Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(daividija @ 2008 06 29, 00:15)
O as siandien dariau stai sita Sonatinos vyniotini,nes turejau kzkur sunaudoti kiausiniu baltymus.Skanus vyniotinis,istirpo greitai.

O as tuos migdolus ir be nieko pagrauzciau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LABUSKA @ 2008 06 26, 19:03)
Varske ir braskes pertrinamos per sieteli, Sumaisomos su grietine. Nedideliame kiekyje vandens isbrankinama zelatina ir supilama į šią masę. Pusę masės pilti ant torto biskvito, palaukti kol įdaras apstings. Tada dėti kitą biskvitą, ir vėl pilti įdarą.

Aš biskvitus dar sulaisčiau prieš dedant įdarą.
user posted image


Labai norėčiau pamatyt prapjautą.
Biskvitas čia kepamas vienas ir paskui pjaunamas pusiau? Ar viršutinis sluoksnis tikrai turi būti įdaras, o ne biskvitas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsinmediss: 29 birželio 2008 - 21:00
Prašau, atsakykit ir kas nors kitas, jeigu numanot atsakymus į mano klausimus. Labai skubiai reikia verysad.gif .
Atsakyti
Sveikos, mamytės, na aš žinau tokį receptuką kaip pasidaryti KONDENSUOTĄ PIENĄ (sutirštintą pieną), aš pati išbandžiau ir tas skonis na jau labai labai panašus, bet man atrodo, kad dar kažko trūksta. (Dabar neatsimenu mintinai recepto, bet kai susirasiu savo receptų knigelę parašysiu. 4u.gif Iki, einu vaistų gerti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinmediss @ 2008 06 30, 09:22)
Prašau, atsakykit ir kas nors kitas, jeigu numanot atsakymus į mano klausimus. Labai skubiai reikia  verysad.gif .


na kiek zinau tai dazniausiai biskvitas buna kepamas ir pjaunamas per puse ar net 3 dalis. o jau kaip ji idaryti tai cia tavo fantazija mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia mano tortukas.

user posted image

Reikes:
2 pakeliai margarino (po 500gr.)
3 saukstai grietines
2 pakeliai vanilinio cukraus
2 stiklines pieno
2 trynius
700 gr. miltu

Ant stalo pilam miltus,padarom tokia duobute ir i ja supjaustam smulkiai margarina,biski druskos,grietine ir gerai ismaisom. tada kapojam peiliu iki vientisos mases. Iseis tokia su smulkiais gabaliukais. Padedam biski i saldytuva. Iskaciojam tesla. Su lekste padarom blynus. Iseina kazkur 8-6 blynai. Pries dedant i orkaite,biski pabadom su sakute.

Kremas

Istirpinti 500gr. margarino,dedam 300gr. miltu,vanilini cukru ir gerai vioska ismaisom. Ir nuimam puoda nuo ugnies. Tada i kita puodam pilam 2 stiklines pieno+700gr. cukraus ir maisom ant silpnos ugnies,kol neistirps cukrus. Tada imam pirma puoda,kur buvo mase su miltais ir margarinu ir i ja pilam mase su pienu ir cukrum. Ir verdam kol sutirstes. Kai mase atsils,dedam trinius.

Atrodo taip.
user posted image

Pirmam dariau kakavini krema. 1 indelis sutirstinto kondensuoto pieno, 3-4 saukstai kakavos,ir biski cukraus idejau.
Jei tingit daryt tesla,tai parduose yra sluoksniuota tesla uzsaldyta. Viena karta reikejo labai greitai,nes nelauktai sveciai turejo ateiti. tai nubegau i parduotuve ir nupirkau jau gatavus napoleono korzus. Liko padaryt krema ir pertepti.
Atsakyti
Savaitgaliui dariau zele torta! Dariau is zele pakeliu,tik dar dejau persikinio ir vysninio skonio jogurto sluoksnius ( i jogurta supyliau to pacio skonio istirpinta zele)


user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2008 06 30, 10:28)
Cia mano tortukas.





QUOTE(cashmira @ 2008 06 30, 11:23)
Sitas mano megiamiausias,dabar visa gabala suryciau.As visada darau is pirktos sluoksniuotos teslos,nes tingiu daryt tesla blush2.gif  thumbup.gif
Savaitgaliui dariau zele torta! Dariau is zele pakeliu,tik dar dejau persikinio ir vysninio skonio jogurto sluoksnius ( i jogurta supyliau to pacio skonio istirpinta zele)

labai graziai atrodo!!!!Toooks gaivus.
Atsakyti
varskes braskiu torciukas 4u.gif nepavyksta foto deti doh.gif
Papildyta:
nepavyksta foto deti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga222: 30 birželio 2008 - 14:07
Braškių pyragas. Labai skanus, nebrangus ( kadangi turim ir sodą su nuosavom braškėm, ir močiutę, kuri augina karvę ( tai pieno, sviesto duoda ) tongue.gif ) .


Tešlai: 2 kiaušiniai, puse stiklinės cukraus, 1/3 stiklinės pieno, 50gr sviesto, 1 stiklinė miltų ir nubrauktas šaukštelis gesintos sodos.
Įdarui: braškių apie 1,5 stiklinės ir pabarstimui cukraus pudros.
Sviestą ištirpinti. Kai jis atvės supilti į jį pieną, sumušti kiaušinius ir supilti cukrų bei išmaišyti gerai, o tada supilti sodą, o po to ir miltus ir vėl gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą skardą, o ant viršaus pridėlioti pjaustytų braškių. Keprti orkaitėje apie 30-35 min. maždaug 200 laipsnių temperatūroje. Ištraukus apibarstyti gausiai cukraus pudra, o po to netrukus galima ir vaišintis. Skanu su pienu ar kava. Skanaus!

Aš dariau dvigubą porciją, pudra nebarsčiau.

user posted image

Atsakyti
nepavyksta foto deti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinmediss @ 2008 06 29, 21:56)
Labai norėčiau pamatyt prapjautą.
Biskvitas čia kepamas vienas ir paskui pjaunamas pusiau? Ar viršutinis sluoksnis tikrai turi būti įdaras, o ne biskvitas?


Prapjauto jau nebėra biggrin.gif
Čia yra du biskvitai - pirmas (apačioje), ir kitas per vidurį. Viršuje yra jau įdaras, o kadangi jis iš želė, tai sustingęs, ir galima ant viršaus dėti ką nori puošimui.
Biskvitą iškepusi darau taip: kepu kvadratinėje orkaitės blėkoje, tada su torto forma išspaudžiu pirmą biskvitą, o tada iš likučių sudėlioju antrą biskvitą, nes pas mane du sveiki biskvitai neišsispaudžia, gal blėka per maža, ar torto forma per didelė blush2.gif
Atsakyti