Įkraunama...
Įkraunama...

Studijuojančios Šiaulių universitete (ŠU)

Tai niekam, iš čia besilankančių, neteko laikyti filosofijos/ verysad.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal aš nelabai į temą, o galbūt kaip tik į temą biggrin.gif Šiemet baigiau ŠU verslo administravimą, ir turiu visus užrašus visų studijų metų. Iš viso yra 4 knygos tikros, ir nemažai šviestų, labai daug konspektų, visokių teorijos skaidrių. Pilna egzamino klausimų daugeliui dalykų su visais atsakymais, pilna užduočių su sprendimais, daug namų darbų padaryta. Yra ir špargalkių ir t.t. Žodžiu viskas ko prireiks. Nieko beveik nebereiks pirkti, šviestis, spręsti, ieškoti atsakymų po knygas ir internetą, lakstyti po bibliotekas. Smulkesnį sąrašą (kas, kiek psl, kokiai paskaitai) atsiųsiu asmeniškai susidomėjusioms. Buvau tikrai pavyzdinga studentė, tad medžiaga tikrai labai gera. Šiuo metu tęsiu studijas magistrantūroje.
Atsakyti
Merginos, gal kas turite Zemes teises referata? Rasykite i AZ! Buciau laaaaabai dekinga!!!!! ATSILYGINSIU 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

reiktų atsakymo/komentaro į klausimą, kaip tarpusavyje susijusios komunikacijos priemonės: televizija, radijas, internetas. Ir kitas klausimas: kaip žmonėms atsirinkti masinės komunikacijos priemonėse: tinkamos, netinkamos.... Ačiū.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Esu ŠU ketvirtakursė, galvoju ir apie magistrą, gal atsirastų kas studijavo, ar studijuoja SGNSF socialinės pedagogikos magistrą?

Norėčiau paklausinėti kaip mokslas ir pan., nes pati esu iš kito fakulteto smile.gif.

Būčiau dėkinga už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Gal kažkas gali pakraupinti, ko galima tikėtis Algio Krupavičiaus egzamine? smile.gif Ar labai ten pas jį baisu, kaip vertina. Nes paskaitų skaidrės tokios atominės - kuo daugiau skaitai, tuo daugiau nežinai doh.gif
Atsakyti
Sveiki, labai norėčiau, kad atsirastų tokių, kurios ( -ie) studijavot ar studijuojat istoriją ŠU. smile.gif Viliuosi išgirsti atsiliepimų apie pačią studijų kokybę, dėstytojus, taip pat tai, kas lėmė jūsų pasirinkimą studijuoti būtent ŠU ir ar po studijų lengvai radote darbą, susijusį su jūsų specialybe. Jei pačios ( -ys) neturėjot tokio malonumo, tai gal teko išgirsti atsiliepimų iš pažįstamų. Manau, kad tos, kurios studijuojat Šiaulių universitete, nors ir kitą specialybę, vis tiek esat ką nors girdėję apie istorikus. 4u.gif Tai tiek pradžiai, jei atsiras jūsų, turėsiu konkretesnių klausimų. ax.gif
Atsakyti
labas vakarelis.. tai kaip suprantu, cia besimokanciu nebera?
Atsakyti
QUOTE(ragana87 @ 2014 09 21, 22:15)
labas vakarelis.. tai kaip suprantu, cia besimokanciu nebera?


Yra wink.gif
Atsakyti

Deimiliux, ka jus studijuojat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana87 @ 2014 10 09, 19:09)
Deimiliux, ka jus studijuojat? 4u.gif


Baigiau Edukologiją, o dabar baiginėju pradinį ir ikimokyklinį ugdymą smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kas studijuoja SU nuotoliniu budu?
Atsakyti