QUOTE(Frosted @ 2010 02 07, 00:51)
Sveikos!
Pribrendom ir mes spizinei keptuvei, nusipirkau is kazkokios parduotuveles Madoj, bet ne tos is Pasidaryk pats, ten labai gruobletos pasirode, o sita graziu lygiu pavirsiumi.. Pakaitinome 1 val. orkaiteje pagal "recepta", siandien iskepiau guliasa... Tiesa, troskinau jau kitame puode, nes nezinau, ar galima siuose troskinti?
Tai va... Prisvilti tai man neprisvilo beveik, labai graziai pakepe, taip dziaugiausi, bet skonis - jis kazkoki karteli turi. Nei valgyt ta guliasa dabar, nei ismest ranka nekyla

Ar kazka ne taip padareme? Tiesa, keptuve pries kaitinima nusveiteme, bet ne iki sidabrinio blizgesio, Kai kur ta sidabro spalva sviete, bet nezinau, kiek ja sveisti reikia, kad tas visas juodumas nusisveistu.
Gal ka patarsit k su ja daryti?
kaip įdomiai aš kepu ir troškinu jokio nemalonaus prieskonio nei mėsoje, nei daržovėse nėra

arba gal prieš troškindama mėsytę ilgai laikėt keptuvėje, skaičiau, kad negalima špižiniuose induose palikt ilgam maisto (na pvz nakčiai arba per dieną) vat tada įgauna geležies skonį ar tai apkarsta,
na manoji švediška, tai aš savosios nešveičiau visiškai

išploviau parsinešus ir naudojau
galiu ir nusišnekėt, bet kaip jūs tą špižių iki sidabrinio blizgesio ir nušveičiat? Man kažkaip atrodo, kad jo tikrai nereikia tiek grandyt, gali būt, kad stipriai persistengėt šveisdama

jūsų vietoje turbūt dar kartą bandyčiau pakaitint ir naudot arba užeikit į parduotuvę dar kartą ir pasiteiraukit del keptuvės priežiūros
Papildyta:
QUOTE(Blusiukė @ 2010 02 08, 00:03)
dziaugsmas - cirviniu blynu keptuve
vat ši keptuvė mane labai domina Jūs turite galvoje vat šią?
o rankenos jos nekaista? Nes aš paprastai keptuvei pirkau firminį dangtį, kurio rankena ir iš špižinė, tai jei ilgiau ką troškinu ji įkaista, tai mane ir stabdo nuo čirvinės pirkimo