Labas rytas,
Vis paskaitineju sita tema, prisirenku visokiausiu receptu

Labai geda pasidare, kad receptus tik renkuosi, o pati nieko nepasiulau. Taisau padeti ir rodau, ka vakar valgem
Produktai:
Apie 0,5kg kiaulienos farso
2 kiausiniai
malti dziuvesiai
druskyte, pipirai (pagal skoni)
fermentinis suris
Susiformavau, kaip dideli kotleta, i vidu idejau supjaustyta kubeliais suri, suvyniojau i folga ir kepiau apie valanda 180 laipsniu orkaitej. Pakepus gera pusvalandi, isvyniojau is folgios, kad apskrustu.

Kol kepe mesa, pasidariau padaza: aliejuje pasikepinau svogunus, biskiuka padruskinau, idejau pora geru saukstu grietines ir siek tiek miltu, del tirstumo.
Valgem su karstom bulvem ir svieziu darzoviu salotom. Skanaus