Įkraunama...
Įkraunama...

DAO

QUOTE(barsukele @ 2008 05 16, 12:59)
Dėkui, man tai kažką paaiškina. Atrodo, dalykas sveikintinas, o jau erzina unsure.gif  Dėkui.
Papildyta:

Ir kaip jūs sistemoje pasiekiamas taip vadinamas kitas protas? Suprantu, kad per daug prašau,paaiškinimas turėtų būti platus, bet keliais žodžiais... Ir ar daug šioje sistemoje yra meistrių moterų?

Kitas protas pagimdomas, arba isugdomas smile.gif Bet ne taip tai ir paprasta blush2.gif
reiktu susipazinti su veidrodine , pavadinkim, poziurio sistema, kuri labiau atspindi jan poliarizacija. Tada kiekviena akimirka stebeti save, savo reakcijas, kokiu protu, ar poziuriu reaguoji ax.gif Jei ne taip, kaip treniruojiesi, koreguoji save biggrin.gif
Dar yra galimybe i viska ziureti kaip i savo samones dali, tiesiog buti. Cia jau skamba paprasciau, bet realiai man dar nelabai... blush2.gif
Moterim, be abejo sunkiau blink.gif Mes is prigimties in biggrin.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Vanduo @ 2008 05 16, 14:10)
Dar vienas rimtai norintiems studijuoti puslapiukas- My Webpage
Prašome prisijungti ir aktyviai dalyvauti!

Kodel parasyta My Webpage?, juk ne Yours blink.gif
Kodel pats pas Vasiliju nebesitreniruoji? Manai viska rasi pats? Gal bent kartais pasikoreguoti butu naudinga? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2008 05 16, 13:31)

Kodel parasyta My Webpage?, juk ne Yours blink.gif
Kodel pats pas Vasiliju nebesitreniruoji? Manai viska rasi pats? Gal bent kartais pasikoreguoti butu naudinga? 4u.gif

Klausimas ir yra visados atsakymas. Kodėl? Todėl, kad klausimas atspindi klausiančio protą, pasaulėžiūrą.
Tik (linijiniame) prote gali egzistuoti autoritetai. Ir tik (linijinis) protas iš to ką kalba autoritetas gali padaryti vertybę. Ir tik pretenduojančiam į tas vertybes, bet negalinčiam jų paimti ir naudotis, pradeda atrodyti, kad kažkas į jas kėsinasi. Kėsinasi ir į jo prote susikurto autoriteto vietą.
Tuomet įsijungia stipri gynybinė reakcija ir prasideda nepastebima kova prieš besikėsinantį į mano (linijinio) proto susikurtas vertybes. Pirminis signalas yra pavydas! Kaip jis gali, koks susireikšminęs, pasipūtęs – nori sau prisirašyti visas vertybes, kurios ne jo, kurių nevertas! Netgi nori užimti mano prote susikurto autoriteto vietą, kurios nėra vertas! Niekšas, vagis, pasipūtėlis ir t.t. Žmonės žiūrėkite koks jis yra – sos! Laikykite vagį jis pavogė mano prote susikurtas vertybęs ir dabar jis nori susireikšminti!
Stebint iš kito proto pozicijos visą šį spektaklį komedija iki ašarų!
Taigi, *Elia* į pagrindinį tavo klausimą atsakiau, o kas liečia kitus tavo klausimus, tai jie išplaukia iš pirmojo...
Visas tavo V. Lenskis tėra tik tokia, kokia tu pati, kitokio jo nepamatysi. Ir man tas pats. Todėl tu negali treniruotis pas mano V. Lenskį, o aš pas tavąjį. Pas sąvąjį aš treniruojuos nuolatos, o pas tąvajį... Padariau pirmą treniruotę dabar..

Atsakyti
[/QUOTE][/QUOTE]
QUOTE(*Elia* @ 2008 05 16, 14:31)
Moterim, be abejo sunkiau blink.gif Mes is prigimties in biggrin.gif  4u.gif 

Mes iš prigimties esam in ir jan mišinys. ir kaip ten viduj kiekvienas tvarkmės niekas nepasakys. Man tik įdomu, ar daug moterų gali atlikinėti pratimą, kurį aprašė Vanduo, su malonumu.Kažkaip neįsivaizduoju moters, kuri po smūgių jautųsi atsigavusi ir iš kitos pusės keistai atrodytų vyriškis po , sakykim, rebefingo paleidęs skausmą, apsiverkęs ir laimingas. Prigimtis vistiek savo daro.

Vanduo, dėkui už nuorodą.
O kas dėl V. Lenskio, peržiūrėjau jo knygų sąrašą, pasirodė visai įdomios. Ir tikrai nustebino "O,Lietuva",tą skaitysiu pirmoj eilėj thumbup.gif Sudomino knygos aprašymas.
Žmonės žiūrėkite koks jis yra – sos! Laikykite vagį jis pavogė mano prote susikurtas vertybęs ir dabar jis nori susireikšminti

O kam rodyti pirštu,jei kažkas nepatinka? galima neskaityti, neklausyti, susirasti tai, kas teikia malonumą sau pačiam...
Atsakyti
Gal dar kam įdomu regos treniruoklis. Kiekviena spalva tonizuoja, stimuliuoja tam tikrą būseną - fazę. REGOS TRENIRUOKLIS

V.Lenskio knygų nemokamai galima atsisiųsti dar čia-KNYGOS NEMOKAMAI
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 18 gegužės 2008 - 09:03
QUOTE(barsukele @ 2008 05 18, 06:55)
Man tik įdomu, ar daug moterų gali atlikinėti pratimą, kurį aprašė Vanduo, su malonumu.Kažkaip neįsivaizduoju moters, kuri po smūgių jautųsi atsigavusi

Deja tokių moterų yra ir jos aktyviai treniruojasi, bet čia tik treniruočių dalelytė.
Įdomiausia kai niekados anksčiau nesportavusios moterys įėję į jan būsenas atlieka sau pačioms neįtikėtinus šuolius versdamosios per galvą kūliais, peršokdamos per pristatytą kruvą barjerų, spardo vieną kitą kojomis, daužo nugaras į sieną ir t.t...Iš šalies vaizdelis geras... smile.gif
Bet visame tame yra gili išmintis kai pajunti kas tai yra ir ką tas paskui duoda kasdieniame gyvenime. Beje Jan būsenose skausmas nejaučiamas, o tik malonumas.

(O kas liečia ašaras, tai vyrai irgi praktikuoja šią širdies meridiano fazę - taikumas, gailestingumas, atjauta - tai suminkština organizmą ir paskui galima padaryti gerą perėjimą į jan būseną, atsidaryti... Neveltui po atgailos, pas religingus akys spinduliuoja ir gyvenimas nušvinta kitom spalvom...Ir jeigu ką tik žmogus buvo prislėgtas negandų, jam atsiveria gyvenimo variantų įvairovė.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 18 gegužės 2008 - 09:39
Visas tavo V. Lenskis tėra tik tokia, kokia tu pati, kitokio jo nepamatysi. Ir man tas pats. Todėl tu negali treniruotis pas mano V. Lenskį, o aš pas tavąjį. Pas sąvąjį aš treniruojuos nuolatos, o pas tąvajį... Padariau pirmą treniruotę dabar..
[/quote]

Tik linijinis protas gali pagalvoti, kad jis kazkuo kaltinamas biggrin.gif Tada ir isijungia ginybines reakcijos lotuliukas.gif
Ir as su savimi treniruojuos nuolatos biggrin.gif Juk toks kaifas 4u.gif
Smagu, kad vienas kitam galetume buti treniruokliais biggrin.gif

Barsukele, kad zinotum, koki kaifa teikia tie smugiai lotuliukas.gif Yra, kaifa nuo smugiu jaucianciu moteru ir ini savyje treniruojanciu vyru. Taip mes pleciam savo gyvibingumo ribas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2008 05 18, 17:20)
Ir as su savimi treniruojuos nuolatos  biggrin.gif Juk toks kaifas 4u.gif
Smagu, kad vienas kitam galetume buti treniruokliais biggrin.gif

Ir man smagu naujas treniruoklis - aišku, kad galime vienas kitam būti treniruokliais, jau ir esame ir Barsukele jau aktyviai jungiasi, knygų paskaitys, prisijungs galutinai... biggrin.gif
Nu va Barsukele,*Elia* tau jau viena iš moterų, realių pavyzdžių,kuri treniruojasi... Kaifą gaudo! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 18 gegužės 2008 - 17:43
QUOTE(Vanduo @ 2008 05 14, 19:22)
Na aš asmeniškai paskutinį kartą skaičiau bibliją daugiau nei prieš dešimt metų.
Kas užmiršo Dievą pas tą jis širdyje.(Dialektika).
Tik nepamanykite, kad aš religingas. smile.gif

g.gif taip ir nesupratau - ar tu religingas ar Biblijos neskaitai, ar religingas Biblijos neskaito, ar tik tu neskaitai, ar tu neskaitai, bet nesi reiligingas, o tu neskaitai, tai iseitu kaip ir religingas, bet gink Dieva niekam neleidi net pamanyti, kad tu esi reiligingas g.gif susipainiojau visai, ryskiai man cia pritruksta antrojo proto doh.gif ot kaip suprasciau viska mirksiukas.gif
Atsakyti
darius333, Na dar kartą pasikartosiu – nėra pastovaus religingumo!!!
Jeigu tave kažkas pavadino durnu, o tu davei į nosį, tai religingumas čia ir dabar nepasireiškė!
Religingumas yra būsena! Esantis religingumo būsenoje biblijos neskaitys – jis pilnas religingumo ir ten nebėra ką pridėti. O poreikis paskaityti dar kartą bibliją gali atsirasti netekus religingumo būsenos, nes reikalingas priminimas apie prarastą religingumą. Esančiam religingumo būsenoje priminimas nereikalingas - jis jau tuo gyvena.
Galima mintinai žinoti bibliją, bet religingumas konkrečiose gyvenimo situacijose gali nepasireikšti – fariziejai žinojo bibliją puikiai, bet religingumo būsenos neturėjo, jie tik buvo religinio tūrinio žinovai ir tiek. Visas tas pats spektaklis kaip ir prieš du tūkstančius metų vyksta ir dabar – milijonai laikančių save religingais neatpažįsta Kristaus. Jis gali aplink jų nosį sukti ratais, ne kiekvienas atpažins. Kaip ir fariziejai, jie save laikė labiausiai religingais, o Kristaus neatpažino. Išvadino pasipūtėliu, bepročiu, melagiu ir prikalė.
Galima visai nežinoti biblijos, bet žmogaus poelgiai konkrečiose gyvenimo situacijose liudys kaip apie religingo žmogaus poelgius.
Biblijos skaitymas - religingumo, tikėjimo būsenos negarantuoja! Ir jos neskaitimas irgi religingumo būsenos negarantuoja. Religingumą gali liudyti tik konkrečios gyvenimo situacijos, poelgiai čia ir dabar. O manymas apie save, kad aš esu religingas - fariziejai taip irgi manė, o Petras buvo pasiruošęs mirti, bet kai paprasta boba pradėjo rėkti, kad jis irgi buvo kartu su Kristumi - religingumo būsena išgaravo - nepasireiškė...

Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2008 05 18, 18:38)
Ir man smagu naujas treniruoklis - aišku, kad galime vienas kitam būti treniruokliais, jau ir esame ir Barsukele jau aktyviai jungiasi, knygų paskaitys, prisijungs galutinai... biggrin.gif
Nu va Barsukele,*Elia* tau jau viena iš moterų, realių pavyzdžių,kuri treniruojasi... Kaifą gaudo! thumbup.gif

Tikrai gaila, kad mes išsimėtę po visą Lietuvą...Įdomu būtų pabendrauti.Taip, knygas skaitysiu thumbup.gif
Atsakyti
Senoj temoj apie protą kažkada radau Tavo, Vanduo, įdėtus teiginius ir 1 iš jų:

Tikras piktadarys privalo neigti blogį ir propoguoti gėrį.

Hm, galvoju kaip čia aiškintis? Ar tai, kad propaguojamas gėris tampa prievarta ir po to žmonės nusisuka nuo jo, ar kad neigimas blogis vis didėja?

Vakar P.Coelo knygoje radau įdėtą pratimą, kaip dvasinį skausmą paversti fiziniu ir jo atsikratyti; ten siūloma kai tik pajusim kažkokį nepasitenkinimą, kai galvon lenda, mūsų nuomone, negeos mintys, smiliaus nagu spausti po nykščio nagu iki nepakeliamo skausmo, į jį įsijausti ir nustoti spausti tik tada, kai negeros mintys dings.Ir jei mintys grįžta, spausti vėl. Na, gal ir geras pratimas, jei negali susitvarkyti tam sykiui su siaučiančiu protu, bet man atrodo, kad tada kai randam priežatį savyje kas sukelia nepasitenkinimą, tada iš karto ta programa praranda jėgą. Vakar tokia mokytoja man buvo kaimynė, tiksliau, ji rodė man tai seniai, tik vakar supratau, kodėl ji mane erzina bigsmile.gif
Jūs vadinkit kaip norit kits kitą, treniruokliais ar kitaip, bet man jūs esat mokytojai 4u.gif Tikrai, kartais net iš didžiosios raidės.

Barsukele, kad zinotum, koki kaifa teikia tie smugiai  Yra, kaifa nuo smugiu jaucianciu moteru ir ini savyje treniruojanciu vyru. Taip mes pleciam savo gyvibingumo ribas

Na, jūs manęs neerzinkit, nes jau pradėsiu pavydėti rolleyes.gif Nors ir aš turiu praktiką, kuri ir man teikia didelį malonumą tongue.gif ir kitaip leido pamatyti pasaulį.

V.Lenskio knygų nemokamai galima atsisiųsti dar čia- KNYGOS NEMOKAMAI

Būtent tą biblioteką ir aš norėjau pasiūlyti, tikrai gera, čia tiek visko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 19 gegužės 2008 - 07:42
QUOTE(barsukele @ 2008 05 19, 09:22)
Senoj temoj apie protą kažkada radau Tavo, Vanduo, įdėtus teiginius ir 1 iš jų:

Jūs vadinkit kaip norit kits kitą, treniruokliais ar kitaip, bet man jūs esat mokytojai 4u.gif  Tikrai, kartais net iš didžiosios raidės.
Na, jūs manęs neerzinkit, nes jau pradėsiu pavydėti rolleyes.gif Nors ir aš turiu praktiką, kuri ir man teikia didelį malonumą tongue.gif ir kitaip leido pamatyti pasaulį.
Būtent tą biblioteką ir aš norėjau pasiūlyti, tikrai gera, čia tiek visko thumbup.gif

Sau, barsukele, mes mokiniai lotuliukas.gif
O mokytojais tampa visi-kaimyne, lietus, medziai, gyvunai biggrin.gif
Va, pvz. mano suo man didelis Mokytojas ax.gif
Viena diena prie juros sutikom pazistama su poros metu vaikiuku. Vaikiukas suns bijojo. Paziurejes i ji- mete sauja smelio. Suo- pagavo smeli ir vizgina sau uodega biggrin.gif lotuliukas.gif
Suns dao biggrin.gif Nera vertybiu sistemos- isizeist neimanoma biggrin.gif kiekviena situacija jokia, reakcija priklauso tik nuo samones busenos.
Atstumas irgi tik linijinem prote biggrin.gif Sedziu va, prie kompo, bendrauju su tavimi ir nera atstumo, mes kartu treniruojames thumbup.gif

Tikras piktadarys privalo neigti blogį ir propoguoti gėrį.

Hm, galvoju kaip čia aiškintis? Ar tai, kad propaguojamas gėris tampa prievarta ir po to žmonės nusisuka nuo jo, ar kad neigimas blogis vis didėja?
Cia veidrodine sistema. Kuo, Barsukele, tampa kovotojai uz geri? Kokiomis priemonemis jie tai daro?
Isijungi TV ir ziuri: blogaji zudika vejasi "gerasis" zudikas. Savo esme jie abu VIENODI 4u.gif
Atsakyti