Įkraunama...
Įkraunama...

Ciklamenai

Nusipirkau iš Maximos nukainuotą ciklameną,tai kelias dienas pagyveno ir numirė cry.gif .Ištraukiau iš vazonėlio,o ten viskas supuvę.Kai pirkau atrodė dar visai nieko,su žiedeliais.Gal reikėjo iš karto persodinti?
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2010 01 16, 15:34)
Nusipirkau iš Maximos nukainuotą ciklameną,tai kelias dienas pagyveno ir numirė cry.gif .Ištraukiau iš vazonėlio,o ten viskas supuvę.Kai pirkau atrodė dar visai nieko,su žiedeliais.Gal reikėjo iš karto persodinti?

Tikriausiai buvo perlaistytas g.gif
Atsakyti
Taip,žemė visa šlapia buvo.Aš jo visiškai nelaisčiau,maniau pradžius ir viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2010 01 16, 16:48)
Taip,žemė visa šlapia buvo.Aš jo visiškai nelaisčiau,maniau pradžius ir viskas bus gerai

Jei ir būtum bandžiusi persodinti, manau kad nieko gero nebūtų buvę, nes jau nusipirkai su puviniu. Gaila verysad.gif
Atsakyti
Kaip ir galvojau, ano iklaenas net nesiruosia miegui, siandien apiurejau, tai 2 naujus lapus ruosiasi leisti( kaip sliekiukai maziukai nauji yra)...gal ir iedu sulauksiu anksciau nei turetu buti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2010 01 18, 15:56)
Kaip ir galvojau, ano iklaenas net nesiruosia miegui, siandien apiurejau, tai 2 naujus lapus ruosiasi leisti( kaip sliekiukai maziukai nauji yra)...gal ir iedu sulauksiu anksciau nei turetu buti thumbup.gif

Šaunu thumbup.gif
Atsakyti
O ko cia taip tylu? Nejaugi visi ciklamenai miega ziemos miegu? Maniskis tai bujoja, prileido daug nauju lapeliu, ir dar krauna... Kaip as laukiu kada jis ziedelius sukraus, labai nekantrauju pamatyt kokios jie spalvos wub.gif Kazkada klausiau, bet ieks neatrase, ar ciklamenai megsta kai juos nupurski vandeniu? Bijau experimentuot blush2.gif A tiesa, buvo kalba, kad ciklamenai nemegsta buti ant palanges kai po apacia radijatorius. maniskis butent ant tokios ir stovi, jokiu problemu schmoll.gif Ir langa daznai atidarau, tai skersvejis gaunas tiesiai i ji pucia o jis krauna lapus, ir niekas jam netrugdo thumbup.gif
Atsakyti
Ciklamenas vėsaus oro nebijo, o saviškius kartais nupurškiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 10, 22:37)
Ciklamenas vėsaus oro nebijo, o saviškius kartais nupurškiu  ax.gif

O kokiu vandeniu purski? Nusistovejusiu(tuo kuriuo laistai) ar tiesiog is krano?
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2010 02 11, 17:29)
O kokiu vandeniu purski? Nusistovejusiu(tuo kuriuo laistai) ar tiesiog is krano?

Aš visas gėles laistau ir purškiu tik lietaus (sniego) vandeniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 02 11, 21:52)
Aš visas gėles laistau ir purškiu tik lietaus (sniego) vandeniu  ax.gif

As tai is krano nusistovejusiu blush2.gif Reik pabandyt lietaus vandeniu..bet kol prikapses doh.gif O sniego tai pas mus anglijoj i metus savaite buna, kai buvo, tai nesiau ir dejau i vazoneli(skaiciau, kad ciklamenams patinka)...
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2010 02 12, 00:05)
As tai is krano nusistovejusiu blush2.gif Reik pabandyt lietaus vandeniu..bet kol prikapses doh.gif O sniego tai pas mus anglijoj i metus savaite buna, kai buvo, tai nesiau ir dejau i vazoneli(skaiciau, kad ciklamenams patinka)...

Taip, jiems patinka sniegas drinks_cheers.gif
Atsakyti