Šiurpstu nuo savo tūpumo, kaip aš anksčiau žiupsnį vegetų pavarydavau į puodą ir jau gerai. Nebuvo pas mus jokios prieskonių vartojimo tradicijos. Prancūzai ar italai ir dabar šiurpsta nuo mūsų gebėjimų virtuvėj /taip manau/.

Parduotuvėse pilna džiovintų žolyčių, bet... ar praplėšusios pakelį užuodžiat ką nors?

Žolė - taip. Ir nieko daugiau. Puseserė privertė nueiti į specializuotą prieskonių parduotuvę. Pasitaikė normali ir laiko turinti pardavėja. Užsikabinau, internete ėmiau darbuotis

Pati makaluoju ir eksperimentuoju. Stoviu ant žemiausio šios srities laiptelio, bet po truputį žadu lipti aukščiau. Och

kaip prisigyriau čia... bet, patikėkit, labai įdomu į tai pasigilinti.