Įkraunama...
Įkraunama...

Akių gydytojai

Sveiki.Gal galetumet pasakyti,kur ir paska galima pasitikrinti akis Vilniuje.Tikrinausi poliklinikoje,bet nieko nerado akispudis geras,regejimas taip pat ka ziurejo viskas gerai ir prie nieko negalejo prisikabinti.O keisciausia tai,kad israse antibiotikus nuo akiu traiskanojimo,taip ir nesupratau kam,bet man pastoviai akyse "skraidzioja"juodi taskeliai ir akys labai jautrios sviesai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *AMRI*: 03 balandžio 2012 - 14:54
Gal kas atsilieps dėl gydytojų Vilniuje? Privačių, nes ne LT dirbu. smile.gif
Atsakyti
Labai prasau gal kas zinot gera akiu gydytoja Kaune? g.gif tiktu ir privaciai visaip 4u.gif dideles problemos su ragena verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, nebežinau ką daryt . . .
Gal kas žinot kokią gerą gydytoją akių klaipėdoje?
jaučiu kad kuo toliau tuo prasčiau matau, o paskutinį kart tikrinantis pasake, as nezinau kodel tu nematai, tu turi matyt . . .
Atsakyti
Kauno akių klinikose Aurija kalasauskienė gydo ragenas ir prof. Jašinskas.
O Klaipėdoje gera yra Birutė Zubienė ir bent sako, kad klaipėdoje pats geriausias oftalmologas yra Valatka, jis yra akių ligų skyriaus vedėjas jie abu dirba Raudonojo kryžiaus ligoninėje.
Papildyta:
Lietuvaitee, o kas atsitiko jūsų ragenai?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri nors žinotir galit rekomenduoti kokį nors gerą, patikimą, privatų akių ligų gydytoją dėl tinklainės problemų Vilniuje? Ar Laserview dirbantis A. Makselis "draugauja" su tinklainės ligom ar nelabai? Dėkinga už bet kokią informaciją.
Atsakyti
Gera diena visoms,

Kreipiuosi i Jus pagalbos!
Aplankem su sunum begale privaciu ir valstybiniu kabinetu, deja, niekas nieko konkretaus nepaaiskina, as vis bandau atkapstyti is kur toks stiprus blogejimas.
Siai dienai sunus turi 2 laipsnio miopija. Bet... per metus jam stabiliai blogeja po -1 arba -0,75. Pirma klase pradejom su -1 (abi akys), siandien (treciokas) turi jau -4,75. Ka daryt???
Vedu akis tikrinti kas kelis menesius, kad tik ko nepraleisciau.
Man tik idomu, ar yra kokiu priemoniu/operaciju ar pan. tam blogejimui stabdyti?
Buciau dekinga uz bet kokia info. Galima ir i AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal galėtumėte parekomenduot gerą vaikų akių gydytoją, nes vaikas staigiai pradėjo žvairuot, santariškėse eilės košmariškos, man aiškina, kad tai ne skubus atvėjis. Tačiau mano manymu reikia skubiai kreiptis.
Gal žinote, kas dirba santariškėse ir priima privačiai.
Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Krokuvos gatvėj galit kreiptis, kaip kada užtaikysit, gali teikt ir palaukt, o gal ir greit. mus gyd labai patiko ir rekomenduota kitų buvo. Šiaip kur beskambinom mes, kai ieškojom, visur eilės buvo.

Beje,apie vaikų akių gydytojus Vilniuje tema yra čia:

http://www.supermama...?...86919&st=80
Atsakyti
Galiu rekomenduoti gera akiu gydytoja, ir privaciai konsultuoja ir operuoja bei dirba Santariskese. Saulius Galgauskas-i santariskes su siuntimu aisku, bet jei pasikonsultuoti del ligu ir problemu,tai buna Pasilaiciu medicinos centre ir Zirmunuose And Klinikoje (atrodo taip vadinas)
Atsakyti
Labai gera akių gydytoja dirba optikoje esancioje A.Baranausko g. 28 (Kaune). Musu visa seimyna ten lankosi jau ne vienerius metus. Gydytoja taip pat dirba ir klinikose, bet ten labai ilgos eiles pas ja. Kiek zinau ji specializuojasi glaukomos srityje ir yra labai gera specialiste, o taip pat ir reto mielumo zmogus. O kas svarbiausia, kad ten su siuntimu priima nemokamai.
Atsakyti
Sveiki,gal turite atsiliepimu apie Livija Martinaitiene dirbancia Kauno klinikose?
Atsakyti