Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 22, 18:54)
Net nesapnavau, kad gali man tai pasisekti, matyt čia atsakas už mano ašaras ir pergyvenimus  thumbup.gif  wub.gif

O ką mes tau sakėme? mirksiukas.gif Šaunu, kad viskas tvarkosi. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MrsRAT @ 2008 08 22, 23:30)
Mažiukams esu padariusi stende didelę spalvingą lentelę, kur kiekvienos pamokėlės pabaigoje žymiu spalva jų nuopelnus. Jie žino, kad pas mane į pamoką ateina jau su įvertinimu, kuris reikštų "prastai" ir jei nenori su tokiu ir likti turi padirbėti. Na tas darbelis, tai tiesiog aktyvumas, pasiruošimas pamokai, dėmesys ir panašūs dalykai.

Dėl sąsiuvinių (kalbant apie vyresnius) tai reikalauju vieno visokiems pratimams, plonas jis gali būti. O taip pat storo, kur vienoje pusėje žodynėlis, o kitoje (apverčiame aukštyn kojom ir rašom kaip į naują) gramatika. O testus ruošiu ant atskirų A4 lapų ir segu kiekvienam į aplanką (rugsėjo mėnesį visi susipirko, 70ct kainuoja). ir ne tik testus, laiškus, rašinėlius svarbesnius ir kitokius darbelius. Tėvai mėgsta per susirinkimus pažiūrėti, o ir patiems vaikams patinka.

thumbup.gif Labai geros idėjos.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Šiandien vel vaziuoju į Birzus. Žiūrėsim kaip čia viskas bus bet tikiuosi viskas bus gerai, nes į tą proftechninę grist tai nenoriu schmoll.gif
Grizusi pasipasakosiu Jums įspudzius. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 25, 08:00)
Labas rytas  4u.gif
Šiandien vel vaziuoju į Birzus. Žiūrėsim kaip čia viskas bus bet tikiuosi viskas bus gerai, nes į tą proftechninę grist tai nenoriu  schmoll.gif
Grizusi pasipasakosiu Jums įspudzius.  mirksiukas.gif

Lauksim lauksim smile.gif
O aš šiandien jau išeinu į darbą, nenoriu nenoriu, taip greit atostogos pralėkė verysad.gif
Atsakyti
Labutis !
Norėčiau jūsų patarimų, kaip pasielgti. O situacija tokia. Su 9kl. pernai mokėmės iš School English 6. Tačiau šiais m.m. kibsime į New Opportunities Intermediate. Keblumas tame, kad tie vadovėliai skirti mokytis 2 metus (9 ir 10 kl.). Viso vadovėlio su 10 kl tikrai nespėsime išeiti (dirbu pagrindinėje mokykloje). Ką patartumėte ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 25 rugpjūčio 2008 - 07:45
QUOTE(MrsRAT @ 2008 08 25, 08:04)
Lauksim lauksim smile.gif
O aš šiandien jau išeinu į darbą, nenoriu nenoriu, taip greit atostogos pralėkė  verysad.gif

Oi, kaip aš jums nepavydžiu. doh.gif Ir kaip pavydžiu sau. blush2.gif Mano kolegės irgi šiandien grįžta.
Atsakyti
Nuejau ir as siandien i savo naujaji darbeli....kazkoks kosmaras, nezinau nei kur eit, nei ka daryt, o niekas nieko nepaaiskina verysad.gif Suzinojau tik tiek, kad su Upstream'ais dirbsiu (bent jau juos man parode skaitykloj). Gal galetumet man kasnors teminio plano pavyzdeli Upstreasm'u intermediate ir upper intermediate atsiust? 4u.gif virginija.vinik@gmail.com Aciukas 4u.gif
Dar net nezinau su kokiom mokytojom dirbsiu. Eisiu rytoj dar pasizvalgyt, po mokytoju kambari pasitrinsiu, gal su kuo susipazinsiu. Tikiuos kad bent per posedi kazka suzinosiu, nes dabar toks tamsus miskas, kad net baisu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2008 08 25, 11:27)
Nuejau ir as siandien i savo naujaji darbeli....kazkoks kosmaras, nezinau nei kur eit, nei ka daryt, o niekas nieko nepaaiskina verysad.gif Suzinojau tik tiek, kad su Upstream'ais dirbsiu (bent jau juos man parode skaitykloj). Gal galetumet man kasnors teminio plano pavyzdeli Upstreasm'u intermediate ir upper intermediate atsiust? 4u.gif  virginija.vinik@gmail.com Aciukas  4u.gif
Dar net nezinau su kokiom mokytojom dirbsiu. Eisiu rytoj dar pasizvalgyt, po mokytoju kambari pasitrinsiu, gal su kuo susipazinsiu. Tikiuos kad bent per posedi kazka suzinosiu, nes dabar toks tamsus miskas, kad net baisu  doh.gif  verysad.gif

Viskas bus gerai. Susirask ten kokią kitą anglistę, kuri tave pašefuotų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 25, 11:29)
Viskas bus gerai. Susirask ten kokią kitą anglistę, kuri tave pašefuotų. mirksiukas.gif

Reikes rytoj paieskot kitos, tikiuosi bus draugiskos ir pagelbes. ax.gif Siandien tai nebesinorejo man ten nieko ieskot, tik kad greiciau pabegt is ten. Bet kai ramiai pamastau, gal ner taip baisu. Jau zinau kokie bus vadoveliai, bet tik tiek verysad.gif Et, greiciau praeitu sie susipazinimo darbai, nes jie mane i depresija varo sad.gif
Atsakyti
Sveikutės visos,
Norėčiau ir aš prisiglausti į jūsų būrelį. Nors mokykloje dirbsiu jau 9 metus, bet pasitart visada norisi, o mokykloje esu tik viena. dėstau anglų k. 8 - 12 klasėms. Dirbu su School English, Opportunities ir šiemet pradėsiu su Upstream'ais. 4u.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus kolege 4u.gif
Atsakyti
upstream beginner ir intermediate, B1+ per-intermediate, bet mainyciau i ka nors, tarkimes per AZ
Atsakyti
Sveikos kolegės,
registruojuos į kursus, reikia darbotvarkę išverst, gal galėtumėte padėti su šiuo sakinuku, nesu anglistė, bijau nusigrybaut doh.gif
preparations of stands European fair
dėkui iš anksto
Atsakyti