Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

Gaila, bet parneša sad.gif Šiemet truputi atlaidžiau žiūriu į vyresnėlės sirgimus. Kai su mažike yra ką veikti, tai nelieka tiek laiko tupinėti ant kiekvieno kostelėjimo smile.gif bet jau ir mes kelias dienas buvom namie, nes įsigijo tracheitą sad.gif bet greitai pagijo ir vėl keliauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(n-e-r-i @ 2011 10 11, 22:48)
įsigijo tracheitą

o kas tai per liga?
Atsakyti
Tracheitas - panašiai kaip bronchitas, tik kiek įsivaizduoju dar nepaliečia bronchų, o virusas įsitvirtina trachėjoje. Pas mus pagrindinės bėdos ir būdavo bronchitas, sloga... tai bare įsiveisusi visa vaistinė biggrin.gif nuo kosulio, slogos, inhaliatoriai, tepalai... pasiruošę visiems atvejams smile.gif O dabar toks metas, kai daug kas serga. Kiek supratau ir mūsų grupės šeimininkutė serga sad.gif tai kur vaikai nesirgs... sad.gif
Atsakyti
Gaila, kad mamytės nebeužklysta pasidalinti savo džiaugsmais ir vargais darželyje. Kaip jums artėjančios šventės? Ką manot apie Kalėdinį vakarą be tėvų?
Atsakyti
QUOTE(n-e-r-i @ 2011 12 05, 23:00)
Gaila, kad mamytės nebeužklysta pasidalinti savo džiaugsmais ir vargais darželyje. Kaip jums artėjančios šventės? Ką manot apie Kalėdinį vakarą be tėvų?

Vertinu gerai, nes kiek yra buve tokiu bendru svenciu, visada budavo balaganas, prisigrude zmoniu, oro trukumas, didelis surmulys, vaikai issimusa is veziu...po renginio turesime atskirai grupese vakarones smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EGLaite: 06 gruodžio 2011 - 18:02
QUOTE(EGLaite @ 2011 12 06, 20:01)
Vertinu gerai, nes kiek yra buve tokiu bendru svenciu, visada budavo balaganas, prisigrude zmoniu, oro trukumas, didelis surmulys, vaikai issimusa is veziu...po renginio turesime atskirai grupese vakarones smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kiek supratau svente bus vaikams, tai tegul jie ir svencia, o paskui vakaras grupese su kaledu seneliu ir mums, teveliams thumbup.gif
Atsakyti
sveiki

ko taip apmirus šita tema?
tikiuosi nuo rugsėjo pakliūsim į šį darželį.labai norėtume
Atsakyti
Linkiu, kad pakliūtumėte smile.gif vaikučiams kolektyvas prigalvoja visokių linksmybių ir išmoko daug gerų dalykų. Praeitą savaitę buvo cirko pasirodymas, šią Kaziuko mugė... Nuo rudens žadu leisti ir mažylę į lopšelio grupę, tai dėl priežiūros nei kiek nebijau. Labiau nerimauju dėl to, kad dar mažytė, kad daug sirgs... bet čia jau turbūt neišvengsi sad.gif
Atsakyti
Aš irgi esu labai patenkinta darželiu. Neturiu nei vieno nusiskundimo. thumbup.gif Mažylė keliauja jau antrus metus. Nežinau, kaip kitur, bet Žibutė-super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 08 kovo 2012 - 11:24
QUOTE(__snowflake @ 2012 03 08, 11:23)
Aš irgi esu labai patenkinta darželiu. Neturiu nei vieno nusiskundimo. thumbup.gif Mažylė keliauja jau antrus metus. Nežinau, kaip kitur, bet Žibutė-super thumbup.gif

žinau kad dėka puikios vedėos ten tvarka ir taip šauniai viskas
Atsakyti
Mamos, noriu perspėti, kad karts nuo karto patikrintumėte vaikučio galvytę, kakutį ir kūnelį... Buvau nemaloniai nustebusi radusi negerų dalykų sad.gif sakiau reikia būtinai būti atidesnei.
Atsakyti
QUOTE(n-e-r-i @ 2012 03 26, 15:15)
Mamos, noriu perspėti, kad karts nuo karto patikrintumėte vaikučio galvytę, kakutį ir kūnelį... Buvau nemaloniai nustebusi radusi negerų dalykų sad.gif sakiau reikia būtinai būti atidesnei.

O jergau, gal galit konkretizuoti? unsure.gif (nes galvon lenda utėlės, niežai ir kirmėlės, bet negi viskas kartu???)
Atsakyti