Įkraunama...
Įkraunama...

Skilusi lūpytė, nesuagęs gomuriukas

Mamos, kurios augina ir didžiuojasi savo vaikiukais:

Wiiddaa - dukrytė (vienpusis nesuaugimas) - 1999 01 05
Čiurkutė - Marius (vienpusis nesuagimas) - 2002 07 29
Betse - Roberta (vienpusis nesuaugimas) - 2005 04 03
Vienišoji - Paulius (vienpusis nesuaugimas ) - 2007 08 22
Kodėlčiukas - Domantas (vienpusis nesuaugimas) - 2008 03 01

Žiogutis - Vilius (abipusis nesuaugimas) - 2004 07 08
Kristina3 - Rokas (abipusis nesuaugimas) - 2005 09 16
Vilmux - Gediminas (abipusis nesuaugimas) - 2006 06 27
RamuneR - Paulius (abipusis nesuaugimas) - 2006 11 03

Sopfi - Eleni (abipusis nesuaugimas) - 2006 12 18
Pumbukas - Medeinė (abipusis nesuaugimas) - 2008 01 12

Gerlin - Jūris (abipusis nesuaugimas) - 2008 02 09

Spylka - dukrytė (tik gomuriukas) - 2006
Zuze - Gustė (tik gomuriukas)
Katanėlis17 - dukrytė (gomuriukas)

Aistėnė - sūnus (gomuriukas)

Mama su asmeninine patirtimi - Vitulė

Vaikiukai, kurie gimė turėdami lūpos vienpusį arba dvipusį nesaugimą, bei gomuriuko bei dantenų nesuagimą konsultuojami Žalgirio klinikoje (Vilniuje) trečiadieniais, ligoninės patalpose trečiame aukšte.

Daugiau informacijos apie šių bėdelių sprendimą, gydymo būdus galima rasti
www.cleft.lt

Dėmesio! Mūsų vaikams nuo gimimo priklauso neįgalumas ir valstybės piniginė kasmėnesinė parama. Visus reikalingus dokumentus turi sutvarkyti Jūsų vaiko gydytoja. Pinigėliai pradedami mokėti nuo paraiškos padavimo dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziogutis: 05 gegužės 2008 - 17:42
Žioguti, na Tu tikrai šaunuolė mirksiukas.gif

Sveikos naujuose namučiuose, bendrausime toliau 4u.gif
Atsakyti
Mamos, jei pamatysi netikslumų, klaidų ar turite pasiūlymų kaip dar geriau patobulinti mūsų informacinę pirmą žinutę - visada prašom ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

Žioguti,labai ačiu aciuks.gif už nauja temele. Tiesa,kaip jusu pilvukas,kaip sveikatėlė? g.gif

Mes tai gyvenam visai neblogai,artėjančiu krikštynu nuotaikom smile.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

ačiū, Žioguti, už naują temelę smile.gif 4u.gif
ir dar noriu padėkoti jums, mamytės, už atsakymus į mano klausimus
dabar man daug aiškiau ir ramiau ax.gif
aš net savo tėvams sakiau, kad labai džiaugiuosi jog jus radau mirksiukas.gif
Atsakyti
Žioguti, dėkui už naujus namučius. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viską padarei thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ui, kiek čia padėkų sulaukiau, net nesitikėjau blush2.gif

Turiu didelę naujieną -mano žiogas šiandien 1 valandai nukeliavo į darželį. Rytoj ir vėl bandysim. Į daržą vesti apsisprendėm todėl, kad mūsų eilė atėjo ir jei nebūtume nuėję tektų ir vėl viską atidėti metams. Dabar palankysim savaitę - dvi, o tada stiprinsimės prieš operaciją ax.gif

Mano pilvelio gyvnetojas gyvena gerai ir tikiuosi, kol kas vargo nemato. Prieš savaitę laiko vaikinas svėrė 1 kg ir 14g. thumbup.gif Tik labai jau paskutinėm dienom vaikinas įsigudrino ant šlapimo pūslės šokinėti, tai jausmas ne koks lotuliukas.gif

Vilmux, o kada krikštysit?
Atsakyti
Sveikutes,
aciu, Zioguti, uz nauja temele 4u.gif
Nu tikrai didele naujiena biggrin.gif ir kaip tavo Ziogas jautesi pirma diena darzeli? biggrin.gif

Nu o mes jau pasveikom visiskai. Ir sia savaite darysimes tyrimus. Tikiuosi, kad kraujas bus geras. Tik nezinau, kada operuos , nes gydytojas Zaleckas liepe pasidaryti tyrimus ir pasiskambinti geguzes 12d., tai gal tapacia savaite ir operuos mus g.gif
Atsakyti
[quote=Ziogutis

Mano pilvelio gyvnetojas gyvena gerai ir tikiuosi, kol kas vargo nemato. Prieš savaitę laiko vaikinas svėrė 1 kg ir 14g. thumbup.gif

thumbup.gif

Vilmux, o kada krikštysit?
[/quote]

Suplanave per antraji Geduko gimtadieni,birželio 28 diena smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Registruojuosi ir aš naujuose namučiuose.
Tikrai Žiogutis nusipelnė pagyrimo už tokios šaunios temos atidarymą thumbup.gif

Paskaitau vis, bet labai neturiu laiko ir stengiuosi "neužsikabinti", nes labai jau spaudžia terminai. Magistrinis jau į pabaigą, bet kaip visada tempiau iki paskutinių dienų, tai dabar vargstu.
Prie viso to dar mums operacija bus 04.26
Tai nežinau kaip viską suspėsiu doh.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif

noriu paklausti koks jūsų vaikučių buvo hemoglobinas prieš operaciją?
aš neapsisprendžiu ar daryt kraujo tyrimą šiek tiek anksčiau, kad galėtume pasistiprinti jeigu kraujas bus blogas.
Atsakyti
QUOTE(Kodėlčiukė @ 2008 05 07, 15:51)
laba diena  4u.gif

noriu paklausti koks jūsų vaikučių buvo hemoglobinas prieš operaciją?
aš neapsisprendžiu ar daryt kraujo tyrimą šiek tiek anksčiau, kad galėtume pasistiprinti jeigu kraujas bus blogas.

Prieš lūpos operaciją buvo 113. Mes, tai darėmės kraujo tyrimą ir anksčiau, 2 mėn. Siūlyčiau ir jums pasidaryti, bus ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti