Įkraunama...
Įkraunama...

Dalyvių statusas

QUOTE
Aš jau antrąkart rašau tokį klausimą- pagal ką skirstomas dalyvių statusas? Arba kur apie tai galim pasiskaityti.
kiek supratau kai turi 100 žinučių pereini į kitą lygį, kur galima įeiti į slaptas temas. Tai kodėl aš negaliu?
Mane domina kur yra paaiškinimai apie visa tai? pvz kai tu surenki 10 žinučių gali balsuoti, kai turi 100 gali tą ir tą.



 i 
KOMENTARĄ PAPILDĖ SUPERMAMA.LT:


STATUSAS ir KOMENTARŲ SKAIČIUS:
Naujokas: 0 – 19 (komentarų)
Atkaklus dalyvis: 20 – 99 (komentarų)
Patyręs dalyvis: 100 – 199 (komentarų)
Ištikimas dalyvis: 200 – 399 (komentarų)
Senbuvis: 400 – 999 (komentarų)
Ekstra senbuvis: 1000 – 1599 (komentarų)
Super senbuvis: 1600 ir daugiau (komentarų)

----------------------------------------
validating - besiregistruojantis į forumą narys, kuris dar neaktyvavo savo registracijos; el. paštu gautame laiške jis turi paspausti nuorodą: ""Norėdami aktyvuoti savo vartotojo sąskaitą, paprasčiausiai paspauskite ant pateiktos nuorodos:"............................................................................................" ir taps naujoku.


s-dalyvis - statusą dalyviui suteikia administratorius (rašyti į až Rustei ar Svajūnei arba adresu forumas@supermama.lt). Turintis šį statusą dalyvis aktyviai kuria temas ir jų tęsinius skyreliuose, kurių temose renkasi daugybė bendraminčių, bendraamžių ir pan. Paprastai tokios temos turi sąrašus, kuriuos s-dalyvis nuolat redaguoja, papildo.
Jei dalyvis paprašo administratoriaus suteikti s-statusą, administratorius būtinai patikrins duomenis apie dalyvį ir jo kuriamas temas: ar dalyvis neturi įspėjimų, ar rašo forume lietuviškomis raidėmis, ar jo kuriamose temose iš tiesų yra ką redaguoti (sąrašiukai ir pan.), ar jis tokių temų yra sukūręs daugiau negu keletą. Jei toje temoje jau dalyvauja bent vienas dalyvis-s, tuomet antras nebereikalingas.


Moderatorius - Supermama.lt administracijos atrinkti dalyviai, prižiūrintys forumo skyrelius, kad viskas juose veiktų puikiai, forumo dalyviai bendrautų paisydami taisyklių, skatina skyrelio aktyvumą ir naujų (nesikartojančių) temų kūrimą, siūlo naujų idėjų, kad skyrelis taptų patogesnis, tvarkingesnis ar patrauklesnis dalyviams.


--------------------------------------------------------------

Parašius 20 komentarų Forume, jau galima:

- Balsuoti apklausose ir fotokonkursuose;
- Paskelbti temą Skelbimuose (kai kuriose skiltyse);
- Susikurti 1 nuotraukų albumą "Galerijoje";
- atsiranda galimybė "Rasti visas nario žinutes"

Parašius 100 komentarų Forume, jau galima:

- Kai kuriuose skyreliuose prisegti prie komentaro nuotraukų, esančių jūsų kompiuteryje, o ne vien fotoalbumuose internete;
- patekti į apsaugotą slaptažodžiu skyrelį "Už miegamojo durų".

Papildyta:
QUOTE(Ambro @ 2008 11 10, 19:26)
Kaip pastebėjau, foto konkursuose leidžiama balsuot surinkus 25 žinutes .


Papildyta:
QUOTE
Kodėl rašant žinutes jų skaičius nedidėja? Kodėl žinutės visai nesiskaičiuoja?

Atsakymą rasit temoje Kodėl nesikeičia žinučių skaičius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Borzika: 16 gegužės 2012 - 17:40
Ir vėl ta šimtoji žinutė doh.gif ...

Kai surenki 100 ir daugiau žinučių, gali:

**gauti leidimą į skyrelį "Už miegamojo durų" (slaptažodžio prašyk pas moderatorius)
**kai kuriose temose (faunoj, floroj, skelbimuose) kelti iš savo kompo nuotraukas tiesiai į forumą. Kitu atveju - galima kelti iš interneto (prieš tai patalpinus jame)

Kas dar rūpi? Ir iš vis man įdomu, kai mamos stengiasi vos ne per vieną dieną surinkti tas 100 žinučiu, kad gautų visus leidimus blink.gif Galima juk susirasti sau patinkančią temą, ir ne vieną wink.gif, kur rašytum atsakymus ir nepastebėtum, kaip surenki tas 100 ir daugiau žinučių wink.gif Čia netaikau tau asmeniškai, aš čia bendrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 02 gruodžio 2008 - 19:28
tai mano klausimas ir buvo- kur aprašyta visa tai? kada jau galima kelti nuotraukas, kada jau galima balsuoti ir t.t.
Nors kaip sakai takai ne man, bet aš tikrai ne per vieną diena surinkau tas žinutes. Ir aplamai aš net nežinojau kad čia kažkas pasikeičia surinkus daugiau žinučių. Tiesiog viena forumietė pastebėjo, kad pas mane jau jų nemažai. O tai kur galima pažiūrėti pačiai? g.gif
Atsakyti
O aš užsiregistravau savo malonumui, pabendravimui. Manau, kad forumas tam skirtas. Pasirodo čia visi tik žinutes renka ir skaičiuoja. Šiek tiek nusivyliau.
Atsakyti
QUOTE(Aurute2 @ 2005 05 09, 19:40)
O aš užsiregistravau savo malonumui, pabendravimui. Manau, kad forumas tam skirtas. Pasirodo čia visi tik žinutes renka ir skaičiuoja. Šiek tiek nusivyliau.


Nepergyvenk,Aurute,ne visi žinutes renka... schmoll.gif
Čia gi tikrai ne varžybos,tu pasižvalgyk,daugybė labai įdomių temų... thumbup.gif
Atsakyti
Oje.Aš iš viso apie jokį surinktų žinučių skaičių ir jų teikiamas privilegijas net nežinojau.Pasirodo,gaudama malonumą dar ir naudos gali gauti.Na dabar tai jau varysiu. thumbup.gif
Atsakyti
O man tai įdomu, kaip kai kurie dalyviai tampa moderatoriais ar kitokias papildomas teises gauna? Na, kad ir po kai kurio laiko galėtų redaguoti jau seniai parašytą žinutę (pvz. kaip visa tai vyksta Vestuvių skyrelyje). Kas nusprendžia, kuriam dalyviui duoti papildomas teises? Čia šiaip įdomu pasidarė smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Vikšrelis @ 2005 05 05, 22:06)
Kai surenki 100 ir daugiau žinučių, gali:

**gauti leidimą į skyrelį "Už miegamojo durų" (slaptažodžio prašyk pas moderatorius);


nu va.. gerai kad sužinojau:) visai neseniai suradau skyrelį už miegamojo durų... ir nedrįsau klausti niekieno.. čia toks nerealus malonumas.. eini, vis atrandi kas aktualu, temu begalės, viską aplankyt neįmanoma.. todėl ir kartojasi temos (dabar jau pastebiu).. reiktu kažkokia filtraciją daryti temoms, kaip lietuviškiems domenams thumbup.gif pamatai ar tas žodis užimtas ar ne, jei taip, vadinasi eini į tą temą ir džiaugiesi biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
man irgi labai idomu kaip tapti moderatorium, ar ten kokiu jau prisustru s dalyviu?
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivaflame: 22 birželio 2005 - 14:47
QUOTE(vivaflame @ 2005 06 22, 15:47)
man irgi labai idomu kaip tapti moderatorium, ar ten kokiu jau prisustru s dalyviu?
g.gif

Neatsakinėja, nes tas klausimas jau buvo kitoje temoje šiame skyrelyje.
Moderatorius išrenka Supermama, dalyvius-s - tuos kurie gali redaguoti savo žinutes, pavyzdžiui tokie kurie veda įvairius sąrašiukus, taip pat paskiria Supermama, pagal atskiro dalyvio prašymą.
Atsakyti
Labas vakaras.
Tai jei teisingai suprantu,jei as dalyvaunu forume,kuriame temos trinamos,tai visad liksiu naujoku???
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2006 02 23, 22:23)
Labas vakaras.
Tai jei teisingai suprantu,jei as dalyvaunu forume,kuriame temos trinamos,tai visad liksiu naujoku???

Ne, jeigu parašėte žinutes į forumą, jos įsiskaičiuoja į bendrą jūsų žinučių skaičių, (keičiasi dalyvio statusas), jeigu jūsų žinutė ištrinama iš forumo, iš jūsų statistikos ji nedingsta.


P.S. Nebent tai būtų vien tik SPAM'inės žinutės (vienas žodis, tik šypsenėlės ir pan.), tada administratorė turi galimybę jūsų žinutes perskaičiuoti ir Jūsų statistikoj atsispindės tik žinutės tuo metu esančios forume.
Atsakyti