Įkraunama...
Įkraunama...

Bealkoholiniai gėrimai

Siandien Maximoj maciau sausa raudona vyna, ant kurio etiketes buvo uzrasyta "be alkoholio"!!! Man tai naujiena. O jus gal jau esat bandziusios? Idomu koks skonis...
Hm... pagalvojau as, is pradziu alus, dabar vynas. Neuzlgo turbut ir degtine be alkoholio prades gamint doh.gif
Atsakyti
Lietuvoj nebandzhiau, bet kuri teko gerti JAV tai man truputi britkus buvo. Nors buvau neshchia, grizhau prie normalaus wink.gif
Gal nuo firmos priklauso? Pabandyk!
Atsakyti
.......sitas vynas Lietuvoj ne naujiena,as jau jo esu gerus ir nemazai gal pries 4-5 metus,pirkdavau* Medijoj*nezinau,man jis visai nieko,tik biski burna sutraukdavo biggrin.gif ,bet gerti tikrai galima,tik paskui dingo ir nebuvo niekur ,klausinedavau ir klausinedavau ,matyt vel atveze laugh.gif biggrin.gif laugh.gif biggrin.gif .......labai smagu pagurksnot,kaip su masina kur buni, thumbup.gif
Atsakyti
MAciau Thomas phillipse Punco ir karsto vyno koncentrata bealkoholini. Skiesti reikia 1:6 - tai gana daug ten to geralo turetu gautis, nes butelka gal 700 ml - tai apie 5 litrus gaunasi wink.gif, o kaina apie 9 lt. Arteja gimtadienis - tai reikes sau nusipirkti. Gal jau yra bandziusiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 15 sausio 2005 - 17:38
Na, as gavau dovanu raudono ir balto Ebony Vale (vokiskas), raudona paragavau, na klaikiai slykstus. Nenaturalaus skonio, o dar ir su konservantais.
Labai megstu gera sausa vyna, jo pasiilgau, bet geriau jau puse taures tikro, negu tas schmoll.gif
Atsakyti
Nu nežinau bealkoholinis vynas g.gif . Neragavau, bet man atrodo , kad tas pats yra atsigerti vynuogių sulčių, bent jau skanu bus, o jei nori vyno tai geriau puse taurės tikro.
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif


Gal zinote, kur butu galima nusipirkti NEALKOHOLINIO sidro? unsure.gif
Atsakyti
Bealkoholinis vynas - senas reikalas, bet jau skonio šlykštumas tai neišpasakytas.. kažkoks surūgęs išsigaravęs šampanas ar panašiai.. žodžiu gerti neįmanoma.. va bealkoholinis alus thumbup.gif pliaupdavau, kai nėščia buvau smile.gif
Atsakyti
Paragaukit Torres nealkoholini balta vyna, tikrai liuks, didesnese maksimose jo yra.drinks_cheers.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti