiko.
Dažniausiai miega ant šoniuko, tačiau kai artėja pabudimo laikas, tai atsigula ant nugaros ir rankas padeda po galva.. kaip ir tėtis.. lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif mūsiskis po lovyte nemigruoja, bet vartaliojasi, tai ant pilvuko, tai ant soniuko, tai ant nugarites. Kartais visai i kamuoliuka susiriečia, užpakaliuka pastato biggrin.gif O kai ryte isikeliame i savo lova, tai mus is lovos pradeda stumti vyrukas g.gif
Atsakyti
Visaip. Mėgiamiausia poza ant pilvuko. Dar būna šikniuką atsato. biggrin.gif
Atsakyti
mano tai miega labai ivairiai ir ant pilvo ir ant nugaros ir ant sono ir net kniupscia rolleyes.gif kai pamatau kad kniupscia miega tai paguldau ant soniuko, bet po kurio laiko ve ziuriu kad taip miega, tai gal patogu tada vaikams taip miegoti doh.gif
Atsakyti
kaip įdomu smile.gif niekada negalvojau, kad tiek daug vaikų miega ant pilvukų biggrin.gif mano miega tik ant nugaros, "pasiduodu" poza, retkarčiais ant šono pasiverčia, bet trumpam
Atsakyti
nu dabar man bus ramu kad tiek vaiku miega kniupsti, nes mano abu vaikai miega ant pilvo uzpakaliukus atkise. su vyru pasikeisdami taisydavom, bet kai ateje vel rasdavom ta pati, nustojom.. smile.gif
Atsakyti
Mano sūnus miega visokiom pozom ,ir ant šoniuko ,ir ant nugarytės ,ir ant pilvuko.Tačiau naktį labai blaškosi ,duodasi ,randam ir kojų gale ,ir ant mūsų pagalvių ,nesuprantu kodėl ,iš pradžių maniau ,kad nuo karščio ,bet dabar tai jau nekaršta ax.gif Savo lovytėj išmiega tik iki kokių 3 ,paskui sako Apu ,ir parkeliauja pas mus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 14 birželio 2008 - 13:25
4u.gif ,mano mazyle miega dazniausiai ant soniuko ir nugarytes. smile.gif
Atsakyti