QUOTE(klomba @ 2009 11 02, 13:47)
Esu girdejusi kad net tie prieskoniai kurie be e, nu tipo grynos visokios zoleles, vis tiek is ju nieko ypatingai gero, nes ten tos zoles taip sutrintos, ir dar apdirbtos visokiais spinduliais kenksmingais, kad is ju praktiskai nieko nelieka, tik nenaudingos dulkes. As ir pati kai atsidarau koki pirktini pokeli tai ar mairunas ar krapas visu zoliu kvapai vienodi kaip dziovinto sieno. Geriausia bent jau lietuviskus augalus augintis patiems, kad ir ant palanges, ir tai daugiau naudos bus. Siaip maciau KN atsirado baziliku cielais lapeliais ir ekologisku, tai va tokius manau galima naudoti drasiai
Labai geras palyginimas su šienu

. Teisybė, bet bent jau nekenkia. O štai žali prieskoniai supermarketuose (net neekologiški) yra nemotyvuotai brangūs. Nemėgstu daržo ant palangės

, tad verčiau nusiperku pundelį turguje, kad ir neekologiškų..