Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai, pavojingi vairuotojai

Gal bus naudinga tema tiems, kas susidūrė su pavojingomis vairuotojomis ar vairuotojais, įspės kitus tokių saugotis. O gal ši pavojų kelianti vairuotoja/as skaito šį forumą ir vairuos atsargiau, nekeldama kitiems grėsmės.

Šiandien susidūriau su tokiu įžulumu, kad buvau lengvo šoko būsenoje. Apynaujės mažutės mėlynos mašinutės ilgaplaukė jauna vairuotoja, išdidžiai užsiklijavusi 70 ženklą, nr. CNS 004 per nepilną vieną minutę, prie Vilniaus stoties sugebėjo sukelti tris avarines situacijas. Vienoje jų, išvairuodama iš šalutinio kelio, užpjovė pagrindine gatve vairuojamoms mašinoms, kurios staigiai turėjo stabdyti ir vos vos vos nesusidūrė. Prieš tai ši vairuotoja užpjovė man, gerai, kad laiku susiorientavau situacijoje. Po ypač pavojingos situacijos pasivijau jos mašiną. Ji pilna burna šypsojosi biggrin.gif Nežinau kaip kam, bet ta jos šypsena kitiems, neva lūzeriams, buvo baisuokliška g.gif Apsaugok Viešpatie nuo tokių "pramokusių" ir užtikrintai kitiems sukeliančių avarinių situacijų kregždučių. Geriausia lenkti iš tolo ar nesiartinti per arti. O jei "pjauna", spausti ant stabdžių. Duok durniui kelią.
Atsakyti
Hmmm...gal ta pati,kur man pries autika uzpjove pries pora menesiu,vat tik numerio nepamenu,bet atitinka visi kiti pozymiai(blondine?),irgi prie stoties,taip pat trys pazeidimai viens po kito blink.gif As ja tada apipypinau gerai ant subines uzsedus,nuo tokio izulumo (nemoksiskumo?) tiesiog apsalus buvau,o ir issigandau gerokai unsure.gif
Atsakyti
blink.gif gali būti ta pati, jei tam pačiam rajone. Nuo stoties suko link Liepkalnio g. Ji blondinė, bet šiek tiek tamsesnė. Ilgokų plaukų.
Šakės ir pravalas, ant tokios užsiraut doh.gif
Atsakyti
Nu ką čia bepridusi....
Išleidžia vairavimo mokyklos į gatves KAMIKADZES....
Tiesiog važiuojant reikia galvot, kad visi aplink žiopliai, ir reik suspėt jų klaidas taisyt...
Atsakyti