Įkraunama...
Įkraunama...

Buteliukų priežiūra

[FONT=Courier]Norėčiau paklausti, kaip steriizuojate buteliukus, čiulptukus, pientraukį? Kai virinu, ant sienelių lieka kalkių nuosėdų. Manau, tai negerai, todėl kartais buteliukus, čiulptukus, peintraukį [COLOR=blue]išplaunu su soda ir aplieju verdančiu vandeniu. Nežinau ar tiek pakanka sterilizavimui. g.gif.
Atsakyti
As virinu buteliukus viena kart paroj. Isvirinusi dar perplaunu virintu vandeniu, nes man taip pat nepatinka kalkiu nuosedos ant sieneliu. O siaip plaunu su soda arba druska ir perskalauju virintu vandeniu.
Atsakyti
Niekada nevirinau buteliukų, perliedavau verdančiu vandeniu ir viskas, tik čiulptukus karts nuo karto dar ir su soda praplaudavau. Ir niekada mažiui nieko neatsitiko. Mano manymu, per didelė švara galų gale tik sukelia alergiją. biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Turbūt labai jau elementaraus dalyko nežinau blush2.gif Kai auginau vyresnę dukrą, tokių klausimų kažkai nekildavo. Net pati pykstu ant savęs, kad antrą vaiką auginu, o tiek daug nežinomųjų verysad.gif
Atsakyti
Kol dukrytei sukako menuo,buteliukus ir pientrauki virindavau.Kad neatsirastu kalkiu,virinti reikia tik jau virintame ir nusistojusiame vandenyje.Nes kitaip jau po keliu virinimu,pientraukis pasidengs nenuplaunamomis apnasomis.Bet veliau as virindavau pirktame vandenyje,kuris tinkamas misiniams ar gerti.Irgi neblogai budavo.O kai mergyte paaugo,viska sudedavau i puoda,uzpildavau verdanciu vandeniu ir truputi palaikydavau.Visai gerai.Ne karto nesusirgo.
Atsakyti
Aš tai turiu Avento sterilizatorių thumbup.gif
Jokių kalkių nuosėdų, viskas greitai ir gerai.
Atsakyti
virinau tik pirma karta ,po to tik virintu vandeniu perliedavau.dabar jau ir to ne visada darau,nuo penkiu men.reikia vaikui ir bakteriju gauti ,tada netaip jautriai i viska reaguoja .
Atsakyti
Aš tai turiu Chicco firmos skystį sterilizavimui. Švariai nuplautus buteliukus, čiulptuką ir t.t užpili su vandenuku ir įpili to skysčio, palaikai puse valandos, o paskui leidi nudžiūti ir viskas.
Atsakyti
as tai turiu avent'o sterelizatoriu, bet kazkaip labai trumpai ji naudijau, dabar tik perlieju verdanciu vandeniu ir viskas. ir jokiu problemu po kol kas, (pfu pfu pfu). thumbup.gif
Atsakyti
as irgi turiu avent sterelizatoriu thumbup.gif o kol neturejaw su soda ir virintu vandeniu plawdavaw , tik kazkodel tiek pientrawkis tiek buteliukai buvo labai apsineshe g.gif
Atsakyti
as isplaunu virintu vandeniu ir perlieju verdanciu ax.gif
Atsakyti
Sveikuts mamaos,

kol suejo mano dukrytei 5 menesiai buteliukus perplaudavau soda, uzpildavau verdanciu vandeniu ir palaikydavau penkias minutes.kartais palaikydavau spec skystyje buteliukams ir zaislams, pirkau vaiku prekiu parduotuvej.
Dabar jau tik perplaunu su soda ir viskas.
Atsakyti