Tik dabar naująją keptuvę išsitraukiau ir pripylus aliejų kaitinu, kad prisisotintų. tai žadėtosios nuotraukos

dar ir dangtį vyras nupirko Ukmergėj, 17lt. tekainavo

aprūko kol nufotografavau
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 02 24, 11:41)
na kaip keptuvė?ant mano 'fufliako' dar yra snapeliai aš abiejų pusių riebalams ir skysčiams nuvarvint

ir ko jūs prieš tuos baltarusius,nesuprantu,kodėl turėčiau už švedišką mokėt daugiau,jei galima nusipirkt pigiau?man aplamai rusiška kokybė patikimesnė,nei firmų vardai
aš asmeniškai nesu prieš

lyginant keptuves, vokiška tikrai matosi kokybiškesnė išvaizdos klausimu, patogumo taip pat. rankanos pritvirtintos ant abiejų skirtingai, imant baltarusišką labai riešas laužaisi, nepatogu. švediškąimant patogus rankenos pritvirtinimas leidžia tolygiai paskirstyti svorį ir tikrai patogiau bei lengviau pasiima. baltarusiškos keptuvės rankenos detalės aliuminės, mediena labai jau slabna, pirma mintis, kad ilgai nelaikys. bus kaip turi būt

kepti nebandžiau baltarusiškoj, kol kas komentaro neturiu. bet ateity aš pati prikčiau švedišką

kodėl keptuvių spalva skiriasi????
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 02 26, 23:14)
Nenorite jos perleisti, jei jos jums nereikia?
ne, nenoriu