Įkraunama...
Įkraunama...

Ciklamenai

Idomu kodel mano ciklameno svogunas susiplojo unsure.gif Buvo normalus, apvalus, pasiziurejau, kad deformavosi i blyna g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimi08: 04 vasario 2011 - 12:27
QUOTE(Mimi08 @ 2011 02 04, 13:26)
Idomu kodel mano ciklameno svogunas susiplojo unsure.gif Buvo normalus, apvalus, pasiziurejau, kad deformavosi i blyna g.gif

tai gal supuvo ir viduje košė? g.gif
Atsakyti
sendien ir as toki isigyjiau..parduotuveje tokiu graziubuvo prideta ir ivairiu spalvu.....bet vakare buvo like vien raudoni......nespejiau violetinio pagriebt unsure.gif o ji daznai laistyti reikai?
Atsakyti
O geras o pas mane jau kokie gal 5met ir nemaciau kad uzmiktu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zydi daznai paiilsi trumpai biggrin.gif bet ji reik persodinti ir nezinau kaip ten jau du gumbus matau Ai imsiu ir persodinsiu g.gif kaip cia skaiciau As juos vasara dar ledais apdedu jiems labai tinka ( IS saldiklio kokteiliniu leduku imetu ) Man kaskas pasake ir taip padariau nes ir istrenkt norejau kaip nuzides O pirkta irgi kaskokioi parduotuvei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 10 vasario 2011 - 20:30
nu pas mane irgi nemiega, matosi, kada sulėteja augimas, o poto vėl kada deda tai deda
tas pats mažius žydintis žaliame vazone, šiuo metu:
user posted image
o su spalva eilinį kartą bėda fotkinant biggrin.gif beje, jis pas mane užaugintas iš sėklytės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 20 vasario 2011 - 12:37
QUOTE(Lerikyte @ 2011 02 20, 14:35)

tas pats mažius žydintis žaliame vazone, šiuo metu:

Šaunu, kad iš sėklytės išauginai tokį gražuolį thumbup.gif
Atsakyti
radau parduotuvėje tokį nugeibusį ciklameną už 2Lt, nusipirkau, pastačiau rytinėj pusėj ir kitą dieną radau visai lapais nuleistais doh.gif , pernešiau į vonią, šiaurinėje pusėje ir jau kitą dieną augalėlis atsigavo, nuskabiau pageltusius lapukus ir visai gražiai auga, dabar laukiu žiedų, labai įdomu, kokios spalvos bus, nes pirkau be žiedų.
Sakykite, ar dabar galima persodinti ciklameną? Ar būna speciali žemė pirkti, ar geriau pačiai pasidaryti?
Atsakyti
Kiba pasiuto mano ciklamenas.. Zydi jau nuo pernai liepos doh.gif Aisku ziedu skaicius jau sumazejes, jei pernai vasara budavo su 15 - 16 ziedu, tai dabar tik kokie 3 - 4 , bet VIS DAR ZYDI.. clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2011 03 12, 15:53)
Kiba pasiuto mano ciklamenas.. Zydi jau nuo pernai liepos  doh.gif Aisku ziedu skaicius jau sumazejes, jei pernai vasara budavo su 15 - 16 ziedu, tai dabar tik kokie 3 - 4 , bet VIS DAR ZYDI..  clap_1.gif

Labai šaunu thumbup.gif Parodyk žiedelius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 12, 13:55)
Labai šaunu thumbup.gif  Parodyk žiedelius mirksiukas.gif

Mano ciklamenas smile.gif

tik keista, kad tiek nedaug lapu turi, matyt visa savo energija ziedam atiduoda.. smile.gif nors gal cia tik man paciai atrodo, kad lapu nedaug.. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Tropic@~ @ 2011 03 12, 17:26)
Mano ciklamenas  smile.gif

tik keista, kad tiek nedaug lapu turi, matyt visa savo energija ziedam atiduoda..  smile.gif nors gal cia tik man paciai atrodo, kad lapu nedaug..  rolleyes.gif

Graži spalvytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 12, 15:58)
Graži spalvytė  wub.gif

Spalva tai nuotraukoj gavosi tokia kokia istikruju yra. Labai svelniai ruzavas smile.gif
Atsakyti