QUOTE(zose123 @ 2008 07 22, 10:30)
o as bijau, kad pas mane nebutu vandenu per mazai, mano pilvas vis dar labai nedidelis, jauciu kartais net kur vaikas guli, nes visa gimda minkstutele o vienoje vietoje iskilimas ir kieta, ir jauciu kaip jis juda , kaip slenka i kita vieta, kazkaip man neramu. jis pas mane dazniausiai zemai, beveik visada apacioje gimdos, spardo vos ne i kirksnis, prie bambos buna tada kai miegu, nakti. mano, kai buvo pirmas nestumas, tai buvo labai mazai vandenu, uztai ir gime su problemomis, bet manau, kad tikrai nejauciau vaiko kaip sito, kad pilvas butu kreivas nuo 4 men, kazkaip nerealiai skamba, siaip pilvai kreivi dazniausiai buna kai buna apie 6 men, kad jauti kur vaikas guli, kaip kur jis isiriamia, nesuprantu. kai buvau pas genetike praita savaite, as jos klausiau, gal mano vaikui mazai vietos, sako viskas gerai, o apie vandenis pamirsau paklausti, nes sunus vaiksciojo po kabineta, tai pas tete i koridoriu.
kaip jums merginos su tuo pilvu ir vandenimis buvo, pasidalinkit patirtim, nes pas gyd. tik rugpjucio pradzioje eisiu?
Papildyta:
as kol maitinau savo pirmaji, tai su tustinimusi problemu nebuvo, jos atsirado kai pradejau primaitinti kosemis ir misiniu, apie 5-6 men. vaikas staiga pradedavo taip klykti, kad nzn ka ir daryti, nekakodavo apie 2-3 paras, tai darydavom su vyru klizmutes patys ir tik velaiu isaiskejo, kad vaikas alergiskas karves pienui, o dauguma misiniu yra karves pieno pagrindu, bandyk keisti misinuka i kitos firmos arba bandyk duoti sojos misini. cia mano patirtis, gal pas tavo sunu yra kitaip.
Dėl vandenų tikrai nepergyvenk - genetikė būtų pasakius jei jų būtų buvę per mažai

man iš karto pasakė (tiesa, tik 37sav.) kad vandenų per daug. Klausė ar nėščiųjų diabeto neturiu, sakiau kad ne. O kai dimė vaikas išaiškėjo priežastis - vaikelis buvo įsistatęs veidine pirmaeiga, ir tokioj padėtį visai nerijo vandenų, dėl to jų buvo taip daug.
Dėl maitinimo, tai kol maitinau savo pienu, pas mus irgi problemų nebuvo - kakojo per kiekvieną valgymą. o dabar kai maitinu mišiniu (pieno, dėja, nebeturiu

), tai ir atsirado problemos... šiandien jau bandau duoti Aptamil Confort (hipoalerginį ir skirtą virškinimo probelmas turintiems kūdikiams), tai tikiuosi viskas susitvarkys.