Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras grįžta iš darbo

QUOTE(viola78 @ 2012 09 19, 09:32)
Kai grįžta tėtis, perdaug niekas nepasikeičia... dukriukas džiaugiasi jei tėtis namie, bet vistiek visas rūpestis tenka man, nes dukriukas paprasčiausiai pripratęs, jog aš pagrinde būnu su ja, žaidžiu su ja, o tėtė retas svečias ax.gif ilgai dirba, tad jei norim pabūti su tėte, važiuojam į sodybą, kur tėtis pluša po darbo ax.gif
tiesiog dukriukas priprato, jog ir vakare užmiega su manim, ir kai ryte atsikelia tėtis labai retai dar būna namuose ax.gif

pas mus lb viskas panasu
Atsakyti
Pas mus, kai tėtis grįžta, tai mamos mažiui ir nereikia, maitina tėtis, sūpuoja tėtis, migdo tėtis ir t.t. Aišku man tik reikia viską paduoti, parodyti, surasti. Būna, kad visa šeima kažkur einame, žaisti boulingo, pasivaikščioti ar į kavines, galiu skirti laiko sau, eiti ramiai apsipirkti. Tik bėda ta, kad dažniausiai mūsų tėtis grįžta vėlai.
Atsakyti
Niekas nesikeičia. Pas vyrą tėvystės jausmas išoperuotas. Užsiimt nenori. Ir vaikas mieliau eina pas mane nei vyrą. Užmigdyt tik aš galiu, prie vyro nemiega
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 12 10, 16:37)
Niekas nesikeičia. Pas vyrą tėvystės jausmas išoperuotas. Užsiimt nenori. Ir vaikas mieliau eina pas mane nei vyrą. Užmigdyt tik aš galiu, prie vyro nemiega

tokiam vyrui isvis negimdyciau vaiko cool.gif maniskis keliasi net nakti , nors ir dirba, prie kudikio ,nuo pat jo gimimo,drasiai galiu palikt jam kudiki,jei man reikia noriu,kur nors islekt prasiblaskyt,susitvarko puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Kai vyras grįža iš darbo - perduodu estafetę biggrin.gif Visi vakarieniauja, po to tėtis bando ilsėtis apsikarstęs bent dviem vaikais iškart. Kalbasi, žaidžia, įgeidžius ir norus pildo. Aš dukrai padedu, jei reikia. Jei nereikia skiriu valandėlę laiko sau. Maudo visus tėtis, aš tuo tarpu skubu apsitvarkyt, pasiruošt ką reikia kitai dienai. Mažąją migdau aš. Vidurinėlis ir vyresnėlė klausos tėčio pasakų.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 12 16, 00:18)
tokiam vyrui isvis negimdyciau vaiko cool.gif

Vyrui bigsmile.gif ...nei vieno vaiko negimdžiau darydama kitam paslaugą schmoll.gif . Gimdžiau, nes visų pirma pati norėjau vaikų wub.gif .
Gerai, jeigu šeimoje abu rūpinasi vaikais. Jeigu būtų ir kitaip, nebausčiau ir savęs neturėti vaikų, kad netyčia vaiko gimimas nepradžiugtų ir vyro smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliya: 16 gruodžio 2014 - 07:49
Vyro laukiame griztant is darbo ir as, ir vaikai. Kai nedirbu, stengiuosi jau buti paruosusi vakariene, kad visi galetume susesti prie stalo. Vaiku prasau leisti teciui grizus i darbo persirengti ir nusiprausti, kad bent pora minuciu gautu laiko transformuotis i namu atmosfera smile.gif pati dirbu kelias dienas per savaite ir zinau, ka tai reiskia, ir kaip po darbo grizus namo norisi bent persirengt ramiai. Po vakarienes tetis uzsiima valandele vaikais, kol as apsitvarkau, suruosiu rubus kitai dienai. Migdom pasidaline vaikus-as mazyli, jis isvalo dantukus vyresnelei, paseka pasaka ar paguli salia kol uzmiega. Na, ir apie 21val susitinkam virtuvej ir pagaliau galim pasikeist zodziu kitu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eliya @ 2014 12 16, 08:46)
Vyrui  bigsmile.gif  ...nei vieno vaiko negimdžiau darydama kitam paslaugą  schmoll.gif . Gimdžiau, nes visų pirma pati norėjau vaikų  wub.gif .
Gerai, jeigu šeimoje abu rūpinasi vaikais. Jeigu būtų ir kitaip, nebausčiau ir savęs neturėti vaikų, kad netyčia vaiko gimimas nepradžiugtų ir vyro  smile.gif .

as irgi negimdyciau vien tik vyrui, gimdziau, nes norejau visu pirma pati vaiko, buciau nenorejus , joks vyras nepriverstu biggrin.gif bet nebuciau norejus ,jei vyras butu "issioperaves tevystes jausma",viena augint nenoreciau ,kam tada su tokiu vyru auginti vaikus,jei jam jie neidomus ar laukti kol uzaugs ir pataps idomus,vistiek jausciau nuoskauda ,kad nepadejo ,kai vaikas buvo mazas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 16 gruodžio 2014 - 17:13
QUOTE(kumiko @ 2014 12 15, 23:18)
tokiam vyrui isvis negimdyciau vaiko cool.gif maniskis keliasi net nakti , nors ir dirba, prie kudikio ,nuo pat jo gimimo,drasiai galiu palikt jam kudiki,jei man reikia noriu,kur nors islekt prasiblaskyt,susitvarko puikiai thumbup.gif

Ką aš žinojau, koks jis bus. O yra koks yra.
Palieku ir aš. Nežinau, ar susitvarko. Vaikas gyvas, kai grįžtu, nealkanas, pamiegojęs.

QUOTE(kumiko @ 2014 12 16, 17:11)
",viena augint nenoreciau ,kam tada su tokiu vyru auginti vaikus,jei jam jie neidomus ar laukti kol uzaugs ir pataps idomus,vistiek jausciau nuoskauda ,kad nepadejo ,kai vaikas buvo mazas..

Ką man dabar skirtis, dėl to, kad užsiimti su vaiku nenori?

Džiaukitės savo idealu. Mano netobulas drąsiai sakau.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 12 16, 22:20)
Ką aš žinojau, koks jis bus. O yra koks yra.
Palieku ir aš. Nežinau, ar susitvarko. Vaikas gyvas, kai grįžtu, nealkanas, pamiegojęs.
Ką man dabar skirtis, dėl to, kad užsiimti su vaiku nenori?

Džiaukitės savo idealu. Mano netobulas drąsiai sakau.

As tai zinojau ,kad bus geras tevas, nes yra geras vyras,zmogus, kol vaiko susilaukem praleidom kartu 8metus,o jus gal mazai laiko pries tai buvot kartu g.gif
beto musu vaikas planuotas rolleyes.gif
manau bent itart galima ar tures jis ta tevystes jausma ar ne ,galu gale gyvuna reikejo isigyt pries tai,butumet pamacius ar vienai tenka rupintis juo ar ne unsure.gif as cia juokauju, gyvunas ne zaislas. Skirtis nesiulau,gal kalbetis,aiskint ko is jo tikites,nors turbut kalbeta 100 kart ar ne? siaip ar taip nera taip blogai,jei paliekat ir susitvarko smile.gif
aciu,dziaugiuosi wub.gif kolkas tikrai beveik tobulas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 12 16, 23:05)
As tai zinojau ,kad bus geras tevas, nes yra geras vyras

... kolkas tikrai beveik tobulas biggrin.gif

Geras vyras santykiuose su suaugusia moterimi , nebūtinai bus gebantis užsiimti, bendrauti su vaikais.

Ten, kur jūsų vyras "beveik", gal pas Vitulką netgi labai super biggrin.gif
Atsakyti
Nenoriu smulkintis smile.gif jei pasakoti visas detales, vyrą išteisinčiau. Bet nuo to man ne lengviau vaiką auginti ax.gif
Atsakyti