QUOTE(sarkela @ 2009 09 23, 00:05)
Nenusiima medinė rankena, bandžiau kiaušinienę ir vištieną kepti - tai traukia, net nžn...

Aišku aliejaus pyliau, ne sausai kepiau. O kepiau bulvinius blynus, tai labai vykę gavosi, gražiai apskrudo, neprikepė
Papildyta:
...kaip tai nematomas? ...kaip jau sakiau, iki kurios vietos buvo aliejus, ten nepasidengė, na matosi tikrai, o aukčiau, kur tik apsivėlę aliejumi buvo, visas kraštelis gražiai pasidengęs, patamsėjęs - ir matosi, ir čiupinėjant jaučiasi skirtumas. Tiesiog kaip nulakuotas būtų
Gal reikia tik plonai patepus bandyti kaitinti, bet nesigaus nieko gero turbūt - sudegs tuoj aliejus...
Va,matot blynai gavosi

Reiskia ji puikiausiai pasidenge.O kiausiniene joje kepama ne bet kaip,bent jau manojoje

Ipili riebalu,,ikaitini,tada dedami kiausiniai ir gerokai laiko pakepami neverciant,tada patys atsoka nuo dugno ir tada galite vartyti kaip norite,nebetrauks prie dugno.
O del kaitinimo as kazkada rasiau(gal kitoj temoj) ,pasikartosiu.As dariau taip:pripyliau koki trecdali kepuves aliejaus,ant dujines kaitinau bevek puse val.(kvapas ir dumu tai tur but isivaizduojate

)Po to ispyliau,isplovau tik su vandeniu,issluoscau ir sekmingai kepiau viska :ir kiaus. ir lietinius ir t.t.Po kokios savaites kaitinimo procedura pakartojau,na,man atrode ,kad reikia

Dabar jau metai ja sekmingai naudojuos,tik vienas trukumas:sunki,nes dazniausiai musu seimai reikalinga didzioji

Pastaba:as ja plaunu silta ir tik siltu vandeniu,jokiu plovykliu nenaudoju.Tur but skaitete,kad kai kurios kaitino tik istepe aliejumi ir orkaitej(gal tada dumu maziau) ir sekmingai iskaitino
Mano netrumpame gyvenime tai pati geriausia keptuve kuria turejau,o turejau visokiu: paprastu geleziniu,tefloniniu ,ir "Wool" su titano keremikos danga ..