Biosaloje yra Natur Compagnie, Sonnentor, Drogheria Bio prieskoniu, kubeliai yra ivairiausiu rusiu, tikrai didelis prieskoniu pasirinkimas Europoje sioje parduotuveje.
QUOTE(reduxe @ 2010 01 26, 14:31)
as dar laida pasiziurejau apie bulijonus
Sokas istiko,kad nuo vieno kubelio bulijono mazas vaikas net numirti gali
Mes ir siaip stengiames sveikai maitintis, bet taip sunku be bulijono ir vegetos
MB nevalgo nei svogunu,nei virtu darzoviu
tarkim i burokeliu sriuba galiu deti tik purokelius ir bulves,o i kopustu tik kopusta ir bulves,dar galiu truputeli tarkuotu morku deti! Taip sunku skania sriubyte isvirt
o zoleliu stengiuosiu ant palanges augintis,rozmarina,petrazoles,lauro medi (i dziovintus laurus net ziureti nebenoriu,nepalyginamas kvapas!!!),krapus sviezius perku.


Mes ir siaip stengiames sveikai maitintis, bet taip sunku be bulijono ir vegetos



Turėjau panašią problemą, tai virdavau sultinį su morkomis, svogūnais, česnaku ir pridėdavau visokių džiovintų prieskonių, tada išvirtą sultinį perkošdavau ir sudėdavau burokus ir bulves, kartais dalį morkų ir bulvių su blenderiu pertrindavau valgo tada visi kaip dideli



QUOTE(reduxe @ 2010 01 26, 14:31)
as dar laida pasiziurejau apie bulijonus
Sokas istiko,kad nuo vieno kubelio bulijono mazas vaikas net numirti gali


O kokia čia laida buvo? Gal internete galima pažiūrėt?
Aš kubelius jau nepamenu kada laikiau rankose, bet šiaip įdomu būtų pamatyt.
O gamindama burokėlių - bulvių sriubą, pabandyk burokėlius patroškint su trupučiu natūralaus pomidorų padažu,, bent man nepalyginamai skaniau gaunas

As taip pat ilga laika nebuvau pirkusi masiniu kubeliu, parduotuviu lentynose, bet kai radau siuos nebereikia ideti papildomo darbo gaminant. Kubeliu sudeyje yra sudziovintos naturalios darzoves ir suspaustos su palmiu aliejumi. Maciau ir akropolio Maximoje eko prekiu lentynose jie yra.
QUOTE(prieblanda @ 2010 01 26, 12:40)
Gyvenu airijoje.Cia zmones galvoja,kad McDonald'o salotos yra labai ekologiska. O valgydami bulves kasdien giriasi,kad valgo darzoves

QUOTE(virugie @ 2010 01 27, 14:55)
Turėjau panašią problemą, tai virdavau sultinį su morkomis, svogūnais, česnaku ir pridėdavau visokių džiovintų prieskonių, tada išvirtą sultinį perkošdavau ir sudėdavau burokus ir bulves, kartais dalį morkų ir bulvių su blenderiu pertrindavau valgo tada visi kaip dideli
Niekada gamindama nenaudoju vegetos ir sultinių kubelių
Sode prisiauginu prieskonių prisidžiovinu ir visus metus lepinuos 



Nu va,tenka ir man gudrauti. Su MB kaip su mazu vaiku,jei primeluoji,kad nieko nedejau tai dar valgo

QUOTE(Saulužė @ 2010 01 27, 15:41)
O kokia čia laida buvo? Gal internete galima pažiūrėt?
Ziurejau per rusu pirma kanala.Kazkas apie dietas buvo man atrodo,bet tiksliai neatsimenu!
Aha ir ash maciau apie tuos buljonus laida..
as siandien pirma karta naudojau kari, ar jis suteikia maistui ryskia spalva? konkreciai viriau sriuba, ale man ji labai jau geltona ar cia normalu?

QUOTE(gabija77 @ 2010 02 11, 22:37)
as siandien pirma karta naudojau kari, ar jis suteikia maistui ryskia spalva? konkreciai viriau sriuba, ale man ji labai jau geltona ar cia normalu? 

Taip, kuo daugiau kario, tuo geltoniau, geriau jo nepadauginti, nes netgi kartumą gali priduoti

QUOTE(ernesin @ 2010 02 11, 23:38)
Taip, kuo daugiau kario, tuo geltoniau, geriau jo nepadauginti, nes netgi kartumą gali priduoti 



Jos ir i Vegetas deda ir į kitus prieskonius kaip natūralaus dažiklio

QUOTE(Hopeidea @ 2010 02 12, 10:53)


Jos ir i Vegetas deda ir į kitus prieskonius kaip natūralaus dažiklio

viskas aisku, dekui uz info






geriau pirkti vosokias zoleles atskirai, o ne misinius
Sveikutės
,aš naudoju Sauda prieskonius,be maisto priedų.Man jie
.Čia nėra jokių E


