QUOTE(ire @ 2008 05 23, 14:01)
Medinuk, gal esi prie advokatų?
Aš neįkainojamas

Jei iš tiesų nors kažką mokėjote advokatams, tai jie turėjo jums paaiškinti viską.
Manyčiau jūs tiesiog norėjote daugiau, nei jums priklausė ir tiek. Bet tai tik mano prielaidos ir skurdžios informacijos.
situacija nepavydetina, laikykis mergyt
bet tai kokiu chamu yra, dar sugeba i psichiatriane atsigult, kad isvengt atsakomybes. dieve, saudyt tokius prie sienos guminiais soviniais

bet tai kokiu chamu yra, dar sugeba i psichiatriane atsigult, kad isvengt atsakomybes. dieve, saudyt tokius prie sienos guminiais soviniais

Skaitau tavo ex aprasyma ir matau savo ex jis taip pat prase paskutinio karto(turbut tai liga kokia)o pries tai zadejo apkrest visokiom ligom-kaip vyriska.Eik i televizija ten greit paviesins ir pades o tkie kaip musu ex to ir bijo
Papildyta:
nereik is zmogaus saipytis ji juk praso patarimo
Papildyta:
nereik is zmogaus saipytis ji juk praso patarimo
as gal ne i tema,,bet su panasi problema::MANO VYRAS SU PIRMA ZMONA PRAGIVENO 6metus SANTOKOJ,JIEM BUVO PADOVANOTAS SKLYPAS.DABAR ISSESKIRE JAU 8METAI,AR GALI EX ZMONA PARDOTI TA SKLYPA VIENA?IR AR MANO VYRAS TURI TEISE TEIKALAUTI DALI
LABAI REIKIA KONSULTACIJOS..

QUOTE(Julite @ 2008 06 04, 13:17)
as gal ne i tema,,bet su panasi problema::MANO VYRAS SU PIRMA ZMONA PRAGIVENO 6metus SANTOKOJ,JIEM BUVO PADOVANOTAS SKLYPAS.
Matote... Iš savo patirties galiu pasakyti, kad labai retai kas nors yra dovanojama dviem žmonėms. Dažniausiai vienam kuriam. Jei sklypas buvo padovanotas jūsų vyro buvusiai žmonai, tai jis priklauso jai.
turbut padovanotas buvo jai,dovana gavo nuo savo mamos.bet pries metus ex zmona skambino ,prase paraso kad pardoti sklypa.mano vyras nesutiko.tai dabar ir nezinau ar priklauso jam koki dali to sklypo
QUOTE(Julite @ 2008 06 04, 13:28)
turbut padovanotas buvo jai,dovana gavo nuo savo mamos.bet pries metus ex zmona skambino ,prase paraso kad pardoti sklypa.mano vyras nesutiko.tai dabar ir nezinau ar priklauso jam koki dali to sklypo
Ar jie yra oficialiai išsiskyrę? Kadangi padovanotas jai, tai jūsų vyrui jis nepriklauso. Tam, kad parduoti galėjo reikėti parašo, jei jie vis dar sutuoktiniai. Tai nėra neišsprendžiama problema, tiesiog daugelis agentūrų nori apsidrausti.
Manyčiau, kad reikėtų įforminti skyrybas ir pasidalinti turtą, jei tai dar nebuvo padaryta. Tiesiog patiems bus ramiau.
QUOTE(Julite @ 2008 06 04, 10:28)
Nepykite, bet jei mama padovanojo savo dukrai, o ne zentui ar abiems tai kodel jus dar plesotes ir nepaliekat tai kas jei priklauso. Fui kaip negrazu

QUOTE(Medinis @ 2008 06 04, 13:31)
Ar jie yra oficialiai išsiskyrę? Kadangi padovanotas jai, tai jūsų vyrui jis nepriklauso. Tam, kad parduoti galėjo reikėti parašo, jei jie vis dar sutuoktiniai. Tai nėra neišsprendžiama problema, tiesiog daugelis agentūrų nori apsidrausti.
Manyčiau, kad reikėtų įforminti skyrybas ir pasidalinti turtą, jei tai dar nebuvo padaryta. Tiesiog patiems bus ramiau.
isseskire ofecaliai pres 8metus.na ...ACIU UZ INFO