Įkraunama...
Įkraunama...

Prekės vestuvėms Gariūnų turguje

QUOTE(*didi* @ 2010 02 14, 20:47)
manau,galima.tik ji bus paprastute mirksiukas.gif

nežinau, kiek sudėtingesnių kirpimų kainuoja..visai paprastos nuo 350 lt prasideda.
Atsakyti
Ti va, buvau tuose gariunuose ir pasakysiu nusivyliau. Gal del to kad oras toks buvo, bet sukneles tai sudetos "gatvej" padelkos purvuose, pasimatuot ner kur.. sako "uztrauksim uzuolaida, pajungsim peciuka" doh.gif . Viena pardaveja isvis ysisukus y kailinius man pareiske "va cia turiu sukneliu bet netrauksiu ne vienos rodyt..." apsalau tokiu poziuriu. Kainos sake nuo 400-800lt bet kazkaip nebuvo noro ne matuotis tokiame saltyje. Vasara gal kitaip butu buve.
Atsakyti
Sveikos,
as taip pat, lapkriti turejau savo vestuves, tai spalio menesi buvau i gariunus uzsukus paziureti ka siulo musu vilniaus turgus:)
Bet dje, irgi nieko gero nepastebejau, bet va mano vyro sese rinkosi pries kelis metus ir mano kolege visai neblogas sukneles issirinko, taigi, kaip pasiseka su dydziais, ka tuo metu siulo ir kokios kainos. Nes nuomos punktuose isvis brangybe tik sukneles nuomos.
Atsakyti
Buvau ir as gariunuose, ketvirtadieni. Net keista buvo, prisiskaicius, kad pardavejos nemalonios, sukneliu nerodo ir t.t. - man nutiko visiskai atvirksciai. Labai maloniai bendravo, noriai sukneles rode, nors ir sakiau, kad nepirksiu dabar ir nesimatuosiu, tiesiog noriu pasiziureti, ka jie turi ir kokios kainos. Taigi, kainos prasideda nuo 200 lt, baigiasi ties 1200lt kazkur. Brangiausios sukneles kaip supratau yra tokios su sleifais ilgais, siuvinetos visokiasiais kristaliukais ir taip toliau. Pasirinkimas yra labai didelis, tik reikia zinoti, ko nori. Ziurinejau sifonines lengvutes sukneles, viena pardaveja tokias turejo 4, viena labai superine, niekur nesu tokios macius, kaina buvo 600lt, kita parode gal 7-8, nuo 300 iki 500lt. Abi patare dar palaukti, nes pavasari jos turi gauti naujesniu ir idomesniu sukneliu, sake bus daug lengvuciu. Viena net gi sake, kad gali uzsakyt bet kokia patikusia suknele, aisku tai kainuos siek tiek brangiau.
Pati galvojau siustis is e-bay, bet nusprendziau palaukti pavasario ir ieskotis gariunuose - maziau rizikos, o ir kaina panasi.
Kadangi dar buvau ir nuomos salone, galiu padaryti isvada - gariunai geriau kaina ir galimybe pasirinkti, nusiperki bet kokia suknele ir pasitrumpini (mano atveju tai labai aktualu, nes esu mazo ugio, man beveik visos sukneles per ilgos), o nuomos salone pasiule tik tris, ir ne tokias, kokiu norejau, nes kitu mazdaug negali trumpinti...
Atsakyti
Nereikia bijoti gariunu thumbup.gif suknele uzsisakinejau pas moterishkaite, o ji ash manau tikrai pirko per ebay. gariunuose pirkausi veliuma thumbup.gif butent toki kokio iehskojau ir prisiderinau prie sukneles mokejau 50, o salone nuomotis siule uz 70 atrodo doh.gif
Atsakyti
suknele jau beveik turiu bet prie jos nebus pasijonio, schmoll.gif ar yra gariunuose ju pirkti atskirai, gal kuri pirko ? Gal kartais ir apytikslia kainyte zino? Sprendziu ar verta man iki ju vaziuoti, nes gyvenu Kaune.
Atsakyti
QUOTE(fylka @ 2010 03 19, 19:04)
suknele jau beveik turiu bet prie jos nebus pasijonio, schmoll.gif  ar yra gariunuose ju pirkti atskirai, gal kuri pirko ? Gal kartais ir apytikslia kainyte zino? Sprendziu ar verta man iki ju vaziuoti, nes gyvenu Kaune.

na praejusia vasara maciau kelis.bet manau,jos tikrai turetu tureti.juk kartais suknytems reikia pasijonio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2010 03 19, 21:43)
na praejusia vasara maciau kelis.bet manau,jos tikrai turetu tureti.juk kartais suknytems reikia pasijonio bigsmile.gif


Sveikutes,
norejau paklausti - o vestuvines suknytes gariunuose tik tam vadinamajame senajame turguje ar yra ir naujuose paviljonuose?

Is anksto dekoju
Atsakyti
Senajame.
Atsakyti
dekui uz minteles, reiks ir man nuvaziuoti, nes nieko nerandu nete patinkancio... sad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti