Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras grįžta iš darbo

QUOTE(saulyte-x @ 2012 05 28, 17:16)
pasmus panasi situacije , o kartais taip noretusi nors valandele uzsiimtu  g.gif

uzjauciu..bandykit su juo pasneketi 4u.gif
man siuo atveju lengviau. buvo toks laiko tarpas, kad vyras kuriam laikui neteko darbo, o as kaip tycia gavau. tai vat namai ir vaikas liko ant jo peciu kol as baigdavau darba(vaikui tuo metu nebuvo metuku netgi). tai manau jis pamate ir pajuto kas tai yra kai visa diena buni su vaiku, turi susitvarkyti, paruost valgyt ir dar sutvarkyt reikalus jei tokiu yra. tai db sulaukiu pagalbos jei reikia smile.gif nors siaip visada kazkaip padedavom vienas kitam, bet manau, kad tas laiko tarpas be darbo padejo jam geriau suprasti kiek daug turi padaryti MAMYTE.
Atsakyti
Praleidžia tiek laiko kartu, kiek tik maksimaliai įmanoma. Ir vakare, ir savaitgaliais. Labai rūpinasi, moko, žaidžia kartu.. Kiekvienas šeštadienis- TĖVADIENIS IR mamos laisvadienis biggrin.gif
Atsakyti
kai musu tetis grista is darbo dziaugiasi baisiausiai ne tik dukryte, blusta ir suo.tik tetis atidaro duris,dukriukas saukia issisiepus "tiatia"is pradziu gauna truputi teciu pasidziaugti šuo,kad kai mergaite ant ranku nesokinetu aplink.
tada paima mergyte,ir is karto teciui rodo i spinteles kad atidarytu,tada pradeda pasakoti savo sneka kazkkatais.tetis pabuna kol mamyte vakariene paruosia.jeigu neturiu noro ar nebesugalvoju ka pagamint tada tetis grizes ir su vaiku pasisveikina pabuna ir vakariene pagamina ir leidzia man pasilepinti.buna iseinam pasivaikscioti ar i parduotuve,musus tetis daug dirba turi tik viena laisva diena bet ir tai kur nors vaziuojam kartu.tad kai jam nekyla rankos ka nors daryt ar nori pasedet ramiai prie kompiuterio,stengiames palitki teti ramybej.o televizoriu musus tetis senai pamirses per mus negali paziureti ramiai,ne todel jog trugdom,jam patinka stebeti dukryte ka veikia,megaujasi nes zino ir daznai man kartoja jog jau tokios mazytes nebepamatysim tad reikia megautis. smile.gif
Atsakyti
priklauso nuo tos dienos planu, kartais laika leidziam kartu, kartais tik tetis ir dukra,kol mama gamina ar siaip tvarkos ar norisi poilsio blush2.gif
Atsakyti
Na kai tetukas budavo LT tai tikrai padejo. Ir iseidavo pasivaikscioti su dukryte ar siaip lauke budavo kol as tvarkydavausi ar ilsedavausi. O db tokia situacija, kad keliems menesiams isvaziuoja, o kai gryzta tai be proto nori pabuti kuo daugiau su vaiku , manimi, bet dukryte pacioj pradzioj sunkiai prisileidzia . doh.gif
Atsakyti
siokiadieniais po darbelio tetis gryzes vos speja uzvalgyti ir ima mazaji ant ranku ir likusi vakaro laika pranesioja nes musiskis rankinukas, o savaitgaliais dalinames ivairiai, savaitgaliais daug laiko prabunam pas diedukus tai diedukai lepina smile.gif
Atsakyti
artejant tai valandai kai gris tetis, mazylis ima klausineti ar tetis jau ateina. bega pasitikti prie duru ir visas spirga kaip laukia jo. vos tik tetis ateina, apsikabina kakla rankytemis ir pabuciuoja. nuo to momento vaiko prieziura priklauso vyrui lotuliukas.gif aisku, as irgi prisidedu, taciau visi zaidimai, sauskelniu keitimai, maitinimas priklauso vyrui. as bunu daugiau tik kontrolierius biggrin.gif ir vakiuka migdo tetis.
taip susitarem su vyru nuo pat maziuko atsiradimo. vyras be galo myli savo pumpureli, tik deje negali su juo praleisti tiek laiko kiek noretusi, todel bent tiek kiek lieka iki nakties miegelio jie buna kartu wub.gif
o ir ankstu ryta nubudus mazyliui, ji priziuri tetis, nes mama baisi miegale blush2.gif iki kol vyrui nereik i darba jis su juo zaidzia, paskui ir mane pazadina. ax.gif
o savaitgaliais buna ivairiai. prieziura dalinames kartu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 13 rugsėjo 2012 - 12:32
Dabar kai jau ir aš dirbu ir MB, tad su mažyle stengiamės pralesiti kuo daugiau laiko abu. Bet jei aš namie ir MB laikas pareiti, mažylė eina prie durų ir šaukia "tete" dukrytė su MB geriausi draugai, labai gražiai moka užsiimti, pavalgyti ir t.t. Tetis jei išeina ir mažylė mato, būna ašarų pakalnė...Nes gi tetis brr darys lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai tetis namuose, tai su vaikuciais eina i lauka, o as tuo tarpu tvarkausi,gaminu valgyti,skalbiu.
Atsakyti
sveikutes, nuo pat gimimo dukryciu, ivedziau tokia tvarka, kad pampersus keiciu ne vien tik as, bet ir MB, maudydavome taip pat kartu, migdydavome: viena vakara as, o kita MB, jei ateidavo sveciu, tai as nesokdavau is vietos jei vergdavo mazoji, o laugdavau kol pirmas nueis MB, dabar kai panos jau paaugusios, tai jau lengviau, bet poilsio po darbo MB neturi, nes abu auginam vaikus, ne as viena, aisku, kad duodam, kartais, vienas kitam pailseti....abu pailsim kai vaikai uzmiega biggrin.gif
Atsakyti
Oi tecio grizimo laukia visa seima biggrin.gif . Dukra lekia pasitikti, na o as kada jis isives vaikus pasivaikscioti i lauka ir galesiu pabuti viena drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kai grįžta tėtis, perdaug niekas nepasikeičia... dukriukas džiaugiasi jei tėtis namie, bet vistiek visas rūpestis tenka man, nes dukriukas paprasčiausiai pripratęs, jog aš pagrinde būnu su ja, žaidžiu su ja, o tėtė retas svečias ax.gif ilgai dirba, tad jei norim pabūti su tėte, važiuojam į sodybą, kur tėtis pluša po darbo ax.gif
tiesiog dukriukas priprato, jog ir vakare užmiega su manim, ir kai ryte atsikelia tėtis labai retai dar būna namuose ax.gif
Atsakyti