Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai

Sveikutes ar gali kas parekomenduoti gerus muzikantus is Klaipedos ar is tos puses? Gal kas girdejote apie "Tandema"?
Atsakyti
Padedu savo puseserei vestuves suorganizuoti, tai oj kiek temu cia priskaitinejau smile.gif
Pagaliau padariau labiausiai man patikusiu ir su gerom rekomendacijom muzikantu sarasa, kuri nusiunciau jauniesiems perziureti. Bet pagalvojau gal ir cia idesiu, gal kam pades.

MUZIKANTAI:

1.NEMUNO KRANTAI - groja keli vytukai su instumentais, muzika vestuviu tipo.
Internetinis puslapis: http://nemunokrantai.ten.lt/
Kontaktai: Giedrius Garmus, tel. +370-698-79747, e-mail: gmusix@gmail.com;
Gintaras Bendinskas, tel. +370-600-17407,e-mail: gintaras08@gmail.com;
Marius Matulevičius, tel. +370-670-34488

2.BUGS BAND - visa grupe, groja anglishkas ir lietuviskas dainas(sakyciau pliusas, nes bus nelietuviu). Labai rekomendavo forume supermama.lt.
Internetinis puslapis: http://www.eb.lt/lt....d=2248&search=1
Internetinis puslapis paklausyti dainu: http://muzika.sp.lt/...;viewId=3355932
Kontaktai: Tel.: 868234054

3. BLACK4 - groja keturi vyrai, anglishkas ir lietuvishkas dainas.
Internetinis puslaipis: http://www.black4.lt/
Kontaktai:Tel.: 8-698 83072

4. PRESTO - groja dviese, kai paziuri puslapi tai atrodo tokie forsovi, bet labai rekomendavo forume kaip viska ishmanancius ir valdancisu situacijas, o ir paklausius dainu, tai labai normaliai dainuoja, aishku vestuviu tipo dainom priskirciau
Internetinis puslapis: http://presto.puslapiai.lt/muzika.html
Kontaktai: 8-698 82075 Raimondas

5. Grupe SWEET - is Marijampoles, labai rekomendavo, bet niekur neradau ju puslapio internete, reiktu pasiskambinti ir susitikti, kad duotu pasiklausyti ka groja. Bet kai psakiau labai rekomendavo forume kaip ajunsu bet ziauriai ishjudinancius publika.
Kontaktai: 8 612 64470 - Mindaugas

6. SYSEX - dainuoaj dviese, groja visokias dainas ir senas ir naujas LT ir anglishkai, ju puslapyje galima pasiklausyti dainu mixo.
Internetinsi puslapis: http://www.sysex.pro....lt/muzika.html
Kontaktai: +370 686 36633 Audrius, +370 650 23088 Edvinas.

7. HOTMAMAZZ - grupe is triju, pagrinde groja latino tipo muzika, bet galima susitarti kokios labaiu noretumete.Puslapyje galiam paklausyti dainu.
Internetinis puslapis: http://www.hotmamazz.lt/
Kontaktai:

8. 3ORANGES - dainuoja tryse, netradiciniai muzikantai, nedainuoja "ciashtushkiu", niu ten "geriam geriam" smile.gif Galima puslapio desienje paklausyti ju dainu demo. Profesionaliu dainu tipas. Dianuoaj LT ir ENG dainas.
Internetinis puslapis: www.3oranges.lt

9. Grupe ILEX - groja sesiese, jei nueisi i puslapio pagbaiga, galesi pasiklausyti ju dainu. Dainuoja LT ir ENG.
Internetinis puslapis: http://ilex.zaz.lt/

10. MILI - cia kur pradzioj buvom siunte, labai fainiai uzvedanciai dainuoja smile.gif dainuoaj dviese, geri balsai ir pigiai.
Internetinis puslapis: http://www_mili_lt (+370 652 81 178 (omnitel) +370 656 43 118 (bitė) info@mili.lt )


11.Mexicano - Apsirenge kaip meksikieciai.Trys jauni bachurai.Dalyvauja TV laidose +37067370900

12.Dainiai: 8686 66924 (Rimantas) arba 869830229 (veda su vestuvinias juokeliais ir groja vestuvine muzika)


Tai tiek shi karta sokiai.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas galite rekomenduoti gerus muzikantus Kaune, bet tokius, kurie ir padėtų piršliams, bet nebūtų "pošli", t.y. nelaidytų banalių juokelių apie "antrą galą".

p.s. kiek teko pačiai skambinti ir kalbėti su muzikantais, nerekomenduoju Frank Orchestra. Nieko negaliu pasakyti apie jų grojimą, tačiau net susikalbėti telefonu buvo neįmanoma, tai jau vėliau kas būtų dėjęsi tik galima įsivaizduoti..
Atsakyti
mes ryt susitinkam su V.Stoskum is Silutes, grupe ,,karciama". atves parodyti savo DVD vedamu vestuviu ir muzikavimo. kad dainuoja graziai, tai mes jau girdejom. dabar vertinsim aktorinius sugebejimus. parasysiu ryt, koki ispudi paliko mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, kiek kainuoja BUGS BAND arba Ilex vienam vakarui? ax.gif
Atsakyti
5. Grupe SWEET - is Marijampoles, labai rekomendavo, bet niekur neradau ju puslapio internete, reiktu pasiskambinti ir susitikti, kad duotu pasiklausyti ka groja. Bet kai psakiau labai rekomendavo forume kaip ajunsu bet ziauriai ishjudinancius publika.
Kontaktai: 8 612 64470 - Mindaugas

[/quote]
sweett gyvena čia 4u.gif
Atsakyti
Musu vestuvese grojo "Metronomas", vyras ir moteris (turi ir saksofona). Pasirinkome juos, nes dainuoja iv. stiliaus dainas , taip pat dainuoja ir angliskai, italiskai (dar ir rusiskai, na, bet mums nebuvo aktualu), o taip pat nevartoja alkoholio smile.gif Po vestuviu visi klausinejo is kur tokius puikius muzikantus istraukem, tevu draugai baresi, kad per geri muzikantai, mat nuo sokimo net koju nebejaucia biggrin.gif O mano mamai taip jie patiko, kad uzsisake juos savo jubiliejuj. Bovo labai idomu pamatyt kaip kitoje aplinkoje jie atrodo, na ir ka, grojo labiau teveliu muzika ir visiems laaaaabai (ir vel) patiko thumbup.gif
O isirinkom juos is supermamu nuomuoniu, nuvaziavom viena penktadieni ju paklausyti i "Berneliu uzeiga", nes jie ten kartais koncertuoja.
Atsakyti
QUOTE(spyglyte @ 2008 12 27, 17:09)
Musu vestuvese grojo "Metronomas", vyras ir moteris (turi ir saksofona). Pasirinkome juos, nes dainuoja iv. stiliaus dainas , taip pat dainuoja ir angliskai, italiskai (dar ir rusiskai, na, bet mums nebuvo aktualu), o taip pat nevartoja alkoholio smile.gif Po vestuviu visi klausinejo is kur tokius puikius muzikantus istraukem, tevu draugai baresi, kad per geri muzikantai, mat nuo sokimo net koju nebejaucia  biggrin.gif  O mano mamai taip jie patiko, kad uzsisake juos savo jubiliejuj. Bovo labai idomu pamatyt kaip kitoje aplinkoje jie atrodo, na ir ka, grojo labiau teveliu muzika ir visiems laaaaabai (ir vel) patiko  thumbup.gif 
O isirinkom juos is supermamu nuomuoniu, nuvaziavom viena penktadieni ju paklausyti i "Berneliu uzeiga", nes jie ten kartais koncertuoja.

o kaina kokia? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti