QUOTE(zose123 @ 2008 05 13, 11:29)
nei echoskopavo nei ant kedes ziurejo, as pas ejau ne tik del vaistu, man buvo pradeje teplioti ir ziauriai vemiau, nors vemiu baisiai ir dabar, liepe eiti pas abraiti ir viskas, o jis dirba tik karta savaiteje, tai ir iseina kad po savites, man dabar turetu buti 7-8, ir manau kad sirdele jau plaka senai, nes man pradeda pilva skaudenti ir strenas, o man tai jau blogas zenklas
Vaje,kokia nerupestinga gine

,tu gal daugiau pas ja neik
QUOTE(Karvute @ 2008 05 13, 13:43)
netikiu, kad suaktyveja per nestuma, pasaka ,reiks paskaityti ar jai budingas ensiojimas, vien nuo savo paciu imuniniu lasteliu vel apsikresti - nesamone. turesiu laika - pasigylinsiu.
maniskis nebuvi nei isbertas, nei limfmazgiai daug padideje, kaip per iprasta persalima, kepenys, bluznys tik sukieteje, nepadidejo. bet galva skundesi, tai yra simptomas. nekadaos jam neskaudejo, kai pasake seneliui, man daktareij, man idomu pasidare. paklausiau kur galva skauda, sake visa
Oi nezinau
,Karvute,nezinau.Man tik visos gines kaip susitare sako,kad nusilpus imunitetui gali suaktyveti(bet kiek skaiciau,tai ir suaktyvejes CMV labai retai kada pakenkia leliukui

).Bet,kad gines aiskina,kad ir toksoplazmoze vel gali suaktyveti

,bet vat tuo tai as netikiu,nes man infektologe sake,kad jei jau persirgau anksciau(o taip ir yra)-tai vsio,vaisiui nebepakenks .
O Nojui faringitas,sake lygtais herpes kilmes.Kardiologe nieko nerado.Siandien jau temperaturos nebera.Tik suviduriavo,bet as itariu,kad nuo varskytes(galiojimas nebuvo pasibaiges,bet jau ant ribos,na,bet ,kad norejo-tai daviau

,nes ir taip nieko nevalgo),dabar jau gerai jauciasi,net pietu nemiegojo(namie tik sirgdamas pietu numiega).Tikiuosi,kad as pati tuo faringitu neuzsikresiu,idomu ar

nepakenktu

.Galvytes jam neskauda.
O tai tavo berniukas tada sunkiai sirgo?Ligoninej gulejot?Drauges 8m.mergaite tai reanimacijoj net buvo,beveik menesi ligoninej gulejo,sunki forma buvo

.Tai uztat as ta mononukleoze ir isivaizduoju baisiai
QUOTE(violita @ 2008 05 13, 18:30)
registruojuos ir aš naujoj temelėj, nors man čia kaip ir ne vieta, bet jūs visos tokios malonios, kad nesinori iš čia išeit , vakar man pasirodė mm, po jų kibsim į darbus. mažu greit pavyks.
Oi kaip lauksim rezultatu

.
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 13, 19:13)
Vieta vieta, gal pas mus

būdamos, greičiau pačios užsikrėsite šiuo geruoju virusiuku
Manoji mažylė rado pramogą, o gal tiesiog pakeitė savo vietą pilvelyje - jau antra diena įsispiria man į bambą tiesiai

nu jausmelis , atrodo pro ten ir išlys

ir bandžiau glostyti, šnekinti, atsitraukia, ir vėl kur buvus kur nebuvus - spiria į bambą mamai
einu skaityti klausimo, gal galėsiu pagelbėti
Isdykele mergyte!

.Kibina mamyte

.
Oi,as zinok jau idejau tavo tyr.rezultatus,kur seniau rasei