Įkraunama...
Įkraunama...

Šiauliai: l/d "Žibutė"

Jeigu cia yra paruosiamuku mamyciu, tai gal galit pasakyt, kaip su rinkliavom jusu darzely g.gif . Siemet juk valstybe kompensuos paruosiamuku ir pradinuku pietus, o mokestis uz darzeli paruosiamukams isliko tas pats- virs 6Lt. Praso nest kanceliarines ir kt. priemones, grupes remontui duot ar pan.? Ar i jusu grupes grys tie pinigeliai, kurie liks, kai valstybe perves darzeliui uz pietus men. pabaigoje ar kt. men. pradzioje?
As kiek pasimetus... kokias dar priemones zada pirkt darzelis mano vaikui, kai jau kanceliar., higienos priem. supirktos pagal sarasa, bei grupei dar Lt praso??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2008 09 22, 21:41)
Jeigu cia yra paruosiamuku mamyciu, tai gal galit pasakyt, kaip su rinkliavom jusu darzely  g.gif . Siemet juk valstybe kompensuos paruosiamuku ir pradinuku pietus, o mokestis uz darzeli paruosiamukams isliko tas pats- virs 6Lt. Praso nest kanceliarines ir kt. priemones, grupes remontui duot ar pan.? Ar i jusu grupes grys tie pinigeliai, kurie liks, kai valstybe perves darzeliui uz pietus men. pabaigoje ar kt. men. pradzioje?
As kiek pasimetus... kokias dar priemones zada pirkt darzelis mano vaikui, kai jau kanceliar., higienos priem. supirktos pagal sarasa, bei grupei dar Lt praso??? blink.gif

Ar jus lankot Žibute, g.gif tikriausiai nebuvot susirinkime, schmoll.gif kiek girdejau nereikes nesti jokiu higienos prekiu ir grupes remontam siame darzelyje tikrai niekas pinigu nerenka jau senai thumbup.gif ar jus neapsirikote
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2008 09 22, 21:25)
Ar jus lankot Žibute, g.gif  tikriausiai nebuvot susirinkime, schmoll.gif  kiek girdejau nereikes nesti jokiu higienos prekiu ir grupes remontam siame darzelyje tikrai niekas pinigu nerenka jau senai thumbup.gif ar jus neapsirikote

Nea, mes kitam darzely, todel ir idomu labai, kaip kitur...
Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2008 09 22, 21:25)
Ar jus lankot Žibute, g.gif  tikriausiai nebuvot susirinkime, schmoll.gif  kiek girdejau nereikes nesti jokiu higienos prekiu ir grupes remontam siame darzelyje tikrai niekas pinigu nerenka jau senai thumbup.gif ar jus neapsirikote

nu va, o mes nebuvom susirinkime, nes mažius sirgo tai ir atsilikau nuo naujienu g.gif mes šiemet nešėm kai kurias higienos prekes, bet jos buvo labai minimalios. taip pat reikėjo ir kanceliarinių priemonių, o remontui tikrai nei karto niekas neprašė ir nerinko. tiesa, mes lankom darželio grupę
Atsakyti
QUOTE(pumpura @ 2008 09 23, 09:42)
nu va, o mes nebuvom susirinkime, nes mažius sirgo tai ir atsilikau nuo naujienu  g.gif  mes šiemet nešėm kai kurias higienos prekes, bet jos buvo labai minimalios. taip pat reikėjo ir kanceliarinių priemonių, o remontui tikrai nei karto niekas neprašė ir nerinko. tiesa, mes lankom darželio grupę

Tai gal jusu grupes dar nebuvo susirinkimo, g.gif darzelio grupes negauna krepselio lesu, schmoll.gif todel ir reikia atnesti kai kuriu priemoniu, o kanceliarines gi mokykloje irgi turi aprupinti vaikus tevai, tai ir reikia pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2008 09 23, 23:35)
Tai gal jusu grupes dar nebuvo susirinkimo, g.gif  darzelio grupes negauna krepselio lesu, schmoll.gif  todel ir reikia atnesti kai kuriu priemoniu, o kanceliarines gi mokykloje irgi turi aprupinti vaikus tevai, tai ir reikia pirkti smile.gif

tai aš puikiai suprantu, esmė ta kad remontui piningai nei iš vienos grupės nėra renkami, o savo vaiką aprūpinti higienos ir kanceliarinėmis prekėmis reikėjo, matyt ir dar ilgai reikės ir negirdėjau kad darželis būtų žadėjęs kažkokiom grupėm pirkt priemones ir t.t. o dėl pinigėlių kuriuos perves valstybė už pietus nieko nežinau, manau čia reiktų pasiklausti darželio vedėjos, jei jau labai domina
Atsakyti
QUOTE(pumpura @ 2008 09 24, 09:42)
tai aš puikiai suprantu, esmė ta kad remontui piningai nei iš vienos grupės nėra renkami, o savo vaiką aprūpinti higienos ir kanceliarinėmis prekėmis reikėjo, matyt ir dar ilgai reikės ir negirdėjau kad darželis būtų žadėjęs kažkokiom grupėm pirkt priemones ir t.t. o dėl pinigėlių kuriuos perves valstybė už pietus nieko nežinau, manau čia reiktų pasiklausti darželio vedėjos, jei jau labai domina

Pringus is valstybes gaus tik priesmokyklinukai uz pietus, g.gif higienos prekiu priesmokyklinukams pirkti nereikia tikrai, schmoll.gif o uz tuos pinigus bus perkamas sporto inventorius saleje, zaislai ,baldai ir kt prekes tai grupei, thumbup.gif o ne ikimokyklinukams. smile.gif Tiesa Siauliu darzeliuose dirba ne vedejos, o direktores. thumbup.gif
Atsakyti
na va vakar buvau nuejusi ir paklausiau kada priims,atsake kad as pirmutine eileje,jei kas iskris ar ka, tai priims siais metais. clap.gif clap.gif clap.gif
dar sake kad man kainuos i diena 5.80lt,tai i menesi gaunasi + - 120lt
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 25, 11:40)
na va vakar buvau nuejusi ir paklausiau kada priims,atsake kad as pirmutine eileje,jei kas iskris ar ka, tai priims siais metais. clap.gif  clap.gif  clap.gif
dar sake kad man kainuos i diena 5.80lt,tai i menesi gaunasi + - 120lt

thumbup.gif thumbup.gif nesakė į kurią grupę keliausit?kiek žinau tai dažniau vietų būna Ežiukuose, nes ne visi tėveliai nori kad vaikuičiai lankytų katalikiškos pakraipos grupę ax.gif
Atsakyti
ne nesake,seke kur vietos bus arba jei kas issibrauktu tai as pirmutine eileje,o ten dar ir tokiu grupiu yra,katalikisku? blink.gif idomu idomu kas dar ten ydomaus?
Atsakyti
QUOTE(myliuvasara @ 2008 09 26, 21:13)
ne nesake,seke kur vietos bus  arba jei kas issibrauktu tai as pirmutine eileje,o ten dar ir tokiu grupiu yra,katalikisku? blink.gif idomu idomu kas dar ten ydomaus?

taip, ten yra katalikiškos lopšelio ir darželio grupės, būten į jas mes ir patekom ir labai džiaugiuosi, nes auklėtojos buvo ir yra thumbup.gif šiaip labai ten daug visokių renginių,vos spėja vaikučiai suktis, o dabar darželio grupėje bus papildoma veikla kurią galima rinktis t.y. sportas arba dailė. labai tas džiugina nes mano mažius dar per mažas lankyti kokią sporto mokyklėlę, ar užsiėmimus, o šios veiklos jis labai nori thumbup.gif
Atsakyti
sakykit,o ka reikia vaikuciams turet,einant i darzeli pvz pizamyte,nosinaites ar ranksluostuku,bukit geros parasykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif apsirupinciau is anksto bigsmile.gif
Atsakyti