Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras grįžta iš darbo

Na, as tai issiunciu vyra su mazuoju pasivaiksciot beveik kiekviena diena kokiom keliom val. Mazasis labai aktyvus ir nuolat demesio reikalaujantis,tai nors tas kelias val pailsiu smile.gif o kai girzta,vel "mimyte nema zaist" biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazulis labai dziaugiasi kai tete grizta! Pilni namai vaikucio dziaugsmo, juoko clap.gif Tetis pailsi, pavalgo ir einam dazniausiai visi pasivaikscioti
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 05 09, 20:41)
blink.gif mastau.gif Teisingai supratau?

hihihi.gif aha teisingai ...ryte su manim i dusa, vakare su tete, o kartai ir visi 3 i vonia mirksiukas.gif nu gal kad nuo gimimo tajp yra, taj ji jokio ten demesio nekreipia ar tete ar mama, visi nuogi, visi vienodi, viskas mum naturalu 4u.gif a dar astimenu kaip mane tete prausdavo, mama ne visada galedavo, ir kasytes pindavo, ir man taip miela prisiminus..... ax.gif galvojau kada cia butu as laikas galbut nustot maudytis kartu, bet taip ir nesugalvojom mastau.gif o kai dukryte budavo dar visai kudikelis, taj as su ja nuoga miegodavau, ji pati susirasdavo pienelio saltini ir pavalgydavo, ir as ja ant krutines uzsidedavau ir taip miegodavom.....nu ir kazkaip cia mum nieko gedingo schmoll.gif o pas pusessere kai nuvaziuojam, taj ji savo dukryte su suneliu kartu ideda i vonia, ir mano mazoji kartu, ir visi kartu puskinasi, neina istraukt, ir nieko cia man tokio kad su berniuku maudosi rolleyes.gif pas mus baseine gali nuogu vaiku ohoho prisiziuret blink.gif
Atsakyti
dukryte puola ant kaklo teciui kai jis grizta ir ilgai nepaleidzia kol nenukankina lotuliukas.gif kai tetis pabosat grizta vel pas mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anota @ 2008 05 09, 22:38)
arba gali tas tetis ir su trusikais issimaudyt,kas cia tokio,o slapta ir kitas vieteles nusveist.cia normalu tegu mama nors tas 15 min pailsi...

maniskis sunu visada maudo  rolleyes.gif

manajai taip pat labai patinka su tetuku maudytis thumbup.gif ir nematau nieko cia blogo ax.gif
Atsakyti
Mano ir, pamates teti, lekia kaip akis isdeges.O tada vyras net pavalgyt ramiai negali,nes aplink kojas mazius duodas.O kai vakare visi trys vyrai eina imtyniu,kautyniu,tai namuos stogas kilnojas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kadangi dirbame abudu, tai vakare pasidaliname darbais smile.gif As griztu anksciau (kaip taisykle), tai pati pavalgau, maziu pamaitinu, pazaidziu, kol vyras ateina. Vyras pavalgo ir tada su maziumi tusinasi - zaidzia, kazka taiso, duksta ir t.t. O as tuo metu galiu atsipalaiduoti. Dazniausiai, vyras maziu nuprausia pries miega ar ismaudo (maudymas pas mus tik tecio darbas, as nusimuilinau, kai sunui buvo kokie 5 menesiai smile.gif), perrengia, o jau migdyti gali tik mama biggrin.gif Tetis tai daro, tik jei manes nera.

Bet aisku, buna visokiu isimciu - jei abu griztame nelabai velai, tai galime dar nuvaryti pasivaikscioti ar i parduotuve. Jei as turiu darbu, tai vyras perima visa darba... Jei jis turi reikalu, tai as 100% sunu uzimu vakarais.
Atsakyti
Mūsų tėtis grįžta tik naktį, tai vaikai saldžiai miega. Dieną abu į darželį, vyrui tik vakaria į darbą o aš nedirbu nes auginu vaiką iki 3m bet jau mėn kaip leidžiam į daržą, vakaria kai pasiimam vaikus, na pavalgom, vaikai žaidžia, rėkia, mušasi, pešasi, verčia viska aplinkui ką mato (mažius) o vyresnėlė gryžta ir į kiemą. Jei reik kaškuriam kur išvažiuot, tai be problemų, pasilieka su vaiku tas kuris namie.
Atsakyti
mano sunelis irgi labai dziaugiasi pamates teti ,iskart nubega prie duru, kai tik isgirsta ,kad jau grizo,tai eina ir praustis kartu, ir pavalgo daznai kartu vakariene,man buna pasitaiko toks dziaugsmas nueit pas drauge kavos atsigert,paskui iseinam i lauka pavaikstom ar i parduotuve nueinam
Atsakyti
Musu tetis grista is darbo, tada turi paduoti jam valgyti, nes tas net i mikrobangine maisto nesugeba issideti... fool.gif Vienturtelis, visada viskas buvo paduota mamos ant lekstutes... ziauru... paskui aisku atsigula prie teliko, pailseti, vaikas zuja aplinkui, bet jam nulis emociju, tik kartais pazaidzia ka nors, pameto kamuoliuka, paniurkina... o as?... paskui lakstau, tvarkausi, indus plaunu ir t.t. ir pampersa sudetinga jam pakeist, vos isprasau, kad kuria diena jis pamigdytu vaika... nu zodziu, turiu du vaikus doh.gif Blogiausia, kad su vyru neina susisneket, tik pradedu aiskint, kad man padarytu kazka, ar siaip kad su vaiku pabutu, tai jo vienintelis argumentas - as pavargau, juk as pinigus uzdirbu, o tu ka veiki? biesas ima... pradedi bloguoju, tada situacija is vis prasta - nesikalbam, o jam yra puiki proga absoliuciai nieko nedaryti, nes juk susipyke. aggressive.gif mega_shok.gif

Pabambejau cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zizliuke @ 2008 05 21, 12:08)
Musu tetis grista is darbo, tada turi paduoti jam valgyti, nes tas net i mikrobangine maisto nesugeba issideti...  fool.gif  Vienturtelis, visada viskas buvo paduota mamos ant lekstutes... ziauru... paskui aisku atsigula prie teliko, pailseti, vaikas zuja aplinkui, bet jam nulis emociju, tik kartais pazaidzia ka nors, pameto kamuoliuka, paniurkina... o as?... paskui lakstau, tvarkausi, indus plaunu ir t.t. ir pampersa sudetinga jam pakeist, vos isprasau, kad kuria diena jis pamigdytu vaika... nu zodziu, turiu du vaikus  doh.gif  Blogiausia, kad su vyru neina susisneket, tik pradedu aiskint, kad man padarytu kazka, ar siaip kad su vaiku pabutu, tai jo vienintelis argumentas - as pavargau, juk as pinigus uzdirbu, o tu ka veiki? biesas ima... pradedi bloguoju, tada situacija is vis prasta - nesikalbam, o jam yra puiki proga absoliuciai nieko nedaryti, nes juk susipyke.  aggressive.gif  mega_shok.gif

Pabambejau cia  blush2.gif

oi,kaip as tave suprantu.Pas mane lygiai tokia pati situacija verysad.gif istikro liudna verysad.gif viskas,kas parasei,tinka ir MB.Anksciau del to labai pykdavomes,bet dabar numojau ranka,ka jau padarysi,kad mes "tokios veltedes",sedim namie ir "nieko neveikiam" schmoll.gif bash.gif Jau as cia pasiguodziau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 11:18)
oi,kaip as tave suprantu.Pas mane lygiai tokia pati situacija verysad.gif istikro liudna verysad.gif viskas,kas parasei,tinka ir MB.Anksciau del to labai pykdavomes,bet dabar numojau ranka,ka jau padarysi,kad mes "tokios veltedes",sedim namie ir "nieko neveikiam" schmoll.gif  bash.gif Jau as cia pasiguodziau doh.gif

Vijora, ar tik ne kaimynkos mes, ka? Dainaviskes blush2.gif
Atsakyti