Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis ar seborejinis dermatitas?

Laba diena,
kreipiuosi su dideliu prasymu dar karta pakonsultuoti.
Mano sunui 2 m. 1 men. ant odeles pries 5 men. atsirado tokios raudonos demeles, sausokos, jam niezti. Ju yra ant rankyciu, kojyciu ir po kakliuku.....

Atlikom sekancius tyrimus:
Imunoglobulino kieki kraujyje, padidejusio nerode.t.y. gydytoja pasake, kad rodo 18 vienetu (jeigu tik as teisingai supratau), kas pagal amziu yra labai gerai ir atitinka norma. Taigi, iseina, kad alergines reakcijos nerodo.
Klijavo virs 20 skirtingu maisto megineliu ant nugarytes- rezultatas neigiamas, t.y. viska toleruoja ir nera alergizuojanciu maisto produktu.
Bandem kreiptis pas dermatologus- naudojom Cutivate ir Premandol (skirtingu laiku islaikem 10 dienu kursa) kartu vartojant Tavegyl'i 2 k. dienoje po 1/4 tabl., rezultatas nebuvo visiskai patenkinamas mano akimis- kadangi nebuvo pilnai isnyke demeles ir nustojus vartoti po kiek liko vel atsirasdavo toje pacioje vietoje.Taip pat isbandem Elidel'i, kuris t.p. nebuvo veiksmingas- netgi priesingai paastrino eiga.
Nusivyle visais siais metodais ir gydymais kreipemes pas Folio medicinos atstovus - siuo metodu buvo nustatyta, kad alergenai yra aplinkoje.

Kodel sio teiginio nepatvirtina jokie tyrimai? Jusu nuomone, ar verta pasitiketi Folio metodu nustatytu atsakymu? Ka dar mes, kaip tevai, galime padaryti issprendziant sia problema?
As dar iki siol vakare ir nakti maitinu pati, su vyru panasiu ligu neturejom, tik man oda yra sausesne.
Ka daryti dar? Kaip nuimti niezuli ir suzinoti priezasti?
Aciu labai.
Atsakyti
Gal būt reikia atlikti odos dūrio mėginius su aplinkos alergenais, gal reikia sutvarkyti aplinką ir maistą, gal reikia keisti gydymą. Nemačius vaiko, sunku ką nors pasakyti.
Atsakyti