Įkraunama...
Įkraunama...

Nežinau ar elgiuosi teisingai..

Iki mano isvykimo i uzsieni metams, su draugu pradraugavom 2,5 metu. Pirmas pusmetis praejo sklandziai, bet dabar, metams einant i pabaiga, artejant laikui grizti namo, susipazinau su kitu vaikinu, ispanu.. Nezinau ka daryti - ispanas patinka, bet ateitis labai neaiski, jo dar gerai nepazistu, bet jis atrodo rimtai manimi susidomejes; bet ir nesinori lietuvaicio vaikino skaudinti, nors jo kol kas neisivaizduoju kaip savo vyro ir vaiku tevo..visa laika musu draugysteje man kazko truko..

Viskas prasidejo tik pries pora dienu, tad nezinau ka daryti.. nezinau ar teisingai elgiuosi.. vaikinas nezino apie ispana, nors pastebejo, kad reciau bunu Skype.
O ispanas nezino, kad turiu vaikina.. Gal pasakyti?

Gal kuri turejote panasios patirties?
Atsakyti
pasiilgai demesio matyt mirksiukas.gif kur desis tas tavo ispanas kai namo isskrisi?
Atsakyti
o tai kokie jusu santykiai su ispanu?
Atsakyti
As tai sakyciau elkis kaip sirdis kuzda. Jei nematai su savo vaikinu ateities, tai ko dar lauki? Nemanau kad pasidarys geriau.
Atsakyti
Gal neskubėk, gryšk į Lietuvą, susitik su savuoju, pabendrauk, stebėk savo jausmus, galų gale lygink su ispanu, nors ir nedaug esat pažystami. O jei atvirai pirmiausia reik išsiaiškint kas per veikėjas tas užsenietis, gal tavęs nevertas...
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 05 05, 21:43)
Gal neskubėk, gryšk į Lietuvą, susitik su savuoju, pabendrauk, stebėk savo jausmus, galų gale lygink su ispanu, nors ir nedaug esat pažystami. O jei atvirai pirmiausia reik išsiaiškint kas per veikėjas tas užsenietis, gal tavęs nevertas...


drinks_cheers.gif Labai teisingai..nepulk ilgalaikių santykių per porą dienų iškeisti į išvis nežinia kokius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2008 05 05, 18:13)
ispanas patinka, bet ateitis labai neaiski, jo dar gerai nepazistu, bet jis atrodo rimtai manimi susidomejes;


bigsmile.gif oi tie ispanai ispanai ..
as tavo vietoj niekur neskubeciau..tikrai vaikino nemesk ir aplamai nekalbek ta tema ne su niekuo is artimos aplinkos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
vat man kazkaip keista...per pora dienu nusibraukia ilgalaikiai santykiai...nei tu zinai ta ispana,nei pazisti,nei esi tikra,kad jis su tavim rimtai,o ne tik pasimegaut trumpais santykiais,zodziu,tik aistra,susizavejimas,o galvoji visa tai prarasti.as tavo vietoje nemainyciau to i tai,ka jau turi.
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2008 05 05, 19:13)
visa laika musu draugysteje man kazko truko..

Gal kuri turejote panasios patirties?

Kai man draugystėj "kažko trūko", pažintis su kitu "patinkančiu ir susižavėjusiu"vaikinu buvo postūmis baigti santykius. Jokių neištikimybių, tiesiog atėjo supratimas.

Dabar, kai draugystėj nieko netrūksta, nors MB buvo ilgam išvykęs, kažkaip nekilo noras veltis į kitus santykius, nors "patinkantis ir susižavėjęs" variantas buvo.

Tokia patirtis.
Atsakyti
as ir patarciau neskubeti tu 2,5 metuku iskeisti i kazkokia neaiskia pazinti wink.gif
Atsakyti
Neskubėk! Nes netrukus sulauksime kitos temos, maždaug "Kaip atitaisyti santykius, kuri pati sugrioviau..." ar panašiai ;-)
Giliai įkvėpk, nusiramink, įdėmiai pasižiūrėk į tą savo ispaną ir suprask vieną, kad ir jis toli gražu nėra tobulas, taigi neatmesk galimybės, kad su juo net tų 2,5 metelių toli gražu neišbūsi ;-) Žinoma o gali būti ir kitaip, bet...

Buitinis klausimas - ispanų kalbą moki? Ar bendraujate trečiąja, pvz, anglų kalba? Jei trečiąja, sorry, bet tikrai garantuoju, kad santykiuose turėsite tiek nesusipratimų, jog galiausiai pasidarys bloga... čia realybė - jei abu poroje kalba trečia, abiems negimta kalba, nesusipratimų neišvengsite ;-)

Grįžk namo, pamatyk savo lietuvaitį, pabūk su juo, pajausk, kaip tuksi širdelė, kai jis prisiliečia, kai jis tave bučiuoja, glamonėja. Jei jau buvote kartu 2,5 metų, vadinasi, kažkas abiejų širdelėse kirbėjo, abiems buvo gera. O kad santykiuose būna visko, kad kartais kažko trūksta, kartais gal net kažko per daug būna :-) visko pasitaiko ir visur, neskubėk nurašyti ;-)

Beje, jei su ispanu dar neįsivėlei į gilesnius meilės nuotykius, labai siūlyčiau neskubėti, nes jei visgi suprasi, kad nori likti su lietuvaičiu, tai geriau būti be neištikimybės šleifo... Tikrai manau, kad tiesiog pasiilgai dėmesio ir šilumos.

Sėkmės!
Atsakyti
per dvi dienas nepažinsi žmogaus. tad labai gerai pamąstyk. jeigu tas ispanas labai vilioja, pasisakyk, kad turi vaikiną ir žiūrėk kaip jis reaguos. jokiu b9du nereikia daryti skubotų sprendimų.
Atsakyti