Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiškų prekių parduotuvės Lietuvoje

Pasidalinkime informacija apie įvairių ekologinių prekių parduotuves (tiek elektronines, tiek mums įprastas smile.gif )

Sveiki produktai: siūlo pasaulyje gerai žinomų indiškų kompanijų "Organic India”, "R.Expo", "Dabur", o taip pat Vakaruose mažiau garsių gamintojų prieskonių, Ajurvedos žolelių mišinių, organinių arbatų, žolinių dantų pastų, aliejų kūnui ir kitų prekių. Prekiauja Vokietijoje fasuotais indiškais prieskoniais "GFT". Siūlo Didžiojoje Britanijoje pagamintus ekologiškus skalbiklius, prekiauja ekologiška "Ecover" buitine chemija, natūraliomis ir ekologiškomis "Natracare" higienos priemonėmis, "Moltex" sauskelnėmis.

BioBoutique: siūlo veido valiklius ir kremus, plaukų ir kūno priežiūros priemones, dovanų linijas, natūralius mineralinius prausiklius, natūralius dažus plaukams, liniją alergiškai ir labai jautriai odai, veido priežiūros linija brandžiai odai, loiniją vyrams, liniją kūdikiams ir jų mamoms, ekologiškus eterinius ir augalinius aliejus, gėlių vandenis, natūralius kvepalus, dekoratyvinę kosmetiką (prekiniai ženklai: Lemuria, Logona, Madara, Sante, Weleda)

Kvapų namai “Aromata Mirabilia”: siūlo natūralius ir ekologiškus eterinius bei kosmetinius aliejais, taip pat kūno priežiūros priemones, galima juos išmėginti ir įsigyti. Vyksta gamybiniai priemonių vakarėliai!

Sanga: siūlo maisto produktus (daržovių sultiniai, šokoladas), higienos prekės (šampūnai, kondicionieriai, dezodorantai), namų valymo priemonės (prekiniai ženklai: Jason, Almawin)

Ekovaikai: siūlo medžiagines daugkartines sauskelnes

Ekomama: siūlo ekologiškas sauskelnes, natūralius vystyklus, medžiagines sauskelnes vaikams, ekologiškas skalbimo priemones bei ekologiškas prekes moterims (prekiniai ženklai Natracare, Sonett, Moltex, Popolini)

Prekės mažiems ir dideliems: siūlo drabužėlių, miegmaišiukų, žaismingų batukų patiems mažiausiems, natūralią ir ekologišką AVALON kosmetiką kūdikiams, vaikams ir mamoms, firmos „Saling“ ekologiškas prekes (įvairios prekės, kurių pagrindą sudaro avies pienas arba avies vilna: miegmaišiai, batukai, muilas, gydomosios pagalvėlės)

Nikovita: siūlo ekologišką, natūralią kosmetiką.

Baroca: siūlo ekologiškas prekes namams (Almawin, eco rutuliai skalbimui), ekologišką kosmetiką (Madara, Jason, Weleda), žaislus, drabužius, vilnonius Lanacare gaminius ir kt. gana gausus asortimentas

Rasakila: siūlo drabužius suaugusiems, vaikams ir kūdikiams, vystymo priemones (vystykai, daugkartinės medžiaginės sauskelnės, prilaikomos kelnaitės, įklotai), patalynę, ekologiškus žaislus, natūralios kosmetikos priemones (Weleda), ekologišką buitinę chemiją (Sonett), higienines prekes tik moterims

Holos: elektroninė „Holos“ parduotuvė. Weleda( kūno priežiūra, antroposofiniai ir dietiniai produktai), Urtekram (daniška ekologiška kosmetika ir maisto produktai), Sonett - ekologiškos skalbimo ir valymo priemonės; Naturata - “Demeter” sertifikuoti maisto produktai iš biodinaminių ūkių; Hampstead Tea&Coffee - biodinaminės arbatos.

Internetinė ekologiškos kosmetikos parduotuvė: pristato prekes į visas ES valstybes nares (taip pat ir Lietuvą) !

Biofa: siūlo ekologiškus dažus, alyvas medžiui, kt. apdailos medžiagas, produktai buičiai (prekinis ženklas Batim)
Atsakyti
Naujoji Barmunė: siūlo fasuotus eterinius aliejus ir kitus aromaterapijos produktus

Jadvygos žolės: ekologinis vaistažolių ūkis - žinomas žolelių arbatų gamintojas.

Ekologiški produktai: ekologiški maisto produktai

Ekogrikiai: siūlo ekologiškai švarius grikių produktus: grikių kruopas, grikių lukštų pagalves ir čiužinius.

Atsakyti
pridėsiu dar dvi parduotuves:

Šv.Stepono 6 - Vokietijos Dr.Hauschka kosmetika kūno priežiūrai, dekoratyvinė, Urtekram kosmetika, ekologiškos buities priežiūros priemonės, ekologiški saldumynai, maisto produktai, vilna vėlimui, žaislai smile.gif

Natractiv Vokietijos internetinė parduotuvė - daug natūralios kosmetikos prekės ženklų, aliejų, kūno priežiūros, intymios higienos prekių. Siunčia į Lietuvą, tik ten viskas vokiškai 4u.gif
Atsakyti
Mėta: ekologiškos vaistažolių arbatos ir ekstraktai, eteriniai aliejai, masažinis medus, taip pat natūralios valymo priemonės ir natūralūs kūno šveitikliai. Ne parduotuvė, gamintojas, bet nurodyta, kur yra pirkti.

Dar patikslinsiu:
QUOTE(Rasma @ 2008 05 17, 00:44)
BioBoutique: [...] (prekiniai ženklai: Lemuria, Logona, Madara, Sante, Weleda)

Ir Florame.

QUOTE(Rasma @ 2008 05 17, 00:44)
Holos: elektroninė „Holos“ parduotuvė.

Ne vien elektroninė, bet ir tikra Užupio g. 4, Vilniuje.
Atsakyti
www.greenshop.lt--- žalioji galerija krautuvėlė.
Atsakyti
Ekosofija - siūlo įvairias ekologiškas statybines medžiagas: dažus, alyvas medžiui (tuos pačius BIOFA), grindų dangas, stogo dangas, apšiltinimo medžiagas, ekologiško namo projektus ir t.t.
Atsakyti
Ekologiški produktai - ekologiški maisto produktai: lietuviškos daržovės, kiaušiniai, mėsos gaminiai, kruopos, duona, nelietuviški aliejai. Dar eteriniai aliejai, grikių lukštų gaminiai. Turi savo parduotuves Kaune (Vilniaus g. 38) ir Vilniuje (Antakalnio g. 78). Atrodo, prekiauja ir internetu.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2008 05 22, 16:06)
Ekologiški produktai - ekologiški maisto produktai: lietuviškos daržovės, kiaušiniai, mėsos gaminiai, kruopos, duona, nelietuviški aliejai. Dar eteriniai aliejai, grikių lukštų gaminiai. Turi savo parduotuves Kaune (Vilniaus g. 38) ir Vilniuje (Antakalnio g. 78). Atrodo, prekiauja ir internetu.


Kaune tai jau senokai nera tos parduotuves sad.gif
Atsakyti
Maciau Sanga.lt rase, kad Kaune nauja parduotuve atsidare netoli Girstupio. Gal kuri jau buvo? Mazu kosmetikos jie turi????
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 05 28, 09:09)
Maciau Sanga.lt rase, kad Kaune nauja parduotuve atsidare netoli Girstupio. Gal kuri jau buvo? Mazu kosmetikos jie turi????


Taip, atsidare parduotuve "Sveikatos dovanos", kurioje yra visko...buvau tik po atidarymo, reikes dabar uzeiti dar...Yra ir kosmetikos. Jei kas domina konkreciau, galite pasiskambinti: http://www_sveikatosdovanos_lt/
Tai ne reklama, paprasciausiai visai salia gyvenu ir apsidziaugiau tokia kaimynyste smile.gif

Atsakyti
kokią kosmetiką kaunietėms pasiūlė? Ir man įdomu bigsmile.gif

viliuosi, kad atsidarinės daugiau tokių natur kosmetikos ir kt. priemonių parduotuvėlių ir jos taps savaime traukos objektais, pačios susiformuos pirkėjų masę rolleyes.gif
Atsakyti
na va, išbandžiau vakar dvi ekoparduotuves: Sveikus produktus ir Barocą 4u.gif

galiu pasakyti, kad kiek teko lankytis tokio tipo parduotuvėse, visose jose dirba išskirtinai malonios konsultantės thumbup.gif Patiko labai ir vienoje, ir kitoje rolleyes.gif

Barocoje, man pasirodė, daugiau visokių žaislų, o Sveikuose produktuose maloniai nustebau atradusi higienos priemones - dar ten yra maisto papildų, maisto produktų, prieskonių.

abiejose vietose tuo metu buvau vienintelė pirkėja, kas tikrai liūdino sad.gif
Atsakyti