
ir dar norečiau pridurt Mamūškėi juk esi valgius kibinus tai matei maždaug kokio didžio kukuliukas vidui būna tai maždaug tiek ir kišk

QUOTE(Mamūškė @ 2008 05 19, 10:59)
sveikos,
o gal kas galetu detaliau visa kibinu darymo procesa pafotkinti
domina kaip dedama mesyte, kokio dydzio ir su kuo daromi apskritimai ir kaip lankstoma 
o gal kas galetu detaliau visa kibinu darymo procesa pafotkinti


Tiesiog imi tešlos apie 70g, padarai gražų rutuliuką ir pakočioji jį nelabai plonai. Mėsos dedu apie 60g.
Deja, gamybos proceso neturiu nufotografavus. Gal kada kai darysiu...
QUOTE(alexxandra @ 2008 05 19, 11:33)
neturim orkaites namie, o makaronu cannelloni - turim
vis nerizikuoju daryt, nes nesu garantuota uz galutini skanu ir valgoma rezultata
aguonele, gal gali placiau darymo procesa aprasyt. kazkur buvau radus, bet man neissamu pasirode, tai ir nebandziau...
busiu labai dekinga


aguonele, gal gali placiau darymo procesa aprasyt. kazkur buvau radus, bet man neissamu pasirode, tai ir nebandziau...
busiu labai dekinga

gali pabandyt tada tik pavirti idarytus caneloni, ar patroskinti su padazu puode ir uzbarstyti pabaigoje surio, pateikti su grietine irgi labai skanu ir be orkaites

QUOTE(Lera @ 2008 05 19, 11:37)
oi merginos ačiū labai išgelebejot mane
ryt tada turbut reiketu begt pirkt kokio stiklinio indo? nes neturiu bet jie parazitai brangoki ką daryt?
noriu gi orkaite išbandyt
todėl ant keptuvės šįkartą netinka 
Papildyta:
mmergyte- atrodo tai niem bet ir darbelio nemažai
alexxandra - rūkai už kompaniją
Papildyta:
ai BloodBlondie o jie neibira kaii verdi? nesutrukineja? aha pas mane caneloni irgi




Papildyta:
mmergyte- atrodo tai niem bet ir darbelio nemažai

alexxandra - rūkai už kompaniją

Papildyta:
ai BloodBlondie o jie neibira kaii verdi? nesutrukineja? aha pas mane caneloni irgi

pirkti stiklinio, jei neturi, nebutina.Tiesiog man stikliniame inde patogu daryt visokius makaronus, uzkepels, lazanja



dar va prisiminiau, kai verdu ipilu siek tiek aliejaus ir pakilnoju makaronus, kad jie nesuliptu tarpusavyje

QUOTE(zebra @ 2008 05 19, 09:25)
aciu

QUOTE(*Spyglė* @ 2008 05 19, 09:42)
mes irgi megstam

QUOTE(Lera @ 2008 05 19, 09:49)
i farsa nededi nei kefyro nei sultinio, kad skystesne butu?
QUOTE(Lera @ 2008 05 19, 10:06)
merginos kažkaip vienu metu atsimenu darėt farširuotus makaronus, nerandu kur gal pasidalinkit žiniom kaip darot ar kemšat žalius ar išvirtus? aš viena karta žalius kimšau tai gavosi kieti pusė apvirę puse kieti sutrukinėjo išsilupo nu krc. nesigavo nieko gero
gal kuri parašytu receptukų
bučiau labai dėkinga



as isverdu makaronus, pasidarau farsa (farsas, paprikos, svogunas, cesnako truputi, prieskoniai), prikemsu, uzbarstau surio ir i orkaite kol suris issilydo


QUOTE(Mama Agnė @ 2008 05 19, 10:11)


QUOTE(Asio @ 2008 05 19, 11:59)
Galiu parodyt tik kaip uzlankstyt, bet man visvien taip graziai nesigauna
cia mano sunaus darbas 


sunus ir taip graziai lanksto


alexxandra as dariau pagal si recepta ir man laaaabai laaaaabai skanus gavos
Tik nedejau spinatu..
niekur.Zodziu pasikoregavau pagal save. O isvis daugiau receptu ya cia! . Bet man nelabai isivaizduojama kaip apvirtus makaronus prikimsti reiketu, nes jie buna tokie palaidi tada. Zali nei skylineja,nei ka. mano manymu maziausiai terliones



QUOTE(animam @ 2007 08 23, 00:02)
šiandien ir aš sugalvojau vakarienei paruošti cannelloni. Idėjų pasisėmiau čia
ir šiek tiek improvizavau:
pasiruošiau veršienos/kiaulienos faršą(400g)(kiaušinis, 3skiltelės česnako, svogūniukas, prieskoniai(pagal skonį) taip pat smulkinti žali špinatai). Paruošta mase užpildžiau makaronus. Padažą dariau taip: supjausčiau pomidorus(5 vidutinius) pakepinau juos svieste, gausiai pabarsčiau balizikais ir palikau porai minučių pasitroškinti. Paskui viską pertryniau blenderiu, taip pat įdėjau špinatų.Į gautą masę įdėjau 4 šaukštus grietinės.
Įdarytus makaronus sudėjau į keptuvę ir užpyliau paruoštą padažą ant viršaus. Ant nedidelės ugnies kepiau 30 min, paskui užtarkavau sūrį ir sudėjau likusius špinatus.
Išėjo

pasiruošiau veršienos/kiaulienos faršą(400g)(kiaušinis, 3skiltelės česnako, svogūniukas, prieskoniai(pagal skonį) taip pat smulkinti žali špinatai). Paruošta mase užpildžiau makaronus. Padažą dariau taip: supjausčiau pomidorus(5 vidutinius) pakepinau juos svieste, gausiai pabarsčiau balizikais ir palikau porai minučių pasitroškinti. Paskui viską pertryniau blenderiu, taip pat įdėjau špinatų.Į gautą masę įdėjau 4 šaukštus grietinės.
Įdarytus makaronus sudėjau į keptuvę ir užpyliau paruoštą padažą ant viršaus. Ant nedidelės ugnies kepiau 30 min, paskui užtarkavau sūrį ir sudėjau likusius špinatus.
Išėjo


QUOTE(aguonele @ 2008 05 19, 16:42)
alexxandra as dariau pagal si recepta ir man laaaabai laaaaabai skanus gavos
Tik nedejau spinatu..
niekur.Zodziu pasikoregavau pagal save. O isvis daugiau receptu ya cia! . Bet man nelabai isivaizduojama kaip apvirtus makaronus prikimsti reiketu, nes jie buna tokie palaidi tada. Zali nei skylineja,nei ka. mano manymu maziausiai terliones 






Dar kartais juos idarau varske( i varske reikia ideti truputi krakmolo) taip pat labai skanu

QUOTE(Mamūškė @ 2008 05 19, 10:59)
sveikos,
o gal kas galetu detaliau visa kibinu darymo procesa pafotkinti
domina kaip dedama mesyte, kokio dydzio ir su kuo daromi apskritimai ir kaip lankstoma 
o gal kas galetu detaliau visa kibinu darymo procesa pafotkinti


Aš dariau taip:
iškočiojau tešlos gabalą, tada dėjau mažą lėkštutę ir apipjoviau

gavosi toks didumo , na iš foto atrodo didelis, bet tikrai nėra didelis,lėkštutės skersmuo apie 15 cm.

tada mėsos į vidurį, bet aš taip nemažai dėjau, kad mažiau tos tešlos būtų

suspaudžiau šonus

ir užsukau. kiekvienas turi savop sukimo techniką, man išeina tik į tą pusę


rezultatas:

QUOTE(aguonele @ 2008 05 19, 16:42)
alexxandra as dariau pagal si recepta ir man laaaabai laaaaabai skanus gavos
Tik nedejau spinatu..
niekur.Zodziu pasikoregavau pagal save. O isvis daugiau receptu ya cia! . Bet man nelabai isivaizduojama kaip apvirtus makaronus prikimsti reiketu, nes jie buna tokie palaidi tada. Zali nei skylineja,nei ka. mano manymu maziausiai terliones 




kur receptai visi padeti as zinau

ir pas mama kai bunu, orkaitej kepam, tai skanumelis

Bandysiu pagal tavo imesta recepta daryt, tik biski pasikoreguosiu pagal save

mes ir visada nevirtus kemsam

QUOTE(Eileitija @ 2008 05 19, 17:53)
kiausiniu ant virsaus patepei? Labai graziai blizga
skanumelis
o kokia mesete naudojai?


jo, tepiau kiaušiniu, tik čia nelabai atydžiai, ne viskas ištepta.
na mėsą aš dėjau faršą, ne kapotą, nes tuo metu neturėjau.
o faršas maišytas kiauliena su jautiena.
Siandien vakarienei kepiau "Cirvinius" blynus
4 kiausiniu tryniai (baltymus atskirti nuo trynio ir isplakus sudeti jau i paruosta tesla)
2 st. pieno
ziupsnelis drusko, vaniles,
cukraus pagal skoni
miltu pagal poreiki
Nuotraukos neleidzia ikelt kazkodel

4 kiausiniu tryniai (baltymus atskirti nuo trynio ir isplakus sudeti jau i paruosta tesla)
2 st. pieno
ziupsnelis drusko, vaniles,
cukraus pagal skoni
miltu pagal poreiki

Nuotraukos neleidzia ikelt kazkodel

na ir skanumynų pridėjot
O čia mano tinginio pietūs ( kai laiko mažai, o pilvan įmest kažko reikia):
į troškinimo indą sluoksniais dėjau vištienos filė, pamarinuotą majoneze su garstyčiom, prieskoniais, ir bulves, pabarsčiau kmynais, dugnan įpyliau truputuką vandens, aliejaus, bebaigiant troškintis sudėjau šaldytų daržovių maišelį, už barsčiau sūrio ir kepė iki sūris apskrus....


O čia mano tinginio pietūs ( kai laiko mažai, o pilvan įmest kažko reikia):
į troškinimo indą sluoksniais dėjau vištienos filė, pamarinuotą majoneze su garstyčiom, prieskoniais, ir bulves, pabarsčiau kmynais, dugnan įpyliau truputuką vandens, aliejaus, bebaigiant troškintis sudėjau šaldytų daržovių maišelį, už barsčiau sūrio ir kepė iki sūris apskrus....

mano sriubytė daugiau sau nieko nedariau šiandien
(vyrto iki ryt nebus tai užtenka man
)

o čia tipo receptas kaip pudinga su džiovintos slyvom bet visada valgom su arbatą kaip pyragą
mum patinka
: (žinau kad ne čia kelt reikia bet žadejau juk čia, kai išbandysiu orkaite
)



o čia tipo receptas kaip pudinga su džiovintos slyvom bet visada valgom su arbatą kaip pyragą




