
imu sumustinukus su silkute,labai jau apetitnai atrodo

daividija įvarei man košmarus vakar
visa naktį sapnavau blaškausi po parduotuvės ir visur lašiša išpirkta
: negerai eit čia prieš miega negerai...
Elena jamu viska
:
Spygle ir tavo picą jamu irgi



Elena jamu viska

Spygle ir tavo picą jamu irgi

Kaip pica skaniai atrodo
Šiandien jei pavyks nufotografuosiu jei ką gero gaminsiu
Šiandien jei pavyks nufotografuosiu jei ką gero gaminsiu

QUOTE(Lera @ 2008 06 05, 10:07)
Labai tingiu gaminti, karsta, tai as jamu viska, kas tik lieka nuo visu





Skanumynus merginos cia rodot
pajamsiu visko po truputi
O kas norit, prasom bulviniu blynu su surio idaru



O kas norit, prasom bulviniu blynu su surio idaru


QUOTE(Lera @ 2008 06 05, 07:07)
daividija įvarei man košmarus vakar
visa naktį sapnavau blaškausi po parduotuvės ir visur lašiša išpirkta
: negerai eit čia prieš miega negerai...
Elena jamu viska
:
Spygle ir tavo picą jamu irgi



Elena jamu viska

Spygle ir tavo picą jamu irgi

Atleisk,nepyk,kad jau taip gavosi


vel visko skaniausiai prisiziurejau

Bulviniu blynu noriu,tingiu kept,ai nei bulviu nera,nusiraminau.
baklazanai kaip skaniai atrodo,reikes vel pradet pirkt juos.Ir picos noriu...
Jamu blynus prie sriubos
Rugštynių sriuba su kukuliais
.Vanduo,rugštynės,bulijonas,faršas su prieskoniais

Rugštynių sriuba su kukuliais


Pas mus paprasta vakarienė, ale užtai pažiūrėkit kiekis koks
Prašom nesijuokti, čia vadinasi vyrą ruošiu parai į darbą
Taigi, troškinta jautiena, alia guliašas (jautienos mėsyte pjaustyta, troškinta keptuvėj, vėliau morkų įdėta, o ant pačios pabaigos - svogūno. Padažas iš pačios mėsos besitroškinant gaunasi, tik šiek tiek įberiu miltų, kad tirščiau būtų, na ir šiek tiek tomato). Taigis fotoreportažas:

Balandėliai, receptas kaip ir visų, faršas, ryžiai, svogūniukas, kiaušiniai, prieskoniai ir aišku kopūstas
Padažas: sviestas, grietinėlė, tomatas

Tinginio čeburiekai (ant lakštinių vaflių dedam suprieskoniuota, svogūnų pridėtą faršo masę, ištepam vaflį, uždedam ant viršaus dar vieną lakštą, supjaustom ir į tešlą pavolioję kepam)

O kadangi man gerklę skauda po nakties (nežinau ką aš veikiau, kad skauda) tai arbatos pasidariau iš žalių mėtų lapų
http://img254.images...cture080ve5.jpg
O vyras tikiuosi bus laimingas ir sotus, ir geru žodžiu mane minės


Taigi, troškinta jautiena, alia guliašas (jautienos mėsyte pjaustyta, troškinta keptuvėj, vėliau morkų įdėta, o ant pačios pabaigos - svogūno. Padažas iš pačios mėsos besitroškinant gaunasi, tik šiek tiek įberiu miltų, kad tirščiau būtų, na ir šiek tiek tomato). Taigis fotoreportažas:

Balandėliai, receptas kaip ir visų, faršas, ryžiai, svogūniukas, kiaušiniai, prieskoniai ir aišku kopūstas


Tinginio čeburiekai (ant lakštinių vaflių dedam suprieskoniuota, svogūnų pridėtą faršo masę, ištepam vaflį, uždedam ant viršaus dar vieną lakštą, supjaustom ir į tešlą pavolioję kepam)

O kadangi man gerklę skauda po nakties (nežinau ką aš veikiau, kad skauda) tai arbatos pasidariau iš žalių mėtų lapų
http://img254.images...cture080ve5.jpg
O vyras tikiuosi bus laimingas ir sotus, ir geru žodžiu mane minės

O as siandien tingiu gamint
Taigi mano pietus tokie

Tik kazkodel nuotraukoj labai jau dideli tie sumustinukai atrodo
(su rukyta vista ir kalakutienos vyniuotiniu)



Tik kazkodel nuotraukoj labai jau dideli tie sumustinukai atrodo

Jau kiek skanėstų
imu bulvinius blynus be sūrio
tiesa, ir dar baladėlį imu, jau kelinta diena "darau"
o čia AČIŪ DAIVIDIJAI-nepamenu, kada taip skaniai valgiau

dariau mielinius blynus, tik įtarkavau obuolio ir iškepusius apibarsčiau cukrumi, na čia gal tie vadinami sklindžiai
valgiau irgi su šviežiom trintom braškėm



o čia AČIŪ DAIVIDIJAI-nepamenu, kada taip skaniai valgiau


dariau mielinius blynus, tik įtarkavau obuolio ir iškepusius apibarsčiau cukrumi, na čia gal tie vadinami sklindžiai


O vyras tikiuosi bus laimingas ir sotus, ir geru žodžiu mane minės

[/quote]
Na jau tikrai laimingas turi buti


