Kadangi i nestukiu temas jau nebetinkam, jau mamytes su pilvinukais tegu pasidalina savo patirtimi sugryzus is gimdymo namu

Sveika, nu man tai kancia buvo buti gimdymo namuose tai namuose labai gerai jauciausiu su maziuku, nebuvo jokiu problemu nors daznai viena budavau, bet viska pasidarydavau ir pamegzti laiko likdavo
.Paprasciausia susidariau sau sioki toki grafika ir viskas, juo ir judi
.Gal mano mazius labai geras buvo, bet pirmos dienos man nebuvo kancia, tik dziaugsmas. Tik vienintele man problemele su abiem vaikais buvo pieno perteklius
, tai prasiau vyro kad pientauki nuvaziuotu nupikti ir kad nesimestu uzdegimas teko, papukus i kopusto labus vyniuoti
, cia rimtai.

QUOTE(dzigite @ 2008 05 25, 15:18)
Kadangi i nestukiu temas jau nebetinkam, jau mamytes su pilvinukais tegu pasidalina savo patirtimi sugryzus is gimdymo namu 

As dar tinku i nestukiu temas

as vos dvi paras istveriau klinikose - lova nepatogi, aplinka - ne namai, tai kadangi viskas gerai buvo, tai 3dieni pagimdziau, o 5dieni po pietu jau namo paleido ...
iskart lengviau pasidare sieloj
ir pilvinyte jau rankose

na, tikiuosi kad jau ir as greitai prisijungsiu i jusu sia temele

QUOTE(Andren @ 2008 05 25, 13:59)
Sveika, nu man tai kancia buvo buti gimdymo namuose tai namuose labai gerai jauciausiu su maziuku,

Namie ir sienos padeda.
Mažylė mano laba jau rankinukė, vis kas nors jai ramybės neduoda, tai dienas leidžiam kartu.

Tėtukas atostogas pasiėmė, tai namie labai padeda, su vyresnėliu užsiima,o mudvi pratinamės prie najienų

o as radau sprendima, kaip nerima pashalint, kad nepraziopsot kada prabunda mazyle, bunant kituose kambariuose - vaikishka racija pasiskolinau, tai dabar ir prie kompo ramiai galiu sedet, ir radija isijungus tvarkytis virtuvej - racija pradeda zirsti kai tik mazyle prabunda ir knerzeti pradeda
su pirmu neturejau tokio daikciuko, o butu pravertes labai.....
nes taip, tai irgi negalejau niekur is kambario trauktis, vis atrodo, kad jau sneka mazoji.....

su pirmu neturejau tokio daikciuko, o butu pravertes labai.....

nes taip, tai irgi negalejau niekur is kambario trauktis, vis atrodo, kad jau sneka mazoji.....

Aciu Dzigite uz nauja temele
as taip pat galvoju isigyt racija dabar kai mano vyresnioji namie tai jinai man kai racija labai atsakingai priziuri broliuka siandien mano mazylis labai irzlus tai jau spejau nusivaryt nuo koju pyksta ir nesuprantam ko eisim i lauka gal ten apsiramins

Na uz keliu savaiteliu gal ir mes cia prisijunksim...

sveikos mamytes!
sveikinu dzigite!!!
mano pupa tai atpilineja ziauriai, jau nebeturiu svariu drabuziu, nors skalbiu kasdien
. Bet gan rami, tai galvoju gal nieko baisaus
sveikinu dzigite!!!

mano pupa tai atpilineja ziauriai, jau nebeturiu svariu drabuziu, nors skalbiu kasdien