Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(Renatėlė @ 2008 06 25, 21:52)
mano spurgytės pagal receptą iš šio forumo, tik forma graži neišėjo  ax.gif
user posted image

Oj, alpstu. O galima nuorodą į receptuką?
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinot, ka deda Cili picerijose i cheescake'a, kad toks kietas virsutinis surio sluoksnis gaunasi? g.gif dariau surio pyraga pagal viena receptuka is Cheescake'u temos, tai virsus gavosi minkstas kaip kiausiniene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux @ 2008 06 26, 13:46)
Sveikos, gal kuri zinot, ka deda Cili picerijose i cheescake'a, kad toks kietas virsutinis surio sluoksnis gaunasi?  g.gif dariau surio pyraga pagal viena receptuka is Cheescake'u temos, tai virsus gavosi minkstas kaip kiausiniene  doh.gif

O tau visas tas varskes sluoksnis skystas gavosi?ar tu su varske darei,ar su tepamu varskes suriu(philadelfia)?Kazkoki recepta turiu,paieskosiu.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 06 26, 17:41)
O tau visas tas varskes sluoksnis skystas gavosi?ar tu su varske darei,ar su tepamu varskes suriu(philadelfia)?Kazkoki recepta turiu,paieskosiu.

dariau su Riccotos suriu, gavosi kiausinienes konsistencijos g.gif
Atsakyti
Na, o aš pasirodysiu savo tortą. Prapjauto foto dar nėra, jei įdomu, ryt galėsiu įdėti kaip atrodo prapjautas.
Čia jo receptas:
Reikės:
Biskvitui :
4 kiaušiniai
4 šaukstai karšto vandens
50g cukraus,
migdolų esensijos
60g. miltų
40g. krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių

Kiaušinius išplakti su karštu vandeniu, cukrumi, 4-6 lašais esensijos iki tirštų putų.
Miltus,krakmolą ir kepimo miltelius sumaišyti ir persijoti i kiaušinių plakinį ir atsargiai įšmaisyti, supilti į formą, ištiestą sviestiniu popieriumi.
Kepti 200 laipsniu orkaitėje 4-5 minutes.
Įdarui:
200g varškės,
500g grietinės,
0.5 kg braškių,
3 saukstai želatinos.
Varske ir braskes pertrinamos per sieteli, Sumaisomos su grietine. Nedideliame kiekyje vandens isbrankinama zelatina ir supilama į šią masę. Pusę masės pilti ant torto biskvito, palaukti kol įdaras apstings. Tada dėti kitą biskvitą, ir vėl pilti įdarą.

Aš biskvitus dar sulaisčiau prieš dedant įdarą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LABUSKA: 26 birželio 2008 - 18:05
Sveikos, merginos smile.gif
Bežiūrinėdama jūsų gardumynus, sumaniau pasiūlyti sudalyvauti mano bloge vykstančiame desertų konkurse. Jei jau gaminate ir jei jau fotografuojate.. wink.gif
Laimėtoja be desertų žinovės titulo bei šlovės gaus ir dovanų - 100 Lt čekį apsipirkti knygyne manoknyga.lt wink.gif
Gal tik vėlokai sugalvojau čia parašyti - iki pabaigos liko tik 1,5 savaitės.. doh.gif Bet gi dažnai gaminančios tikrai suspės smile.gif
Atsakyti
pagaliau prisiruosiau pagamint baklava.Darbo tikrai nedaug.
175g nesusytu pistaciju riesutu,
125g kedro riesuteliu,
1a.s.cinamono,
1/2 a.s.maltu gvazdikeliu,
ziupsnelis malto muskato,
2v.s.cukraus,
225g filo teslos(tos plonais lapeliais),
75g tirpinto sviesto,
sirupui:
kardamono
1/2 tarkuotos citrinos zieveles ir sultys,
225g medaus.
Riesutus susmulkinti,sumaisyti su priskoniais ir cukrumi.Ikaitinti orkaite 170 temp.
Riebalais istepta skardele.Viena lapeli filo teslos deti i skardele,aptepti lydytu sviestu,taip sudeti puse teslos lapeliu,kiekviena aptepant sviestu.Tada paskleisti riesutus ir vel deti teslos lapelius,vis aptepant sviestu.Supjaustyti astriu peiliu rombais,ipjaunant iki dugno.Kepti 30min,tada padidinti karsti iki 220 ir dar kepti15min,kol taps graziai rusva.Tuo tarpu pasidaryti sirupa.I puoda sudeti kardamona,tarkuota zievele,citrinos sultis,medu ir uzpilti150ml vandens.Uzvirinti ir ant letos ugnies pavirti5 min.Iskepusia baklava aplaistyti puse sirupo.Kai praves uzpilti likusi.
Riesutus galima naudoti ir kitokius,as dar dejau truputi graikisku
Atsakyti
Laba diena didžiosiod saldumynų žinovės ir gamintojos. Gal galit patart? Koks čia galėtų būti padažiukas? Gal ką galit pasiųlit pasigamint tinkamo? Ačiū 4u.gif
http://www.supermama...?...3235&st=252
Atsiprašau rankdarbių temos autorės, kad pasiskolinau jos puslapiuką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 27 birželio 2008 - 19:49
QUOTE(Jūja @ 2008 06 27, 20:47)
Laba diena didžiosiod saldumynų žinovės ir gamintojos. Gal galit patart? Koks čia galėtų būti padažiukas? Gal ką galit pasiųlit pasigamint tinkamo? Ačiū 4u.gif
http://www.supermama...?...3235&st=252
Atsiprašau rankdarbių temos autorės, kad pasiskolinau jos puslapiuką blush2.gif

ar tai turejai omeny? user posted image

tai juk cia vaisiai ivairiu rusiu, o padaziukas, manau, jugurtas
Atsakyti
[URL=http://user posted image]My Webpage[/URL]
QUOTE(daividija @ 2008 06 27, 21:23)
pagaliau prisiruosiau pagamint baklava.Darbo tikrai nedaug.
175g nesusytu pistaciju riesutu,
125g kedro riesuteliu,
1a.s.cinamono,
1/2 a.s.maltu gvazdikeliu,
ziupsnelis malto muskato,
2v.s.cukraus,
225g filo teslos(tos plonais lapeliais),
75g tirpinto sviesto,
sirupui:
kardamono
1/2 tarkuotos citrinos zieveles ir sultys,
225g medaus.
Riesutus susmulkinti,sumaisyti su priskoniais ir cukrumi.Ikaitinti orkaite 170 temp.
Riebalais istepta skardele.Viena lapeli filo teslos deti i skardele,aptepti lydytu sviestu,taip sudeti puse teslos lapeliu,kiekviena aptepant sviestu.Tada paskleisti riesutus ir vel deti teslos lapelius,vis aptepant sviestu.Supjaustyti astriu peiliu rombais,ipjaunant iki dugno.Kepti 30min,tada padidinti karsti iki 220 ir dar kepti15min,kol taps graziai rusva.Tuo tarpu pasidaryti sirupa.I puoda sudeti kardamona,tarkuota zievele,citrinos sultis,medu ir uzpilti150ml vandens.Uzvirinti ir ant letos ugnies pavirti5 min.Iskepusia baklava aplaistyti puse sirupo.Kai praves uzpilti likusi.
Riesutus galima naudoti ir kitokius,as dar dejau truputi graikisku



Labai skaniai atrodo. 4u.gif

O ar jau ragavot ,manau ,kad sunku sulaukt kol tokie skanumynai atvėsta ,iš karto noris paragaut bigsmile.gif .Jau seniai apie baklavą skaitinėju,bet iki šiol neprisiruošiau jos pabandyt kept.
O vakar iškepiau pyragėlius su avižiniais dribsniais,abrikosais ir pudingu,improvizacija skaitytų receptų tema. smile.gif[URL=http://http://i187.photobucket.com/albums/x302/sausine/P6272818a.jpg]
Atsakyti
QUOTE(norilonyte @ 2008 06 27, 20:55)
ar tai turejai omeny? user posted image

tai juk cia vaisiai ivairiu rusiu, o padaziukas, manau, jugurtas

aha, šitą 4u.gif Aš irgi galvojau, kad jogurtas, bet gal kas žinot kokį vors padažiuką ne jogurtinį. Kokį vanilininį ar šiaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūja @ 2008 06 27, 22:24)
aha, šitą 4u.gif Aš irgi galvojau, kad jogurtas, bet gal kas žinot kokį vors padažiuką ne jogurtinį. Kokį vanilininį ar šiaip ax.gif


gal tiktu vanilinis padazas is Sonatinos receptu g.gif
Atsakyti