Noriu pasidalinti savo taip vadinama problema su jumis.
Buna taip turbut visoms,kad pamatai kokią bliuzkutę ar suknelę ir atrodo kad ji super,viskas patinka,nusiperki,ateini namo,dar kelis kartus pasimatuoji ir pradedi abejoti,kazkas ne tas vis del to.vieną kitą kartą užsidedi ir keliauja ta suknelė į spintą visiems laikams...na ,bet man pradėjo kažkaip dažnai taip nutikti,nupirkti neseniai džinsai guli(viena kartą uždėjau..),viskas ,nebepatinka,nežinau,kada nešiosiu,žiema nusipirkau paltą,nes buvo atsibodę trumpos striukės,gana nemažai už jį sumokėjau -300lt,labai jis man patiko ,kai matavausi .Bet jau tą patį vakarą verkiau,kad jo nenešiosiu,bandžiau jį gražinti,bet nepriėmė(pirkau gariunuose).na ir teko nešioti(bet tikrai be malonumo )!
Aš neturiu konkretaus stilio,man patinka ir džinsai,sprtinė apranga,suknelės,sijonai,kelnės,na žodžiu viskas po biški,bet pradėjau jieškoti kažko originalesnio,bet neiššaukiančio,pabodo man kasdieniniai juodi golfukai ir paprasti džinsai,ir tame turbut ir yra problema mano,kai žiuriu drabužį,jis man atrodo originalus ir stilingas,bet praėjus kelioms valandoms nežinau prie ko jį priderinti iš savo garderobo..Nepasakičiau ,kad neturiu skonio,puikiai patariu savo vaikinui aprangos klausimu ir paskui jis nešioja tuos daiktus lamingas ,ir daug kas giria jį,draugėm irgi galiu patarti dėl drabužių ir ne vieną kartą buvo manęs paklausiusios.BET kas liečia pačios manęs,tai nesuprantu kas dedasi,kai neišsirinksiu,tai dažniausiai

Lauksiu jūsų nuomonių ir patarimų