Įkraunama...
Įkraunama...

Parduotuvė "Kika"

Aš ir radau daug geresnių parduotuvių nei "Kika", bet būna, kad kaip tyčia prireikia, tarkim pjuvenų mano degu mergoms, o kika gaunas arčiau tai jau ir nuperku. Bet šiaip maistą ir kitus dalykus perku kitus

Kas dėl pardavėjų, tai pardavėja pardavėjai nelygu.

Kas dėl gyvūnų, tai žinokit net nebežiūriu, nes nuotaiką susigadinu visai dienai, stengiouosi jei ir užeinu, kuo greičiau iš ten dingt unsure.gif
Atsakyti
Na taip, pardavėja pardavėjai nelygu. Bet ir pats pirkėjas, prieš perkant gyvūną, manau, kad turėtų pasidomėti kokių jam sąlygų reikia ir pan. Tuomet nereiks piktintis, kad pardavėja ką nors nusišneka. Pripažinkim, kad ir patys ne viską žinom.
Atsakyti
Man labai patinka kika smile.gif Kainos aisku uzlauztos, bet gyvuneliu gausa, ypac kika banginyje. Kadangi turim tik akvariuma, tai pastebejome, kad augaliukai ir zuvytes pirkti kikoje kokybiskesni.
Papildyta:
QUOTE(mamyteerika @ 2008 04 24, 19:02)
gaila kaip gaideliai (akvariuminė žuvelė) būna įdėta į veikartinę stiklinę , paklausus kodėl atsakoma jog jiem neriekia ervės ... Nereikia ir 5 žmonėm  2 aukštų namo tai kodėl daugelis tokiame gyvena? mm?nes tai patogiau maloniau ,

Patariu pasivaiksciot ir po kitas parduotuves, gaideliai praktiskai visose parduotuvese vienkartinese stiklinaitese, nebent ju butu nedaug, tada sudeda po viena i kiekviena parduotuveje turima akvariuma, nes viename akvariume negalima laikyti dvieju patineliu, tai baigtusi vieno mirtimi...Beje, tai tos zuwys, kurios deguoni pasiima is aplinkos ir stiklineleje jos nera nuodyjamos. Pati auginu gaideli, pirktas jis visai ne Kikoje, bet vis tiek iki mano akvariumo, jis gyveno stiklineleje, nes kitaip parduotuve tikriausiai bankrutuotu, kiekvienam pastatydama po atskira akvariuma lotuliukas.gif Taigi vien tas argumentas del gaideliu, neitikina, kad kika yra bloga parduotuve. LT nera super daug gyvuneliu parduotuviu, praktiskai KIKA didziausias prekybos tiklas.
Atsakyti
Kiekvienam savo, man asmeniškai bado akis apsitriedę šuniukai, nutriušusių plunksnų didžiosios papūgos uždarytos kelis kart per mažuose narvuose... žiurkės ir kiti graužikai laikomi patinai su patelėm , o parsinešus namo SURPRISE atsiveda po keliolika juniklių, ne vienam ten akys puliuoja... Ką ten perku tai tik kraiką ir atėjusi nesidairau gyvūnų, nes žinau, kad nuotaika kris smarkiai.
Papildyta:
QUOTE(Neo_laura @ 2008 05 01, 10:01)
Taigi vien tas argumentas del gaideliu, neitikina, kad kika yra bloga parduotuve. LT nera super daug gyvuneliu parduotuviu, praktiskai KIKA didziausias prekybos tiklas.

Tai, kad jis didžiausas neįrodo, kad jis teisingai elgiasi su ten laikomais gyvūnais. O tiems kurie iš ten perka siūlyčiau kiekvienu atveju kreiptis į veislynus,a r graužikų, ar šunų, ar papūgų.
Atsakyti
o man toks ispudis susidaro kad Kika truri gera uznugari. nes teko susidurti suo tuo, kad po skundo kuris turi buti konfidencialus, kazkaip staigiai buna pasalinama problema iki to laiko kol atvaziuoja patikrinimas.
Atsakyti
tongue.gif Manau VMVT su vadovais Kikos pažystami senai, ne pirmas skundas, susitarta gal kažkas yra smile.gif Atvažiuoja, perspėja, kad susitvarkytų ir viskas smile.gif Bet juk čia Lietuva-stebuklų kraštas biggrin.gif
Atsakyti
Na dar toks pastebėjimas: Kiekvienoj Kikos parduotuvėj tvarka šiek tiek skiriasi. Narvų mažumas... Daug kas vos ne mažesniuose narvuose laiko, kai nusiperka. O paukščiai, ypač papūgos, greit nutrina plunksnas, kai karstosi grotomis. Taigi plunksnos nėra rodiklis laikymo kokybės. Be to, ne kartą esu mačius, kai papūgas laiko iš vis laisvai. Varinėja, pavyzdžiui, po prekystalį ir erzina pardavėjas ką nors krėsdamos.
O kas dėl tvarkos, tai kartais pačios pardavėjos neturi laiko tvarkyti narvus. Juk klijentui atėjus nesakys: "Oi palaukit, begu keisti pjuvenų". Tai ypač aktualu parduotuvėms, esančioms dideliuose centruose.
P.S. visgi nepamirškim, kad tai yra parduotuvės, o ne zoosodai, kad suteiktų perfect sąlygas parduodamiems gyvūnams. Juolab, kad viena parduotuvė neužima ha žemės. biggrin.gif
Atsakyti
Nesutinku schmoll.gif Visur turi būti tvarka. Jeigu nespėja, vadinasi reikia daugiau aptarnaujančio personalo. Tai, kad tai yra gyvūnų prekės ir gyvūnai, visvien tai yra parduotuvė. Ir joje pagal visus reikalavimus, taip pat higienos, turi būti tvarka, švara ir gyvūnų teisės neturi būti pažeidžiamos. Nebūtų tų skundų jei ten būtų idealu. Nueikit į papūgistų forumą,graužikų ir pasiskaitykite apie Kikoje parduodamus tos rūšies gyvūnus išmanančių žmonių akimis. Visuose rasite nusiskundimų ir pagrystų wink.gif

Apie papūgų plunksnas ir laikymo kokybę, tai yra labai susiję http://www.papugos.l...aa9fbe8c3b75c39 apie plunksnų pešiojimąsi, nuplikimą ir kt. temas. Susiję yra viskas, mityba, laikymo sąlygos, bendravimas su gyvūnu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 gegužės 2008 - 10:06
pradeti reiketu nuo to, kad narvus turetu tvarkyti ne pardavejos. butinas zmogus kuris nuolat juos priziuretu. kita problema, Kikos tinklo parduotuves neturi jas priziurincio veterinarijos gydytojo. del to zmones daznai nusiperka gyvuna su niezais (net ir pelytes), su ausu erkem. paksciai ir triusiai su kokcidijoze ir t.t...o kur dar viduriuojantys sunis ir kate. be to gyvunus vezasi is Baltarusijos popigiai. o tie kuriuos veislynai parduoda popigiai yra patis silpniausi ir maziausiai atitinkantys veilses standartus . ir daznai gyvenimo eigoje isryskeja genetiniai defektai. turejau pacienta 4 menesiu suneli su sirdies yda.
Papildyta:
tiesa, geras veisejas, kuriam rupi kaip ir kur jo isveistas gyvunas gyvens, kuris jaucia atsakomybe uz savo isveistus gyvunus, niekada neparuos jo jokiai zoo parduotuvei.
be to is Kikos gyvunai kurie papuola man 70% yra sergantys. o gal cia taip tik man... g.gif
Atsakyti
Aš pirkau iš Kikos žiurkiuką, neva patinėlį... Po savaitės girdžiu pypauja kažkas narve, ogi žiū... keturiolika mažyliu su 'tėte' biggrin.gif Smagu.. o tam 'tėtei' iki šiol su akimi problemos, nuo tada kai parsinešiaqu, visada puliuoja... antibiotikai leisti, vitaminų kursai duoti.. nepraeina.. galėčiau pasakot ir pasakot apie savo ar kitų nutikimus smile.gif Bet ar verta... riektų pamastyti realiai ką galima būtų padaryti. Lai pardavinėja tuos šunis ar gyvius, bet tegul sąlygas padorias suteikia. Pvz Paryžiui užbėgusi buvau į vieną zoo prekių parduotuvę.. ten jie laiko šuniukus iš prieglaudų, sutvarkytus, gražius.. vietos jiems na... maniežas toks padarytas, per pusę parduotuvės.. siautėja jie ten.. tokie vartukai atsidaro ir pardavėjas su žmogumi ten įeina pasicackinti su jais smile.gif Smagu.. šuniams ir kontaktas su žmogumi leidžiamas... švaru, kvepia, jokių nemalonių dalykų nepastebėjau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 01 gegužės 2008 - 10:17
Na LT zoo srityje iš vis labai žemam lygy wink.gif Užtenka palyginti zoosodą LT ir kaikurių užsienio šalių. Net nėra ką lygint, o ką jau kalbėti apie parduotuves...
Na nežinau kaip jūs, bet kai aš renkuosi gyvūnus (ar pas žmones, ar parduotuvėse), tai apžiūriu ar bent daug maž sveiki. Juk didelė dalis susirgimų matomi iš kart.
Na, o kas dėl patino atsivedusio vaikus... biggrin.gif Negi pirmas žiurkius buvo? Gi net pas mažylius nesunku atskirti lytį, o jei jau atsivedė vaikų- tai iš vis minimum paauglys buvo. Lytiniai požymiai labai aiškiai matomi būna.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2008 05 01, 09:05)
Kiekvienam savo, man asmeniškai bado akis apsitriedę šuniukai, nutriušusių plunksnų didžiosios papūgos uždarytos kelis kart per mažuose narvuose... žiurkės ir kiti graužikai laikomi patinai su patelėm , o parsinešus namo SURPRISE atsiveda po keliolika juniklių, ne vienam ten akys puliuoja... Ką ten perku tai tik kraiką ir atėjusi nesidairau gyvūnų, nes žinau, kad nuotaika kris smarkiai.
Papildyta:

Tai, kad jis didžiausas neįrodo, kad jis teisingai elgiasi su ten laikomais gyvūnais. O tiems kurie iš ten perka siūlyčiau kiekvienu atveju kreiptis į veislynus,a r graužikų, ar šunų, ar papūgų.

kitose zoo parduotuvese nebuna dideliu papugu, jei butu manau narvai nebutu didesni, nes jiems nebutu vietos.. kas del kainu tai pritariu, jau geriau suneli pirkt is veislyno, nes ne ka jos skirsis nuo kikos kainu.. ax.gif
Atsakyti