Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras grįžta iš darbo

Musu dukryte ta pati daro,bet kaip tetis grizta mamyte biski gali atspusti ir prie kompo atsisesti thumbup.gif
Atsakyti
Kai tetis grizta, mamai "lafa", nei nusipraust neleidzia, nei pavalgyt normaliai, visur is paskos laksto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai pamatau, kad tėčio mašina jau po namo langais, savo mergytei pasakau - tėtė smile.gif Ta ir eina prie durų, stovi, glosto jas, kol įeina vėlyvas svečias. Tėtė net rankų nenusiplovęs mazgę panešioja, pajuokauja. Po vakarienės abu ant lovos prieš TV dūksta smile.gif
Atsakyti
Musu tetis irgi grizes is darbelio ir maitina ir pampersus keicia, maudom kartu, zaidzia su maziuku zodziu labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
Ir didžioji ir mažoji - kai tik išgirsta rakinamų durų garsą spiegdamos lekia prie durų - tėtis grįžta (ar mama, priklausomai kuris laiką išėjęs buvo), tada bučkis, apkabinimas, pakėlimas, dičkės dienos įvykių išklausymas ir tada jau tėvelis (mama) paliekami ramybėje nors pavalgyt, prisėst smile.gif
Atsakyti
kai tevelis grizta is darbo, tai dziaugsmo pilni namai smile.gif jei isgirsta kaip vyras beldzia, tai pasakau, kad ,,ZIUREK TEVELIS NAMO PAREJO,, tai bega net prie duru pasitikst 4u.gif
o siaip tai abu su juo bunam kai vyras grizta po darbo, jis jau ne toks mazas, jam nereikia ypatingo demesio..tai mes su juo pazaidziam, tai pats sau suranda pramogu smile.gif
Atsakyti
kadangi mano vyras grįžta iš darbo tik 22-22.30 val tai tėvelis tik pavalgo ir einam i lovą. dažniausia sūnus jau miega, bet jei savaitgalis tai dar pabūna su tėtuku kol jis pavalgo.
Atsakyti
QUOTE(Mintaryte @ 2012 01 18, 21:35)
Musu tetis irgi grizes is darbelio ir maitina ir pampersus keicia, maudom kartu, zaidzia su maziuku zodziu labai padeda  thumbup.gif

Man irgi MB padeda thumbup.gif drinks_cheers.gif ,bet ir pati nesedziu ranku sudejus ,tuoj valgi ant stalo ,vaikui pietus verdu ,o vat pampersus tetis keicia kai gryzta tongue.gif blush2.gif O paskui jei oras geras ,dar einam visi pasivaiksciot arba vasara vaziuojam prie juros thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Mūsų tėtis grįžta, mažė cypdama puola pas tėtį, turi paimt ant rankų, panešiot, pamyluot, tada jau rengtis...
Atsakyti
Kai grizta MB vaikas negali atsidziaugti (1.5 m.), bet kai jis atsiseda ir isijungia televizoriu jam pasidaro nebeidomu tai tada nuolatos keliauja pas mane i virtuve stengtis, kad vakarienes greit nebutu biggrin.gif vis kvieciu vyra, kad pazaistu su mazuoju, bet tik pradejes vel prie savo grizta doh.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi nekazka padeda... Pazaidzia su dukryte kol as jam paduodu valgyt, bet pats jau jokiu darbu nedaro..
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2012 05 28, 14:43)
Mano vyras irgi nekazka padeda... Pazaidzia su dukryte kol as jam paduodu valgyt, bet pats jau jokiu darbu nedaro..

pasmus panasi situacije , o kartais taip noretusi nors valandele uzsiimtu g.gif
Atsakyti