Įkraunama...
Įkraunama...

PEG PEREGO vežimėliai

Gal kas jau turite? Kokie atsiliepimai? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Turim, isbandysim po poros-trejeto savaiciu. cool.gif
Atsakyti
Tai ar jam reikėjo atskirą temą kurti? Yra pegperegų temelė, kur aptarinėjami visi šios firmos modeliai...
Atsakyti
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 27, 10:11)
Tai ar jam reikėjo atskirą temą kurti? Yra pegperegų temelė, kur aptarinėjami visi šios firmos modeliai...

Todel, kad tema "Peg perego vezimaiciai" pasieke max puslapiu skaiciu ir yra uzdaryta.

Man irgi butu idomu suzinoti, kas yra isbande Skate. Ar yra kokiu trukumu? Atrodo, ganetinai sunkus - net 15kg..
Atsakyti
QUOTE(Xmas @ 2008 05 31, 23:59)
Todel, kad tema "Peg perego vezimaiciai" pasieke max puslapiu skaiciu ir yra uzdaryta.

VA ČIA kalbama apie visus Peg Perego vežimėlius mirksiukas.gif
Atsakyti
KOTRYNOS tinklapyje atradau SKATE vežimėli wub.gif
jis man pasirodė toks mielas wub.gif
gal kas turit, pasidalinkit nuomone apie ji 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žuvytė555: 24 rugsėjo 2008 - 12:32
Ir man mielas pasirode, bet 15kg sveria doh.gif nepanesiu kai reikes uzsinesti
Atsakyti
na taip,gyvenanciam daugiabutyje tai svoris labai aktualu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos

mane ir domina sis vezimelis, tik noretusi suzinoti jo + ir -, gal kuri jau isbande?but malonu isgirsti 4u.gif , man jis atrodo superinis wub.gif
Atsakyti
domejausi siuo vezimu ir maciau gyvai Kotrynoj Kaune, tai apsigalvojau ir nepirkau. Pirma del svorio , jis gana sunkus, antra nepatiko is lopsio padaryta sportine dalis schmoll.gif tikrai gana siaura ir nepatogi pasirode ir siaip ji pastumdzius po parduotuve supratau kad nebenoriu g.gif nemanevringas pasirode, kazkoks griozdiskas doh.gif

nuotraukoj zymiai grazesnis nei tikrovej unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 24 rugsėjo 2008 - 15:29
QUOTE(Liusii @ 2008 09 24, 17:29)
domejausi siuo vezimu ir maciau gyvai Kotrynoj Kaune, tai apsigalvojau ir nepirkau. Pirma del svorio , jis gana sunkus, antra nepatiko is lopsio padaryta sportine dalis  schmoll.gif tikrai gana siaura ir nepatogi pasirode ir siaip ji pastumdzius po parduotuve supratau kad nebenoriu  g.gif nemanevringas pasirode, kazkoks griozdiskas  doh.gif

nuotraukoj zymiai grazesnis nei tikrovej  unsure.gif

faktas tas, kad reikai butinai apziureti gyvai, ot sunkus darbas laukia g.gif 4u.gif aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žuvytė555 @ 2008 09 24, 13:24)
KOTRYNOS tinklapyje atradau SKATE vežimėli wub.gif
jis man pasirodė toks mielas  wub.gif
gal kas turit, pasidalinkit nuomone apie ji 4u.gif
user posted image

Radote Kotrynos tinklalapy o paveiksliuka nukopinot is jusuvaikui .lt lotuliukas.gif
Atsakyti