aš eisiu kept lašišą,jei spėsiu-nufotkinsiu
Mammka
aš eisiu kept lašišą,jei spėsiu-nufotkinsiu
aš eisiu kept lašišą,jei spėsiu-nufotkinsiu
QUOTE(mammka @ 2008 06 07, 10:06)
Skanumynų daug,o aš per tokį karštį jokio apetito neturiu
.
Kepiau kotletus,paišdykavau biški
.
Bulvės jau pabodo,o padažą su grietinėlė ir bulijonu dariau
.Dar paprikos dėjau,labai mėgstu
Kepiau kotletus,paišdykavau biški
Bulvės jau pabodo,o padažą su grietinėlė ir bulijonu dariau
imu tavo kotletus,nes dar nieko nevalgiau,o atrodo skaniai
QUOTE(Agniska @ 2008 06 07, 10:32)
o as palauksiu, kol Agniska iskeps lasisa
Kadangi reguliariai pradėjau čia kystelt nosį, tai pasirodysiu ką, nors ir neturėdami dideli oapetito sudorojo mūsų šeimyna pietums
Varškės apkepas su šviežių braškių uogiene

Manus pabrikinau pusvalandį piene, trynius išsukau su cukrumi sudėjau varškę, porą šaukštų minkšto sviesto, supyliau manus, gerai išmaičiau viską, sudėjau išbrinkintas ražinas ir atsargiai įmaišiau iki standžių putų išsuktus baltymus. Viską apgyvendinau riebalais išteptoj formoj ir ~40min kepiau 180C temperatūros oraitėj.
Patiekėm su grietine ir bananų bei šviežių braškių uogiene
P.S. nežinau, kas yra, bet gaminu jau gal pagal kokį trečią receptą, bet apkepas visada subliūkšta
Šįkart kepiau su varške iš pakelių, tai pamokyta dėjau mažiau kiaušinių, kadangi tokia varškė skystesnė, bet rezultatas toks pats, nors skoniui labai ir nekenkia, bet norėtųsi to puresniojo...
Varškės apkepas su šviežių braškių uogiene

Manus pabrikinau pusvalandį piene, trynius išsukau su cukrumi sudėjau varškę, porą šaukštų minkšto sviesto, supyliau manus, gerai išmaičiau viską, sudėjau išbrinkintas ražinas ir atsargiai įmaišiau iki standžių putų išsuktus baltymus. Viską apgyvendinau riebalais išteptoj formoj ir ~40min kepiau 180C temperatūros oraitėj.
Patiekėm su grietine ir bananų bei šviežių braškių uogiene
P.S. nežinau, kas yra, bet gaminu jau gal pagal kokį trečią receptą, bet apkepas visada subliūkšta
QUOTE(TikBasosPedos @ 2008 06 07, 16:25)
P.S. nežinau, kas yra, bet gaminu jau gal pagal kokį trečią receptą, bet apkepas visada subliūkšta
bandyk dėti manus nebrikintus...visada taip darau...niekada nesukrenta
Na mano lašiša
ech, neveltui laukiau
labai skaniai atrodo
QUOTE(viol @ 2008 06 07, 20:19)
Dėkoju
QUOTE(Agniska @ 2008 06 07, 18:35)
O ridisiukus taip ranka ispjaustei, ar turi koki aparata?
QUOTE(Agniska @ 2008 06 07, 19:35)
nesu zuves megeja, bet tikrai turetu but skanu
QUOTE(*Spyglė* @ 2008 06 07, 08:39)
Sveikos, pažiūriu kaskart,kaip skaniai gaminat
Šaunuolės!Nors aš šianden nieko įpatingo nedariau,bet skaniai gan gavosi
1,Padariau iš širdelių faršą (su kombainu viską dariau),sudėjau kepti su daug visokių prieskonių
2, Išviriau bulves košei
3,Pakepinau pievagrybius su svogūnų laiškais
4, Sudėjau mėsytę su daržovėm į keptuvę ir įpyliau pieno,bei pakepinau dar
5, Viską supyliau ant trintų bulvių- gavosi bulvių košė su priedais
1,Padariau iš širdelių faršą (su kombainu viską dariau),sudėjau kepti su daug visokių prieskonių

2, Išviriau bulves košei

3,Pakepinau pievagrybius su svogūnų laiškais

4, Sudėjau mėsytę su daržovėm į keptuvę ir įpyliau pieno,bei pakepinau dar

5, Viską supyliau ant trintų bulvių- gavosi bulvių košė su priedais








