Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip miega jūsų 1-2 m. vaikučiai?

4u.gif mano maziukas miega ant nugaros isiskietes kojas i visas puses tik pries ryta ant sono apsivercia biggrin.gif
Atsakyti
maniskis nuo 1 metuku dazniausia miega ant pilvo
Atsakyti
Mano sūnelis ir miega užpakaliuką į viršų pastatęs ax.gif
Atsakyti
Man sunelis miega ant sona arba ant pilvuko smile.gif
Atsakyti
maniskis miega visaip ir ant pilvuko ir ant šono ir ant nugarytes wub.gif wub.gif kaip jam patogiau 4u.gif
Atsakyti
mano panelė irgi kaip daugumas vaikučių miega ant pilvo tik labai retai pastato užpakaliuka biggrin.gif
Atsakyti
Mano spirgiukas gal nuo kokių tryjų mėn., miega ant nugarytės ir rankytes išmetes į viršų poza tipo pasiduodu, taip tėtukas juokauja biggrin.gif Kad ir kaip jį paguldyčiau vistiek atsiguls po kiek laiko ant nugaros wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano vaikis visaip miegot išbandė, buvo ir miegų ant pilvo ir užpakaliuką iškėlus (tiesa retai), dažniausiai miega ant nugaros kaip kūdikis (pasiduodu), bet pamažu vis labiau linksta miegoti ant šono arba pusiau ant šono pusiau ant pilvo, viena koją sulenkęs kaip atramą smile.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes!!!!!! 4u.gif mano spirgis megsta miegoti issisketes ir rankytes i sais atmetes kuo placiausiai, kaldryte butinai nusispardes... kai buna labai karsta , jis miega ant pilvuko. smagiausia buna kai uzmiega pietu miego ant musu dvigules lovos, tai po keliu min uzejus randu salia miegantcius suni ir kate. vaizdelis buna super! lotuliukas.gif
Atsakyti
pskutiniu metu taip susižiaužia doh.gif ant pilvo ir šono, kad po valandos tenka paguldyt kitaip, nes rankos po savim pakištos nutirpsta hihihi.gif
Atsakyti
Mano dukryte irgi visaip miega, ir ant pilvuko, ir ant sono, kaip jai tuo metu patogiau buna. Kartais atsigula ant nugarytes ir isskecia kojytes tongue.gif Kiekvienas mazylis pasirenka jam priimta poza. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 05 03, 20:22)
Dazniausiai ant sono kurio nors,arba ant nugarytes,retas atvejis ant pilvo  ax.gif

Maniskis lygiai taip pat biggrin.gif O jei apsivercia ant pilvuko tai ilgai taip nemiegos-prades inkst,suprask mama apversk mane lotuliukas.gif
Atsakyti