Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato
,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt
.O ka manote jus?
Manau kad ir mazas kiekis traskuciu labai kenkia mazam skrandukui. Nei as pati ju nevalgau nei savo mazyliui neduodu ir niekada neduosiu ( bent jau stegsiuos kad kuo veliau paragautu) sito nesveiko maisto
Tai labai nesveika maziesiems skrandukams
mes nevalgom specialiai kad ji nematytu, galim valgyti tik tada kai ji jau miega
nors buna visko - draugai atsinesa, tada nuskyla mazajai viena kita suvalgyti
bet stengiames kuo maziau, o vaisiu kasdien ant stalo pilna, gali valgyt kiek tik nori, o traskucius tenka slepti
tiesa pasakius ne tik traskucius, bet viska - saldainius, cola, net margarina
musu teveliu pareiga rupintis mazuju skrandukais - o kai teveliai patys taj valgo, vaikui juk sirdele plysti gali kaip jis nori
geriau vagykit vynuoges, tada ramia sirdim galesite ir kleckiuka pavaisinti
Traškučių mūsų namuose laaaaaaaabai retai būna, o mažasis mūsų šeimos narys dar nėra jų ragavęs, ir stengsimės kad paragautų kuo vėliau
, bet vat saldainių skonį žino jau laaaaaaaaabai gerai
, jei valgom mes, tai būtinai turim dalintis
Ir patys nevalgom ir vaikams neleiddziam. Didzioji kai buvo maza noredavo, mes nedavem, o dabar ir pati suvokia, o ir nelabai jai ju ir reikia, nebent pamato sveciuose. Mazoji nera ragavus ir greit neragaus
Neduodu ir pati stengiuos nevalgyti
Ir as neduodu,nesveika
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 11:52)
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato
,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt
.O ka manote jus? 
siandien radau traskucius, pagamintus is kukuruzu, avizu, kvieciu ir ryziu, truputy pasudyti .... manau tokiu galima duoti, nors maniskei nelabai patiko, nes zinoma skonis visai ne toks kaip traskuciu
traškučiai yra visiškas šlamštas, jokiu būdu netinkantis vaikams. Aš visom keturiom prieš
savo pupsiui nedaviau, ir neduosiu, kol neišmoks pats nusipirkti
neduodam sito s..
nepiknaudžiaujam nei mes, valgom tik labai retai gamtoje ar šiaip prie aliuko kokio, o tuo labiau vaikui neduodam
neduodu sitos blogybes vaikui ir sau neperku.