Gal kas jau turite? Kokie atsiliepimai?
Tai ar jam reikėjo atskirą temą kurti? Yra pegperegų temelė, kur aptarinėjami visi šios firmos modeliai...
QUOTE(Ingule20 @ 2008 05 27, 10:11)
Tai ar jam reikėjo atskirą temą kurti? Yra pegperegų temelė, kur aptarinėjami visi šios firmos modeliai...
Todel, kad tema "Peg perego vezimaiciai" pasieke max puslapiu skaiciu ir yra uzdaryta.
Man irgi butu idomu suzinoti, kas yra isbande Skate. Ar yra kokiu trukumu? Atrodo, ganetinai sunkus - net 15kg..
QUOTE(Xmas @ 2008 05 31, 23:59)
Todel, kad tema "Peg perego vezimaiciai" pasieke max puslapiu skaiciu ir yra uzdaryta.
VA ČIA kalbama apie visus Peg Perego vežimėlius
KOTRYNOS tinklapyje atradau SKATE vežimėli
jis man pasirodė toks mielas
gal kas turit, pasidalinkit nuomone apie ji
Ir man mielas pasirode, bet 15kg sveria
nepanesiu kai reikes uzsinesti
na taip,gyvenanciam daugiabutyje tai svoris labai aktualu
Sveikos merginos
mane ir domina sis vezimelis, tik noretusi suzinoti jo + ir -, gal kuri jau isbande?but malonu isgirsti
, man jis atrodo superinis
mane ir domina sis vezimelis, tik noretusi suzinoti jo + ir -, gal kuri jau isbande?but malonu isgirsti
domejausi siuo vezimu ir maciau gyvai Kotrynoj Kaune, tai apsigalvojau ir nepirkau. Pirma del svorio , jis gana sunkus, antra nepatiko is lopsio padaryta sportine dalis
tikrai gana siaura ir nepatogi pasirode ir siaip ji pastumdzius po parduotuve supratau kad nebenoriu
nemanevringas pasirode, kazkoks griozdiskas 
nuotraukoj zymiai grazesnis nei tikrovej
QUOTE(Liusii @ 2008 09 24, 17:29)
domejausi siuo vezimu ir maciau gyvai Kotrynoj Kaune, tai apsigalvojau ir nepirkau. Pirma del svorio , jis gana sunkus, antra nepatiko is lopsio padaryta sportine dalis
tikrai gana siaura ir nepatogi pasirode ir siaip ji pastumdzius po parduotuve supratau kad nebenoriu
nemanevringas pasirode, kazkoks griozdiskas 
faktas tas, kad reikai butinai apziureti gyvai, ot sunkus darbas laukia
QUOTE(žuvytė555 @ 2008 09 24, 13:24)
KOTRYNOS tinklapyje atradau SKATE vežimėli

Radote Kotrynos tinklalapy o paveiksliuka nukopinot is jusuvaikui .lt