Įkraunama...
Įkraunama...

Semper produkcija (tyrelės, mišinukai)

Sveikutes, mamukes 4u.gif ! Moraliskai ruosiuos primaitinimui, renku info ir pasimeciau, kurios firmos produkcija yra geriausia leliukui. Juk pasirinkimas, net akys raibsta... doh.gif Aisku, bus matyt, ka jis pamegs, gal pati pigiausia tyrele jam bus skaniausia? g.gif

Turiu knygele apie Semper produkcija, tai labai jau ji man dideli pasitikejima sukele. Atseit visa produkcija ekologiska, gaunama is svedu ukininku, visi produktai tikrinami laboratorijoje, nenaudojama jokiu konservantu ir maistiniu dazu, konservuojama tokiu budu: indelis is pradziu pakaitinamas aukstame slegyje, tada atsaldomas ir t.t.
Gal as tik reklamos auka? Ar jusu mazyliams patinka Semper tyreles, kosytes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lora25: 05 gegužės 2005 - 22:37
Na, manau atsivertusi kokią nors Hippo ar Nestle knygelę rastum nemažiau įspūdingus aprašymus ax.gif
Bet kokiu atveju, verta pabandyti kelių kompanijų produktus. Mes pradėjom nuo to paties Hippo, bet po poros mėnesių ir galutinai perėjom prie Semperio ir kelių rūšių Nestle tyrelių. Semperio košelės/tyrelės išties turi autentiškus skonius ir kvapus, plius, labai didelė jų įvairovė. O nuo Hippo kvapų tai mane beveik tąsydavo, ragaudavau irgi nenorom, tačiau mažė valgė labai neblogai, ypač daržovių košytes patiems mažiausiems. Tiesa, porasyk bandėm lietuviškas tyreles, tais pora sykių ir pabaigėm schmoll.gif

Atsakyti
Semper produkcija brangesnė (man net pasirodė, kad brangiausia) nei kitos vaikiškos košelės/daržovienės.
Aš esu pirkusi keletą jų daržovių tyrelių, bet kažkodėl mano mažei jos nelabai... Iš viso, aš pastebėjau, kad jai nelabai patinka tos košės, kuriose nėra morkos. Todėl kol kas geriausiai valgom Hipp tyreles (morka+bulvė, bulvė+moliūgas).
Kai pradėsim valgyti su mėsyte, žiūrėsim, kaip ten bus...

O dėl kokybės - manau, kad panašios kokybės ir Hipp, ir Nestle, ir Semper...
Atsakyti
Mano mažė labai mėgo Semper košes su mėsa. Ir tikrai, lyginant su Hippu, Semper košės yra artimesnės namie virtai košei - ir prieskonių daugiau, ir mėsa reali, o ne tik pavadinime. Hipp košės man atrodė kaip žolė - beskonės. Bet vėl gi - kiekvienas vaikas turi savo skonį.
Atsakyti
Mano vaikui irgi labai patiko semper produkcija thumbup.gif gerem ir semper misinuka thumbup.gif O labiausiai tai patiko tokia tyrele, kur viskas yra gabaliukais, o ne vientisa mase dabar nebeatsimenu pavadinimo, bet zinau kad nuo 8 menesiu tiktai doh.gif mirksiukas.gif Siaip tai liuks ju produkcija wub.gif
Atsakyti
Man patinka Semper produkcija, bet kadangi vaikas apetitu nesiskundžia, tai perėjom prie pigesnių firmų biggrin.gif .
Bet perku vaisines tyreles didesniuose indeliuose - jas galima laikyti atidarytas 7 dienas, nors kitų firmų tik 3... smile.gif . Taigi galima drąsiai dėti į košes po truputį, arba kad ir kelių rūšių iškart atsidaryti smile.gif.

Tačiau 4 mėn leliukams labai mažas buvo jų pasirinkimas, todėl pradėjom nuo Hipp smile.gif .
Atsakyti
Man irgi reikia po truputi primaitineti savo mazuliuka, tai perku Semper misinuka. Ir perku is karto paruosta, tai mano mazius labai gerai valgo ir jokiu problemu neturim nei del viduriuku nei del pilvuko. Aisku tie paruosti brangoki, bet mes tik viena kart per diena valgom tai perkam sita.
Bet as tai nepasakyciau, kad ju produkcija brangiausia. aisku del koyciu ir tyreliu nezinau, bet misinukai tai tikrai kainuoja panasiai kaip ir visi kiti.
Atsakyti
apie SEMPER galiu pasakyti tik gera. Koses apskritai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tyreles irgi thumbup.gif
pvz. nuo HIPP kosiu su mesa maniskis taip atpylinedavo, kad net baisu buvo. Kai tik neduodu ju, viskas tvarkoje. Gal tik sutapimas... bet produkcija tikrai gera..
Atsakyti
Mes irgi naudojam Semper produkciją ir labai patenkinti. sad.gif
Atsakyti
Mums irgi patiko Semper tyrelės , o vat mišinuko nebandėm.Mažius labai mėgo slyvų tyrelę thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutės, mes taip pat geriam Semper mišinėlį, mums jis thumbup.gif . Mažoji gali litrą išgerti tik duok tongue.gif . Bandėm ir kitų (taupumo sumetimais) bet netiko mūsų pilvukui cry.gif
Atsakyti
Sveikutes, su Semper misineliu turejome problemu. Mano mazei taip susuko viduriuos, kad ojojoj cry.gif Tyreliu su mesa nebandem, o vaisiai tai labai noriai valgosi smile.gif Nors gal is ipratimo perku HIPP, kodel nezinau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuria: 10 birželio 2005 - 14:43