Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras grįžta iš darbo

QUOTE(mylimuke @ 2008 05 26, 01:10)
O tu išeidama išlupk ir išsinešk kokią svarbią kompo detalę- nereiks tada žaist ir vaiką virkdyt  wink.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LLaura @ 2008 05 26, 22:52)
Vyras visada padėjo ir padeda rūpintis dukryte, niekada nekyla problemų kai reikia eiti į kirpyklą ar manikiūristę...o kai būname namuose visi trys, tada aš būnu visai nereikalinga  verysad.gif Dukrytė manęs net nepastebi,  dukrytė labai myli tėvelį ir visur eina paskui jį...jis niekada nėra jos baręs, o kai užbaru aš, ji iš karto bėga pas jį pasiguosti ax.gif

Dėl barimo, tai turėtume su tėveliu pasikalbėti ir susitarti dėl vaikučio auklėjimo. Nes nėra gerai, kai vienas tik bara, o kitas tik žaidžia ir guodžia. Abu turite elgtis vienodai ir leisti/neleisti vienodai. ax.gif
Atsakyti
mano vyras dirba,ne lietuvoje,tai kai jis gryzta pirmom dienom ibruku maziuka jam,o mes su dukra lekiam,varom po parduotuves,apsipirkinejam,o jei namie tai as jau ilsiuosi,o po kokios savaites,tai pradedam leisti laika kartu,dalinames vaiku biggrin.gif
Atsakyti
O kai mano vyras gryzta is darbo,tai dukra,slepiasi kad jis ieskotu,jis truputi su ja pazaidzia,o paskui prie kompo doh.gif ,nu mano dukryte mamyciuke,bet vistiek noreciau kad jis daugiau su ja pabendrautu g.gif .Nors tiek gerai,kad i lauka tai visi kartu,ir jis su ja pazaidzia ilgiau. smile.gif
Atsakyti
Kai tevelis dirbo tai mazyle po darbo begdavo pas ji is karto ax.gif Bet dabar as dirbu, tai kai gryztu atlekia ir "myliu muliu" darom abidvi thumbup.gif dabar as geriete lotuliukas.gif
Atsakyti

[FONT=Courier][SIZE=7] Na mano mazyles tety mato labai retai verysad.gif nes jis grista kas 3-6men... sad.gif bet kai jis grista visuomet bunam visi kartu group.gif jis visuomet priziuri vaika man duoda pailseti book.gif nors anot cia jokio man vargo nera Melany visuomet issiilgsta tecio daznai per pc ir pet tlf bendrauja friends.gif bet kai jis buna namie visuomet kartu priziurim kurnors lekiam vacation4.gif vacation1.gif ... 4u.gif Ir kai manoji Vanesa paaugs as leksiu i darba vaikucei darzelija as darbe kiekvienas busime uzsiieme pioneers.gif o kaip susitiksim bus labai saunu smile.gif nes issiilgsime viena kitos wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(gold_digger @ 2008 06 26, 16:30)
[FONT=Courier] Na mano mazyles tety mato labai retai  verysad.gif  nes jis grista kas 3-6men...    sad.gif    bet kai jis grista visuomet bunam visi kartu  group.gif    jis visuomet priziuri vaika man duoda pailseti  book.gif    nors anot cia jokio man vargo nera Melany visuomet issiilgsta tecio daznai per pc ir pet tlf bendrauja  friends.gif    bet kai jis buna namie visuomet kartu priziurim kurnors lekiam  vacation4.gif    vacation1.gif  ... 4u.gif  Ir kai manoji Vanesa paaugs as leksiu i darba vaikucei darzelija as darbe kiekvienas busime uzsiieme  pioneers.gif  o kaip susitiksim bus labai saunu  smile.gif  nes issiilgsime viena kitos  wub.gif    oro_buckis.gif

[SIZE=14]Sorry uz klaidas cia per ta skubejima biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, mano dukra teti mato i metus 2 kartus verysad.gif . Tad buna labai laiminga clap_1.gif , kad tetis daugiausei su ja laiko praleidzia kai grista 4u.gif
Atsakyti
maniškis labai džiaugiasu kai tetis gryžta iš darbo. anksčiau kai griždavo tik savaitgaliais, tai išvis nenori tėčio paleisti, apsikabina ir visur tada kartu. smile.gif o vienas su vaikučiu nelabai nori būti, geriau jau visi 3. labai jam patinka žvejoti, tai tryse nedažnai pabūname. verysad.gif
Atsakyti
Kai tevas grizdavo, leisdavom atsipusti, pavalgyti pasiritineti, o tada vaikai supuldavo pas ji i glebi ir tik kai nebudavom pavarge visi iseidavom i laukuti smile.gif
Atsakyti
mes irgi bunam pasiilgusios tecio smile.gif jei pro langa pamato tai net spiegia is dziaugsmo smile.gif po to lekia "myliu myliu" daryt ir labai ant ranku prasos smile.gif buna net kartais visa vakara neatlimpa lotuliukas.gif
o buna vakaru kad mama net siuksliu negali nueit ismest... toooookios asaros pasipila... blink.gif
Atsakyti
sveikutes, pasiskaiciau ir supratau, kad nesu viena tokia smile.gif
tetis musu labai geras, bet as noreciau, kad dazniau su mazyle pabutu. tai viena vakara tevai mus iesleido pasiganyti, tai prie taures vyno emiau ir issikalbejau kokios vyro ir kokio tevo noreciau. viska labai ramiai ri graziai paaiskinau. po to pokalbio prasidejo ir zaidimai ilgesni su dukryte, ir iki parduotuves isejo, ir mane net i mergvakary isleido, net pats uzmigde be dideliu problemu smile.gif
o kompas yra ir musu namuose liga smile.gif detaliu neisimsi-loptopas. nebent interneto laida istraukt-bet juk nedurnas biggrin.gif
as tai irgi zaviuosi kai gavteje pamatau teti su dukryte be mamos. tada pagalvoju, mama dabar ilsisi,kaip jai gerai smile.gif
Papildyta:
o del maudyniu, tai pas mus yprasta, kad dukryte su kazkuriuo eina i vonia. pvz tuo metu as cia sedziu. kas gi cia tokio? juk su teciu maudosi. be to, jai dar tik metukai-nemanau, kad supranta ka nors. jie juk neturi dar gedos jausmo
Atsakyti