QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 22, 18:54)
Net nesapnavau, kad gali man tai pasisekti, matyt čia atsakas už mano ašaras ir pergyvenimus

O ką mes tau sakėme?

Papildyta:
QUOTE(MrsRAT @ 2008 08 22, 23:30)
Mažiukams esu padariusi stende didelę spalvingą lentelę, kur kiekvienos pamokėlės pabaigoje žymiu spalva jų nuopelnus. Jie žino, kad pas mane į pamoką ateina jau su įvertinimu, kuris reikštų "prastai" ir jei nenori su tokiu ir likti turi padirbėti. Na tas darbelis, tai tiesiog aktyvumas, pasiruošimas pamokai, dėmesys ir panašūs dalykai.
Dėl sąsiuvinių (kalbant apie vyresnius) tai reikalauju vieno visokiems pratimams, plonas jis gali būti. O taip pat storo, kur vienoje pusėje žodynėlis, o kitoje (apverčiame aukštyn kojom ir rašom kaip į naują) gramatika. O testus ruošiu ant atskirų A4 lapų ir segu kiekvienam į aplanką (rugsėjo mėnesį visi susipirko, 70ct kainuoja). ir ne tik testus, laiškus, rašinėlius svarbesnius ir kitokius darbelius. Tėvai mėgsta per susirinkimus pažiūrėti, o ir patiems vaikams patinka.
Dėl sąsiuvinių (kalbant apie vyresnius) tai reikalauju vieno visokiems pratimams, plonas jis gali būti. O taip pat storo, kur vienoje pusėje žodynėlis, o kitoje (apverčiame aukštyn kojom ir rašom kaip į naują) gramatika. O testus ruošiu ant atskirų A4 lapų ir segu kiekvienam į aplanką (rugsėjo mėnesį visi susipirko, 70ct kainuoja). ir ne tik testus, laiškus, rašinėlius svarbesnius ir kitokius darbelius. Tėvai mėgsta per susirinkimus pažiūrėti, o ir patiems vaikams patinka.